Зверска катастрофа
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Зверска катастрофа
На новия булевард в Люлин, малко след Киров посока околовръстното. Мерцедес МЛ губи контрол и пързаляйки се странично удря насрещнодвижеща се таксиметрова кола Опел Вектра А, като я размазва в тротоара. МЛ-а се е качил върху самата кола, змазвайки шофьора (не знам дали е имало пътници). Дори МЛ-а беше зверски крив и не можеха да му се затварят вратите, за опела - базата му беше по-къса от тази на тиграта, беше буквално обелен като банан, а ламарините бяха огъанти като кори за баница. Разбира се вече бяха дошли и охраната на шофьора на джипа и така и не можах да разбера дали той или русата жена, която беше с него е карала така на това мокро време. Хвана ме яд, защото чичката се качи в докарания нов СЛ и потегли заедно с част от охраната си, която се возеше в едно Паджеро, а останалите от секюритито остави там, да приберат части от МЛ-а, за да може после да му бъдат възстановени от застрахователя. А човека с Опела, излязъл в неделя за да изкара прехраната си е имал лошия късмет да се намира в траекторията на въртящия се джип.
Идва ми да хвърля ключовете на двете БМВ-та и да си купя КРАЗ - нека да го видим героя дали ще излезе жив след такова изпълнение в предната ми броня. Най се вбесих на безгрижието, което цареше сред собствениците на джипа, докато до тях роднини на загиналия буквално виеха като кучета и не можеха да се държат на краката си.
Малко остава да захвърля живота си и да пречукам няколко такива като този, те най-късно след 6-тия ликвидиран ще ме заколят като прасе, но поне ще съм възмездил няколко прибрани от тях живота. Само мисълта, че такава постъппка би ме превърнал в един от тях ме спира, но не знам докога.
Яд ме е, че явно полицията е пристигнала преди таксиметровите шофьори.
Мир на праха на човека.
Идва ми да хвърля ключовете на двете БМВ-та и да си купя КРАЗ - нека да го видим героя дали ще излезе жив след такова изпълнение в предната ми броня. Най се вбесих на безгрижието, което цареше сред собствениците на джипа, докато до тях роднини на загиналия буквално виеха като кучета и не можеха да се държат на краката си.
Малко остава да захвърля живота си и да пречукам няколко такива като този, те най-късно след 6-тия ликвидиран ще ме заколят като прасе, но поне ще съм възмездил няколко прибрани от тях живота. Само мисълта, че такава постъппка би ме превърнал в един от тях ме спира, но не знам докога.
Яд ме е, че явно полицията е пристигнала преди таксиметровите шофьори.
Мир на праха на човека.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Ебати!!!
Ебати гадната система
Аз скоро не КРАЗ,а М1А1'Ейбрьмс' ще си купя и тогава,АХ ТОГАВА
Можеш да бьдеш просто сигурен,че боклука с МЛ-а няма да пострада ни най-малко(щото тука в тая кочина пари ако имаш-ходи и гази наред-никой не го е**!!!
)

Можеш да бьдеш просто сигурен,че боклука с МЛ-а няма да пострада ни най-малко(щото тука в тая кочина пари ако имаш-ходи и гази наред-никой не го е**!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Че такива хора правят простотии по пътищата - съгласен! Обаче подобен инцидент може да стане с всякаква кола и на всеки път. Мир на праха на загиналия и обеца на ухото за нас - останалите!
Never mistake motion for action...
А после по полицейските сводки ще пише че Таксито е засякло джипа и понеже скромната му и крехка водачка с книжка от 2 месеца незнае как да се справи в такъв случай му е налетяла.
ДА не си мислим че ШЕФЧЕТО ще се признае за виновен
ДОБРЕ облечения "бизнесмен" толкова е зает с делата си че дори напуска местопроизшествието
ИНТЕРЕСНО нали
Странно какво ли би станало с мен ако направя нещо подобно
Отговора е един
СЪД
Ама за кокошка няма прошка
Нека човека почива в МИР.
Запазвам една минута мълчание
ДА не си мислим че ШЕФЧЕТО ще се признае за виновен

ДОБРЕ облечения "бизнесмен" толкова е зает с делата си че дори напуска местопроизшествието

ИНТЕРЕСНО нали

Странно какво ли би станало с мен ако направя нещо подобно

Отговора е един

Ама за кокошка няма прошка

Нека човека почива в МИР.
Запазвам една минута мълчание

- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
За съжаление,това е истинското лице на съвременна България,с пари и нахалство си цар!Жалко за невинните хорица,наистина.
Сутринта между 7 и 8 часа, на същото място станаха две катастрофи(не толкова тежки за радост) пред очите ми. Седя си в Snake-a и изведнъж едно глухо ДУМ, гледам една бяла Сиера седи в насрещното, а малко по на пред от нея бус Мерцедес... почти не им личеше. После пресичам въпросната улица и пак същото ДУМ... този път Кадет във задницата на Някакъв бус(май Транзит беше). Просто хората не спазват дистанция и в комбинация с мокрия асфалт, се получават изненади.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
Джип "Мерцедес" размаза такси и уби двама в "Люлин"
22-годишен шофьор на такси и 18-годишно момче, което се возело в таксито, загинаха при тежка катастрофа в квартал Люлин 9 в столицата, съобщи Инфо радио.
В таксито се е блъснал джип Мерцедес.
Тримата души, пътували в Мерцедеса, са ранени, без опасност за живота.
Наложило се е таксиметровият автомобил "Опел Вектра" да бъде разрязан, за да се извадят телата на пътниците.
информацията е от news.bg
исках да пусна и един коментар
много гаден обаче се спрях тъй като изобщо
незнам какво е станало...
22-годишен шофьор на такси и 18-годишно момче, което се возело в таксито, загинаха при тежка катастрофа в квартал Люлин 9 в столицата, съобщи Инфо радио.
В таксито се е блъснал джип Мерцедес.
Тримата души, пътували в Мерцедеса, са ранени, без опасност за живота.
Наложило се е таксиметровият автомобил "Опел Вектра" да бъде разрязан, за да се извадят телата на пътниците.
информацията е от news.bg
исках да пусна и един коментар
много гаден обаче се спрях тъй като изобщо
незнам какво е станало...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2