Колеги малко го по закъсах.
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Колеги малко го по закъсах.
Днес ме спряха с превишена скорост на Нови Извор докато се връщах от Троян та ограничението беше 60к.ч. а мене ме хванаха със 130к.ч.
ама какво да направя като пустия баварец неще да намаля от 160 та на 130 ме засякоха . Проблема е следния написаха ми акт не искаха пари да взимат
лошите а аз съм останал само с 10точки и сигурно ще ми вземат книщтката та молбата ми е следната имали някой познати който въстановяват точки обаче по възможност без да се явявам на лекции или там каквото е , само да си платя. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
Re: Колеги малко го по закъсах.
възстановяването на точки е 60лв,изкарва се бързо и без проблем.ИЛИЯН написа:Днес ме спряха с превишена скорост на Нови Извор докато се връщах от Троян та ограничението беше 60к.ч. а мене ме хванаха със 130к.ч.ама какво да направя като пустия баварец неще да намаля от 160 та на 130 ме засякоха . Проблема е следния написаха ми акт не искаха пари да взимат
лошите а аз съм останал само с 10точки и сигурно ще ми вземат книщтката та молбата ми е следната имали някой познати който въстановяват точки обаче по възможност без да се явявам на лекции или там каквото е , само да си платя.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
До колкото знам, за да можеш да възстановяваш точки, трябва талона на книжката да си е в тебе. Имам един познат, който се оправи само с копие на талона (не знам по какъв случай имаше такова, сигурно е бил осведомен преди "произшествието"). Утре ще се поинтересувам по-подробно, как стоят нещата и ще пиша пак.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Питай моляте ако не е проблем какви пари ще искат и колко точки ще ми възтановът да ги сабирам и пак да има
знам,че лесно се изкарват ама не ми се ходи да си губя времето събота и неделя затова ако става само с плащане ще е супер 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
Ако не се лъжа вземат ли ти книжката понеже са ти свършили точките най рано след 3 или 6 месеца може да ти я върнат. Колкото и да възстановяваш. А наведнъж мисля че ти дават 13, повече не може.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
връщането на точки става по следният начин: трябва задължително да ти е останала 1 тояка в книжката т.е. да не са ти отнети всиките, не е задължително синиото талонче да е с теб. Издава ти се удостоверение че си положил курс за възстановяване на точки, след което в 3 дневен срок се отива в кат с една бележка дадена от мястото където са възстановени точките, дават ти удостоверението и в 7 дневен срок вече имаш 14 точки отгоре. Процедурата може да се прави само веднъж в годината, т.е. веднъж на година можеш да си връщаш по 14 точки. има друга цака която аз също направих, срещу малко повечко парички отиваш в КАТ при подходящия човек, даваш му подходящата сума и те трият от данните в компютъра, т.е. сеедно до сега си нямал книжка, като стане процедурата ще те запишат отново в данните което значи, че всеедно си взел вчера книжка и никога до сега си нямал, така ти се трият всички нарушения от компютъра и че въобще си имал книжка. дано си ме разбрал и да съм бил полезен, ако имаш нужда от помощ свиркай 

--