Думнаха ми...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Думнаха ми...
...CD-то, трябва ли да ходя до РПУ, или направо при БулИнс-аджиите? Ама не предполагайте моля Ви 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Думнаха ми...
Mick3y написа:...CD-то, трябва ли да ходя до РПУ
И бележка от тях че заведено производство те си я знаят!
Но не става за ден два да знаеш

May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
naskoksan написа:...
Мдааа а и май искат и панела да е в теб иначе пак не плащат

May the BMW force be with you!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В тази връзка.. обръщат ли внимание дали панела е от същия модел или може да се мине с друг модел от същата марка?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
при застрахова нето се записва модела и номера или по фактура така е при мене поне ина4е ако нее записано няма да платят защото при тях се води 4е си с оригиналния които неструва нищо

naskoksan написа:а сигурен ли си че си си застраховал
допълнително ЦД-то защото ако не си
не ти влиза в застраховката, а също искат
и панел да видят ако няма гърмиш пич
и направо си купуваш ново
ами в полицата се описват касетофон, халогени, джанти и тн. и ако ти ги откраднат за всяко едно от изброените заплащат по/до(не съм сигурен) 100лв. панела си беше, и е в мен

А до колкото за записването, записват някакви данни но не поемат липсата изцяло, те застраховат автомобили не player-и. Сложих си готина музика в колата и исках да я застраховам, в БулИнс ми казаха, че единствено поемат цената на player-а и то до 100лв. дори и тя да е 1000лв(примерно)...
Не е верно това последното, ако имаш фактура за музиката ти я застраховат за колкото си я купил като за добавъка плащаш 10% от фактурната стойност, ако обаче си купил на старо и нямаш фактура застраховат до 100 лв......панел трябва да имаш задължително, иначе неплащат.....и една малка тайна от мен
ако ви гепят плеъра и не сте го били застраховали, ако имате и фактура за него разбира се....отивате само с фактурата и панела и казвате че искате да го застраховате...плащате си 10% от стойноста му за застраховката , после след 2-3 седмици отивате и го обявявате за откраднат
При мен само се заядоха, че неличало да има взлом.....ама кво да направя че тия са ми отключили колата, явно са засекли кода на алармата и са щракнали централното/или пък съм я забравил отключена най-вероятно, незнам/......след известни разправии инспектора им призна' )От районното не са ми искали бележка

За плейъра не съм се интересувал те сами ми казаха, за басс стъпало говорители ми казаха, че не извършват тази услуга...ти застраховал ли си говорители и такива? А за бележка от РПУ-то, верно няма логика да ти искат...ама аз след като я взема ще отида, че мраза да се разправям с такива институции, когато не печеля нищо като в сллучая...
Значи, мързи ме да чета какво са писали колегите преди мен и затова направо пиша...
На мен вече 3 сиди-та ми откраднаха за година и половина. Изобщо не си губя времето да ходя при куките, а директно отивам в Булинс -нося им панела и след 2 седмици си взимам кеша..
Ако марката съвпада, едва ли ще ти гледат точно модела.
На мен вече 3 сиди-та ми откраднаха за година и половина. Изобщо не си губя времето да ходя при куките, а директно отивам в Булинс -нося им панела и след 2 седмици си взимам кеша..
Ако марката съвпада, едва ли ще ти гледат точно модела.
Mick3y написа:Значи не са нужни никакви бележки от РПУ-то, а те така или иначе ти дават бележка след като приключи "разследването", така че в крайна сметка само писах някакво обеснение в БулИнс, защо отивам 1 седмица след случилото се ..... примерно.
Е ти е трябва ло да напишеш, че е станало същата нощ, за да си нямаш такива проблеми и да пишеш обяснения
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2