PORSCHE club Bulgaria
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
PORSCHE club Bulgaria
Мдаа,не отдавна мисля около 14-на ентусиасти на фирмата се събраха и създадоха "PORSCHE club Bulgaria". Добих представа за какви автомобили като модификации става въпрос и най-старото което видях беше една около 20 годишна 911 в перфектно състояние,мисля,че червена на цвят.Имаше страхотна 964-ка ('92-ра),предполагам Carrera а останалите доста нови и турбинирани зверове.Значи сега създавали въпросните пичове сайт в нета и отделно вече са замислени автопоходи до Варна и Пловдив.
Чудя се как ли ще реагират при евентуална покана от наша страна за обща сбирка
Така като имах възможност да видя хората ми се струва,че това е малко вероятно ...
Стоян продаде автомобила,който при евентуален action би могъл да ни отсрами
Както и да е,след някое друго време,пожелание на уважаемите президент и ръководство може да им предложим нещо такова
Георги Пенчев
Чудя се как ли ще реагират при евентуална покана от наша страна за обща сбирка

Стоян продаде автомобила,който при евентуален action би могъл да ни отсрами

Както и да е,след някое друго време,пожелание на уважаемите президент и ръководство може да им предложим нещо такова

Георги Пенчев
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Мирише ми на киселяци с който едва ли ще намерим обща приказка.., но пък се надявам да не съм прав и да се окажат точни хора!
Времето ще покаже!

Времето ще покаже!

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
!!Asen_X написа: От опит глава не боли, а БМВ не е по-малко реномирана и класна марка от Порше.
хмммм, не съм съгласен с това.
Въпреки, че сте прави (и аз се надявам да не е така) с тези хора едва ли ще си намерите приказка - нито сте им на парите, нито на колите. Поне тези БМВ-та, които са в клуба нищо не могат да направят, дори да заинтересуват някой собсветник на Порше. Единсветно може би М-сериите се доближават, но не съвсем до възможностите на Поршето в уличния си вариант (за спортни и пипани коли от двете марки не говорим) - така че това ми се струва обречено на провал начинание - ние сме класи под тях и то с голяма разлика.
Все пак можете да опитате де, за това Асен е прав - от опит глава не боли

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
еее вие явно не познавате колите в клуба бе пичове... ако не ме лъже паметта във този форум има 3бр. М5 една 540 и 1-2 М3 които са повече от достатъчни да се справят с повечето поршета из БГ не говоря за тунинговани машини.... аз имах за кратко едно порше но в БГ засега ще се въздържам да си купя друго докато не опрявят улиците.... а лично според мен да си член на някой клуб трябва и да си притежател на даденото нещо ( не искам да послужи като сигнал за полемика)...
Познавайки няколко от тези хора мога да кажа, че не виждам никаква пречка за нещо подобно...Все пак за да членуваш в клуб на Порше не се иска само да си позьор, а и да имаш някакво уважение към марката...Не мога да си представя някой сноб да тръгне на автопоход на майната си при положение, че има Витошка, Селект-а, Бакарди, Червило и т.н.
За един от тези хора мога спокойно да кажа, че умира за Поршето си и полага невиждани грижи за него, освен това е и доста земен човек
А и още нещо-в БГ има доста Поршета, но членуват само 13,14
За един от тези хора мога спокойно да кажа, че умира за Поршето си и полага невиждани грижи за него, освен това е и доста земен човек

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Flat 6 написа:Познавайки няколко от тези хора мога да кажа, че не виждам никаква пречка за нещо подобно...Все пак за да членуваш в клуб на Порше не се иска само да си позьор, а и да имаш някакво уважение към марката...Не мога да си представя някой сноб да тръгне на автопоход на майната си при положение, че има Витошка, Селект-а, Бакарди, Червило и т.н.
За един от тези хора мога спокойно да кажа, че умира за Поршето си и полага невиждани грижи за него, освен това е и доста земен човек![]()
Това да се чува!

Нашия клуб е в доста приятелски отношения с Порше клуба, доста често има смесени събития, дори един от хората в комитета на клуба е член и на комитета на Порше.
Смело отправете една покана и вижте какво ще се получи

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
marti the pi4 написа:еее вие явно не познавате колите в клуба бе пичове...
а ти явно не познаваш разликата между "клуб" и "форум" - защото в клуба няма такива коли.......
не че има значение, ма по-полека в тона
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не видях само какво мисли президента "черно на бяло"
Аз лично се надявам да се организира едно такова мероприятие
Наистина трябва да поизчакаме и първо видим в нета за какъв форум,хора и отношения става въпрос.
Георги Пенчев

Аз лично се надявам да се организира едно такова мероприятие

Наистина трябва да поизчакаме и първо видим в нета за какъв форум,хора и отношения става въпрос.

Георги Пенчев
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Надявам се никой да не се обиди от това което ще кажа, но в крайна сметка форума е за това всеки да си казва мнението, а моето е следното:
Не мисля че парите, социалното положение и т.н. на хората може да е пречка за това една група от хора да си изкарат добре или да бъдат добре в една и съща компания.
Аз имам доста приятели! които са много богати, имат много пари и карат доста лъскави возила, но са приятели и се разбираме чудесно, това кой има и кой няма пари според мен е някакъв комплекс, който неможе да бъде движеща сила в отношенията между хората. Няма спор че има индивиди, за които са по-комплексирани от имането на пари от колкото тези които нямат, но модели всякакви.
Така че си мисля, че една среща с Порше Клуб може да донесе много повече положителни емоции, отколкото каквито и да било други.
Общо взето в парите (имането или нямането им) могат да бъдат комплекс само в Абсурдистан (България), така че разграничавайте се от тези глупости и се стремете да трупате контакти и положенителни емоции от общуването с хората
Не мисля че парите, социалното положение и т.н. на хората може да е пречка за това една група от хора да си изкарат добре или да бъдат добре в една и съща компания.
Аз имам доста приятели! които са много богати, имат много пари и карат доста лъскави возила, но са приятели и се разбираме чудесно, това кой има и кой няма пари според мен е някакъв комплекс, който неможе да бъде движеща сила в отношенията между хората. Няма спор че има индивиди, за които са по-комплексирани от имането на пари от колкото тези които нямат, но модели всякакви.
Така че си мисля, че една среща с Порше Клуб може да донесе много повече положителни емоции, отколкото каквито и да било други.
Общо взето в парите (имането или нямането им) могат да бъдат комплекс само в Абсурдистан (България), така че разграничавайте се от тези глупости и се стремете да трупате контакти и положенителни емоции от общуването с хората
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Аз мисля че би се получило много добре за това нека просто опитаме!
От гледна точна на създаване на клуб мисля че можем да им помогнем даже
Flat 6 дай да се запознаем с теб и момчетата които познаваш от Порше клуба и да им продложим ?!
От гледна точна на създаване на клуб мисля че можем да им помогнем даже

Flat 6 дай да се запознаем с теб и момчетата които познаваш от Порше клуба и да им продложим ?!
May the BMW force be with you!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2