Думнаха ми...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Думнаха ми...

Мнение от Mick3y » 30 Сеп 2004, 13:50

...CD-то, трябва ли да ходя до РПУ, или направо при БулИнс-аджиите? Ама не предполагайте моля Ви :D

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: Думнаха ми...

Мнение от Vasilen » 30 Сеп 2004, 13:55

Mick3y написа:...CD-то, трябва ли да ходя до РПУ

И бележка от тях че заведено производство те си я знаят!
Но не става за ден два да знаеш :oops:
May the BMW force be with you!

Потребител
Аватар

Мнение от Mick3y » 30 Сеп 2004, 13:59

Благодаря ти, кофти, как се надявах да мине само с БулИнс.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Сеп 2004, 15:04

а сигурен ли си че си си застраховал
допълнително ЦД-то защото ако не си
не ти влиза в застраховката, а също искат
и панел да видят ако няма гърмиш пич
и направо си купуваш ново :wink:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 30 Сеп 2004, 15:06

naskoksan написа:...

Мдааа а и май искат и панела да е в теб иначе пак не плащат :oops:
May the BMW force be with you!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Сеп 2004, 15:11

В тази връзка.. обръщат ли внимание дали панела е от същия модел или може да се мине с друг модел от същата марка?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 30 Сеп 2004, 15:23

при застрахова нето се записва модела и номера или по фактура така е при мене поне ина4е ако нее записано няма да платят защото при тях се води 4е си с оригиналния които неструва нищо
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mick3y » 30 Сеп 2004, 15:38

naskoksan написа:а сигурен ли си че си си застраховал
допълнително ЦД-то защото ако не си
не ти влиза в застраховката, а също искат
и панел да видят ако няма гърмиш пич
и направо си купуваш ново :wink:

ами в полицата се описват касетофон, халогени, джанти и тн. и ако ти ги откраднат за всяко едно от изброените заплащат по/до(не съм сигурен) 100лв. панела си беше, и е в мен 8)
А до колкото за записването, записват някакви данни но не поемат липсата изцяло, те застраховат автомобили не player-и. Сложих си готина музика в колата и исках да я застраховам, в БулИнс ми казаха, че единствено поемат цената на player-а и то до 100лв. дори и тя да е 1000лв(примерно)...

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 30 Сеп 2004, 16:11

Не е верно това последното, ако имаш фактура за музиката ти я застраховат за колкото си я купил като за добавъка плащаш 10% от фактурната стойност, ако обаче си купил на старо и нямаш фактура застраховат до 100 лв......панел трябва да имаш задължително, иначе неплащат.....и една малка тайна от мен :lol: ако ви гепят плеъра и не сте го били застраховали, ако имате и фактура за него разбира се....отивате само с фактурата и панела и казвате че искате да го застраховате...плащате си 10% от стойноста му за застраховката , после след 2-3 седмици отивате и го обявявате за откраднат :lol: При мен само се заядоха, че неличало да има взлом.....ама кво да направя че тия са ми отключили колата, явно са засекли кода на алармата и са щракнали централното/или пък съм я забравил отключена най-вероятно, незнам/......след известни разправии инспектора им призна' )От районното не са ми искали бележка
Изображение Изображение Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mick3y » 30 Сеп 2004, 16:21

За плейъра не съм се интересувал те сами ми казаха, за басс стъпало говорители ми казаха, че не извършват тази услуга...ти застраховал ли си говорители и такива? А за бележка от РПУ-то, верно няма логика да ти искат...ама аз след като я взема ще отида, че мраза да се разправям с такива институции, когато не печеля нищо като в сллучая...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 30 Сеп 2004, 18:41

quixzole написа:

Не е баш така... Има ограничение на сумата и то е до 200лв. за музика за коли до 3000 застраховани :roll:, т.е. независимо каква ти е фактурата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 30 Сеп 2004, 19:26

Значи, мързи ме да чета какво са писали колегите преди мен и затова направо пиша...
На мен вече 3 сиди-та ми откраднаха за година и половина. Изобщо не си губя времето да ходя при куките, а директно отивам в Булинс -нося им панела и след 2 седмици си взимам кеша..
Ако марката съвпада, едва ли ще ти гледат точно модела.

Потребител
Аватар

Мнение от Mick3y » 06 Окт 2004, 13:23

Значи не са нужни никакви бележки от РПУ-то, а те така или иначе ти дават бележка след като приключи "разследването", така че в крайна сметка само писах някакво обеснение в БулИнс, защо отивам 1 седмица след случилото се ..... примерно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 06 Окт 2004, 16:19

Mick3y написа:Значи не са нужни никакви бележки от РПУ-то, а те така или иначе ти дават бележка след като приключи "разследването", така че в крайна сметка само писах някакво обеснение в БулИнс, защо отивам 1 седмица след случилото се ..... примерно.

Е ти е трябва ло да напишеш, че е станало същата нощ, за да си нямаш такива проблеми и да пишеш обяснения

Потребител
Аватар

Мнение от Mick3y » 06 Окт 2004, 18:18

Ами и това е решение на проблема, но това "обяснение" е доста формално според мен, пича отвънка на огледа даже забрави за него, то всъщност пишеш на бял лист...и след моя почерк стана крайно несериозно :D

Следваща

Назад към Извън Темата