Молба!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Молба!
Значи случая е следния, преди около 3-4 години продадох една Е30ка, черна, двоен стоп, автоматик. За съжаление загубих на хората контактите и сега не мога да ги намеря да прехвърлим колата както си му е реда. Номера е СА 1096 ВК. Молбата ми е ако колегите които карат колата в момента четат форума да се свържат с мен. А ако някой друг колега има някакво инфо да каже. Би трябвало да е в София

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
- gele76
- младши ентусиаст
-
zoomer написа:Колега, обявяваш я за открадната и ще видиш как сами ще те потърсят...
Мислех го, ама не искам да им създавам проблем на момчетата

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
gele76 написа:zoomer написа:Колега, обявяваш я за открадната и ще видиш как сами ще те потърсят...
Кво ти пука

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
интересна и позната история аз така на една жигула вече и плащам данаците стана втора година ама я бракувах накрая, и аз така направих грешката да я продам без да я прехвърлим(викаме си утре ще го направим и така отиде се невидя)
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
santo_bansko написа:gele76 написа:zoomer написа:Колега, обявяваш я за открадната и ще видиш как сами ще те потърсят...
Кво ти пукати си си с правото:)
Чудесно го учите, ама после няма на вас да ви заведат дознание за по чл.290 от НК... както му се вика: "На чужд гръб и сто тояги са малко"...
Колега въобще не влизай в такива филми, тези които ти дават тоя акъл, да ходят те да я обявят за открадната.
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Едно мое мнение не прибързваи отиди до кат и виж дали има актове с твоята кола смисал такъв ако има виж на чие име са и от там на татък си ти 

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Deadgame написа:Едно мое мнение не прибързваи отиди до кат и виж дали има актове с твоята кола смисал такъв ако има виж на чие име са и от там на татък си ти
аз бих направил същото преди да обявя колата за издирване ... според мен наистина това е по-доброто решение....

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- santo_bansko
- ентусиаст
-
Vlados написа:santo_bansko написа:gele76 написа:zoomer написа:Колега, обявяваш я за открадната и ще видиш как сами ще те потърсят...
Кво ти пукати си си с правото:)
Чудесно го учите, ама после няма на вас да ви заведат дознание за по чл.290 от НК... както му се вика: "На чужд гръб и сто тояги са малко"...
Колега въобще не влизай в такива филми, тези които ти дават тоя акъл, да ходят те да я обявят за открадната.
И,аз мислех така преди да опатя:)
Уш беше пич,ама и пич се оказа ми се криеше нарочно за да не го карам да плаща данаци и т.н.
За тва другуя пат нема се занимавам с търсене на колата,пускам я за издирване и толкова.
- gele76
- младши ентусиаст
-
Deadgame написа:Едно мое мнение не прибързваи отиди до кат и виж дали има актове с твоята кола смисал такъв ако има виж на чие име са и от там на татък си ти
Мерси, не се бях сетил за това!

- Vlados
- с две лица
-
santo_bansko написа:И,аз мислех така преди да опатя:)
Уш беше пич,ама и пич се оказа ми се криеше нарочно за да не го карам да плаща данаци и т.н.
За тва другуя пат нема се занимавам с търсене на колата,пускам я за издирване и толкова.
Точно така! Тъкмо ще се "опатиш" и в друга светлина. Като хванат този, който я е купил с автомобила и се разбере, че просто не е прехвърлена, отиваш на обвинение в лъжесвидетелстване (и няма да си първия).
Наказателен кодекс написа:Чл. 290. (1) Който пред съд или пред друг надлежен орган на властта като свидетел устно или писмено съзнателно потвърди неистина или затаи истина, се наказва за лъжесвидетелствуване с лишаване от свобода до пет години.
... и толкова.
П.С. Към автора на темата:
Един законен начин: Подаване на жалба в прокуратурата, че купувача се крие и въпреки изричното ти желание не можеш да я прехвърлиш. Прокурора изпраща жалбата в съответното РУ с указания да се обяви за издирване.
- santo_bansko
- ентусиаст
-
Vlados написа:santo_bansko написа:И,аз мислех така преди да опатя:)
Точно така! Тъкмо ще се "опатиш" и в друга светлина. Като хванат този, който я е купил с автомобила и се разбере, че просто не е прехвърлена, отиваш на обвинение в лъжесвидетелстване (и няма да си първия).Наказателен кодекс написа:Чл. 290. (1) Който пред съд или пред друг надлежен орган на властта като свидетел устно или писмено съзнателно потвърди неистина или затаи истина, се наказва за лъжесвидетелствуване с лишаване от свобода до пет години.
... и толкова.
П.С. Към автора на темата:
Един законен начин: Подаване на жалба в прокуратурата, че купувача се крие и въпреки изричното ти желание не можеш да я прехвърлиш. Прокурора изпраща жалбата в съответното РУ с указания да се обяви за издирване.
Лелеее мерси,че ми каза само да ти кажа,че ако си му правил пълномощно то го опълномощява да я кара и му служи пред ораганите на реда.
Ако човека се опита да те прецака с нещо птосто я пускаш за издирване,щото в тоя случаи не си я продал и несе води негово протежание
- Vlados
- с две лица
-
Пич, кажи какъв друг език говориш, да ти обясня?
Какво значи "пускаш я за издирване"? Как става това? Къде става това? в Държавен вестник? с обява във в-к Позвънете? с тема във форума ли? Как? с какви аргументи? ако си казал, че е открадната какво правиш като се разбере, че просто не е прехвърлена?
Ей, тея филми ще ви разсипят бре! Не знам годините ли са ти малко, образованието ли... как по-ясно да ти каже човек, че не всичко, дето хвърчи се яде...
Моля те, продай ми колата си, после я пусни за издирване като открадната, вземи си пуканки и сядай да гледаш филма.
Какво значи "пускаш я за издирване"? Как става това? Къде става това? в Държавен вестник? с обява във в-к Позвънете? с тема във форума ли? Как? с какви аргументи? ако си казал, че е открадната какво правиш като се разбере, че просто не е прехвърлена?
Ей, тея филми ще ви разсипят бре! Не знам годините ли са ти малко, образованието ли... как по-ясно да ти каже човек, че не всичко, дето хвърчи се яде...
Моля те, продай ми колата си, после я пусни за издирване като открадната, вземи си пуканки и сядай да гледаш филма.
- santo_bansko
- ентусиаст
-
Vlados написа:Пич, кажи какъв друг език говориш, да ти обясня?
Оккк г-н разборачо не ми се спори вообще повярваими нито пък ми се заяжда с които и да било;)
Но ти в момента правиш точно това.
Весела нова година:)
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2