Зверска катастрофа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Зверска катастрофа

Мнение от ati » 26 Сеп 2004, 22:36

На новия булевард в Люлин, малко след Киров посока околовръстното. Мерцедес МЛ губи контрол и пързаляйки се странично удря насрещнодвижеща се таксиметрова кола Опел Вектра А, като я размазва в тротоара. МЛ-а се е качил върху самата кола, змазвайки шофьора (не знам дали е имало пътници). Дори МЛ-а беше зверски крив и не можеха да му се затварят вратите, за опела - базата му беше по-къса от тази на тиграта, беше буквално обелен като банан, а ламарините бяха огъанти като кори за баница. Разбира се вече бяха дошли и охраната на шофьора на джипа и така и не можах да разбера дали той или русата жена, която беше с него е карала така на това мокро време. Хвана ме яд, защото чичката се качи в докарания нов СЛ и потегли заедно с част от охраната си, която се возеше в едно Паджеро, а останалите от секюритито остави там, да приберат части от МЛ-а, за да може после да му бъдат възстановени от застрахователя. А човека с Опела, излязъл в неделя за да изкара прехраната си е имал лошия късмет да се намира в траекторията на въртящия се джип.
Идва ми да хвърля ключовете на двете БМВ-та и да си купя КРАЗ - нека да го видим героя дали ще излезе жив след такова изпълнение в предната ми броня. Най се вбесих на безгрижието, което цареше сред собствениците на джипа, докато до тях роднини на загиналия буквално виеха като кучета и не можеха да се държат на краката си.
Малко остава да захвърля живота си и да пречукам няколко такива като този, те най-късно след 6-тия ликвидиран ще ме заколят като прасе, но поне ще съм възмездил няколко прибрани от тях живота. Само мисълта, че такава постъппка би ме превърнал в един от тях ме спира, но не знам докога.
Яд ме е, че явно полицията е пристигнала преди таксиметровите шофьори.
Мир на праха на човека.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 26 Сеп 2004, 22:55

гадна работа :cry: :cry: :cry: ужасное но такъв е живота

СКАПАН ОТВСЯКАДЕ
ИзображениеИзображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Сеп 2004, 9:18

Затва, КРАЗ не ти трябва, трябва ти танк и като ги почнеш наред да мачкаш! Наистина тъжна история :cry:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Castor » 27 Сеп 2004, 9:54

много неприятна и тъжна история :?

Ати, дали случайно не забеляза регистрацията на някоя от колите - МЛ/СЛ/Паджеро да видим чия собственост са и кой е тоя дето убива хора по улиците и после отива да си пие кафенцето. :maad:
STREETRACERS.HIT.BG

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Ебати!!!

Мнение от Тоо Cool » 27 Сеп 2004, 10:03

Ебати гадната система :? Аз скоро не КРАЗ,а М1А1'Ейбрьмс' ще си купя и тогава,АХ ТОГАВА :evil: :evil: :evil:
Можеш да бьдеш просто сигурен,че боклука с МЛ-а няма да пострада ни най-малко(щото тука в тая кочина пари ако имаш-ходи и гази наред-никой не го е**!!! :? :? :?)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Сеп 2004, 11:02

Че такива хора правят простотии по пътищата - съгласен! Обаче подобен инцидент може да стане с всякаква кола и на всеки път. Мир на праха на загиналия и обеца на ухото за нас - останалите!
Never mistake motion for action...

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 27 Сеп 2004, 11:29

А после по полицейските сводки ще пише че Таксито е засякло джипа и понеже скромната му и крехка водачка с книжка от 2 месеца незнае как да се справи в такъв случай му е налетяла.
ДА не си мислим че ШЕФЧЕТО ще се признае за виновен :!:
ДОБРЕ облечения "бизнесмен" толкова е зает с делата си че дори напуска местопроизшествието :!:
ИНТЕРЕСНО нали :evil: :evil:
Странно какво ли би станало с мен ако направя нещо подобно :?:
Отговора е един :arrow: СЪД
Ама за кокошка няма прошка :maad:
Нека човека почива в МИР.

Запазвам една минута мълчание :|

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 27 Сеп 2004, 13:38

Аз доколкото разбрах, в таксито е имало и трима пътници, които са в Пирогов в критично състояние... Просто...

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 27 Сеп 2004, 14:22

За съжаление,това е истинското лице на съвременна България,с пари и нахалство си цар!Жалко за невинните хорица,наистина.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 27 Сеп 2004, 15:08

Сутринта между 7 и 8 часа, на същото място станаха две катастрофи(не толкова тежки за радост) пред очите ми. Седя си в Snake-a и изведнъж едно глухо ДУМ, гледам една бяла Сиера седи в насрещното, а малко по на пред от нея бус Мерцедес... почти не им личеше. После пресичам въпросната улица и пак същото ДУМ... този път Кадет във задницата на Някакъв бус(май Транзит беше). Просто хората не спазват дистанция и в комбинация с мокрия асфалт, се получават изненади.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 27 Сеп 2004, 16:32

Джип "Мерцедес" размаза такси и уби двама в "Люлин"

22-годишен шофьор на такси и 18-годишно момче, което се возело в таксито, загинаха при тежка катастрофа в квартал Люлин 9 в столицата, съобщи Инфо радио.

В таксито се е блъснал джип Мерцедес.

Тримата души, пътували в Мерцедеса, са ранени, без опасност за живота.

Наложило се е таксиметровият автомобил "Опел Вектра" да бъде разрязан, за да се извадят телата на пътниците.

информацията е от news.bg

исках да пусна и един коментар
много гаден обаче се спрях тъй като изобщо
незнам какво е станало...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 27 Сеп 2004, 18:00

това само в българия може да се случи, :cry: и накрая никои няма да е виновен...
ИзображениеИзображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Сеп 2004, 18:09

В нощен труд пише че джипа е регистриран на името на фолкпевицата РЕНИ !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 27 Сеп 2004, 19:04

..... нямам думи просто.
Докато работех в Снейк съм виждал как се е случвало да се млатнат, но нищо сериозно.

Т'ва е... колкото и да си кадърен шофьор никога не знаеш кога може да ти налети някой от изневиделица и да те помачка, без нещо да е зависило от теб. :(

Бог да ги прости!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 27 Сеп 2004, 23:06

Доста нелепа смърт за двамата младежи. На 22 и на 18 до колкото разбрах от поста на наскоксан. Съболезнования към близките им.
Мир на праха

Следваща

Назад към Извън Темата