moderatori...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

moderatori...

Мнение от maximapitko » 12 Окт 2004, 21:47

Здравейте,имам чувството че ме изтриха от фурума както и обявата ми и не разбирам защо.Някой може ли да ми даде имейл адрес на сайта за да разбера какво става?Благодаря предварително.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 12 Окт 2004, 21:50

аз изстрих обяви в които няма мнение от 30 дни.защото ситемата не работи.
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 12 Окт 2004, 22:33

Почти невъзможно е да ти е изтрит профила поради причината че това може да стане само ръчно а аз гарантирам, че не е ставало. Възможно е ако си се опитал да смениш E-mail адреса си да се е получило някакво объркване в системата.

Мейл на сайта няма, но ако аз като админ мога да ти помогна мейла ми е voykov@bmwpower-bg.net
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Окт 2004, 22:35

maximapitko
Здрасти,
Така и не разбрах какъв точно е проблема... Модератора на Купува-Продава трие обяви, в които не е имало мнение в последните 30 дена. Това е в реда на нещата и дотук нищо нередно. В топика на двата форума това правило е написано за да го имат в предвид потребителите :wink:

Молбата ми към теб е при следващи проблеми да се обръщаш на ЛС към съответния модератор на подфорума, за да не се пълни тук с излишни теми. :wink:

Назад към Извън Темата