СПЕШНО ТРЯБВА КРЪВ 0- !!! Моля всеки да прочете!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

СПЕШНО ТРЯБВА КРЪВ 0- !!! Моля всеки да прочете!

Мнение от LeX » 03 Дек 2008, 2:40

Момчета и момичета, става дума за момиче пострадало тежко при автомобилна катастрофа! Приятелка е на моя, много близка приятелка и тя ме помоли да пусна тема и тук. Момичето в момента е в Пирогов и търпи ред черепно-мозъчни операции. Ситуацията наистина е много тежка! Моля всеки да прочете темата от линка който ще дам и ако може да помогне. Надявам се ще можем да докажем за пореден път, че сме най-големия автомобилен клуб в България и когато се наложи може да се разчита на нас! Благодаря ви.

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=46234

Кръводаряването става в "Националния център по кръводаряване" ( намира се до хотел "Принцес" ) ! Казвате, че кръвта е за Александра Александрова, написват Ви една бележка и я предайте на Меги, нейна приятелка, стои до нея в Пирогов ! Телефона на Меги е 0893412700

Току що разговарях с лекарите в Пирогов, преди половин час е завършила трета операция за отстраняване на хематом от челото и ще е необходима доста кръв...искат само 0-
Моля, тези които ще дадат кръв да напишат горе на бланката "ДИРЕКТНО ЗА ПАЦИЕНТА" в свободен текст, а отдолу да напишат името на Александра Александрова
Последна промяна LeX на 03 Дек 2008, 8:42, променена общо 1 път
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 03 Дек 2008, 2:57

За съжаление не съм от тази кръвна група :confused: Има ли възможност да дам кръв с моята група, а те да й дадат от тази от която се нуждае? един вид замяна да направят? :confused:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 03 Дек 2008, 3:00

X-citer написа:За съжаление не съм от тази кръвна група :confused: Има ли възможност да дам кръв с моята група, а те да й дадат от тази от която се нуждае? един вид замяна да направят? :confused:

Прочетох темата в офроуд форума за точно това :(

Дано всичко мина без проблеми при останалите операции!!!! :(

От центъра са се съгласили да вземат и 0+ и от други кръвни групи !!!
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Дек 2008, 3:06

X-citer написа:За съжаление не съм от тази кръвна група :confused: Има ли възможност да дам кръв с моята група, а те да й дадат от тази от която се нуждае? един вид замяна да направят? :confused:

Ако можем да дадем някаква друга, за да изпишат необходимата - не бих се замислил.
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 03 Дек 2008, 3:08

00Cool написа:

От центъра са се съгласили да вземат и 0+ и от други кръвни групи !!!

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 03 Дек 2008, 3:08

Моята приятелка Меги седи постоянно в болницата, и съм сигурен че тя има най-добрата информация. Който иска да помогне нека направо се обажда на неиния гсм: 0893412700 Тя може би най-добре ще може да каже дали са съгласни за размяна на кръв, и ако да, каква трябва да бъде тя.
Изображение

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 03 Дек 2008, 3:09

err0r написа:

Ако можем да дадем някаква друга, за да изпишат необходимата - не бих се замислил.
Пишете ме и мене ако става, не помня мойта, но не беше 0- сигура, 0878 410 455 :!:
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 03 Дек 2008, 3:15

LeX написа:Моята приятелка Меги седи постоянно в болницата, и съм сигурен че тя има най-добрата информация. Който иска да помогне нека направо се обажда на неиния гсм: 0893412700 Тя може би най-добре ще може да каже дали са съгласни за размяна на кръв, и ако да, каква трябва да бъде тя.

Еми щом ти е приятелка звънни й ти и я питай бе лексано, какво да я безпокоим 100 непознати човека. Питай я и ако става пиши тук и утре да се организираме и да отиваме заедно да даваме кръв за момичето!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 03 Дек 2008, 3:16

Моята е "0+" обаче имам ниски левкоцити и тромбоцити въпреки това лекар ми е казал да не дарявам-все пак ако няма налични бих се включил отново на тест преди да даря!

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 03 Дек 2008, 3:26

X-citer написа:Еми щом ти е приятелка звънни й ти и я питай бе лексано, какво да я безпокоим 100 непознати човека. Питай я и ако става пиши тук и утре да се организираме и да отиваме заедно да даваме кръв за момичето!

Любо, аз все още съм в УСА, но тази вечер ще поседя до по-късно и ще и се обадя рано сутритна, да я питам какво точно е положението и ще пиша тук, за да знаете дали в момента са съгласни за размяна на кръв :yes:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 03 Дек 2008, 3:31

LeX написа:
X-citer написа:Еми щом ти е приятелка звънни й ти и я питай бе лексано, какво да я безпокоим 100 непознати човека. Питай я и ако става пиши тук и утре да се организираме и да отиваме заедно да даваме кръв за момичето!

Любо, аз все още съм в УСА, но тази вечер ще поседя до по-късно и ще и се обадя рано сутритна, да я питам какво точно е положението и ще пиша тук, за да знаете дали в момента са съгласни за размяна на кръв :yes:

Лекс на 2 страница в офроуд форума колегата Тодор Христов мисля че е казал че се приемат кръвни групи за размяна !!! :!:

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 03 Дек 2008, 3:42

00Cool написа:
LeX написа:

Лекс на 2 страница в офроуд форума колегата Тодор Христов мисля че е казал че се приемат кръвни групи за размяна !!! :!:

Така е, но незнам дали всички групи, или само от някой. Това искам да разбера и да ви уведомя тук.
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Дек 2008, 7:56

Аз съм кръвна група 0 + ,ако ще свърши работа още днес след работа ще отида да дам кръв
Последна промяна ///MapTo на 04 Дек 2008, 20:38, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 03 Дек 2008, 8:36

Току що говорих с Меги. Тя каза че са разменяли кръв, но 0- се е изчерпала и затова засега не разменят ами само събрат от нужната кръвна група. Говорих също така с майка ми, тя се оказа че е същата група и днес ще отиде да даде. Ситуацията все още е критична! Копирал съм в червен текст в първото ми мнение, най-важното от темата в офф-роуд форума!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 03 Дек 2008, 9:46

Давал съм кръв в подобна ситуация и пак ще го направя, но за съжъление не съм тази кръвна група. Дано всичко се оправи...

Следваща

Назад към Извън Темата