ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?
Нека всички авто-клубове се обединим и да сме будната съвест и отворените очи на пътя. Нека джигитите разберат, че всяко действие си има противодействие и нищо не остава безнаказано. Нека човека, който Ви засича всяка сутрин като тръгвате за работа си плати за това. Нека ние, шофьорите, се опитаме да направим нещо. Всеки има телефон с камера - снимайте, защото видео материалите вече важат като доказателство в съда.
Цели на инициативата и средства за постигането и тук -> http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=3454
Надявам се, че ще ни подкрепите.
Цели на инициативата и средства за постигането и тук -> http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=3454
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз съм пробвал, защото пенюгите с такситата редовно правят обратен завой на надлез надежда на моста. И от 166 ме отсвириха и от 112 също.
Мисля че няма смисъл освен ако не си взема Волга М21 с някой по голям мотор и с нея да изтрещя поредния такъв тиквеник. Единствения проблем е че май ще му е за последно да кара кола от тогава насетне...

Мисля че няма смисъл освен ако не си взема Волга М21 с някой по голям мотор и с нея да изтрещя поредния такъв тиквеник. Единствения проблем е че май ще му е за последно да кара кола от тогава насетне...

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
_65536_kb_sec_ написа:Мисля че няма смисъл освен ако не си взема Волга М21 с някой по голям мотор и с нея да изтрещя поредния такъв тиквеник. Единствения проблем е че май ще му е за последно да кара кола от тогава насетне...![]()
![]()
![]()
![]()
и аз това го мисля

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
denis4o написа:Новите телефони имат функция за записване на разговора. Всеки път като ме "отебат" записите от разговорите отиват до Господари на Ефира и по-големите медии. Досега на се е случавало, но винаги записвам разговорите.
моят е от 2007 и е от високия клас но тази функция я няма

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Съгалсен съм с това нещо.Най мразя бакшишете бати наглярите са някои направо ми иде да ги счупя от бой...Те си мисля,че могат да правят кот си искат...Гледам скоро май акотове почнали да им пишат в София.Хубаво нещо са камерите ама в Бургас-а нема тази екстра нашия КАТ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
SLav_Bs написа:Съгалсен съм с това нещо.Най мразя бакшишете бати наглярите са някои направо ми иде да ги счупя от бой...Те си мисля,че могат да правят кот си искат...Гледам скоро май акотове почнали да им пишат в София.Хубаво нещо са камерите ама в Бургас-а нема тази екстра нашия КАТ...
споко колега от достоверен източник знам че и там ви готвят камери по улиците и кръстовищата

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Честно казано съм ЗА, но да ви кажа не вярвам да има резултат, щот дори описания случай с шофьора на автобуса ми се вижда ебати случайноста. Ми то ако е така и полицията си глобява, който трябва знаете ли, че в рамките на един работен ден, няма да остане нито един шофьир на маршрутка с книжка, а също така и 80% от бакшишите ще са безработни. Да не говорим колко "цивилните" шофьори редовни нарушители, говоря за груби нарушения, а не за забравени фарове или нещо подобно.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
_65536_kb_sec_ написа:denis4o написа:Новите телефони имат функция за записване на разговора. Всеки път като ме "отебат" записите от разговорите отиват до Господари на Ефира и по-големите медии. Досега на се е случавало, но винаги записвам разговорите.
Ако кажеш какъв ти е телефона може и да измислим нещо.
Незнаех че тия работи вече важат в съда

Иначе добра идея!
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Хубаво е да има ред в закона,ама дали трябва да спазваме ограничението на скороста
защото ако карам 50км/ч в града почват да ме усвиркват,щот се мотам,ама ако карам със движението от 60 до 80км/ч съм супер никой не ми свири и не ми надуват главата. 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
sambeto написа:_65536_kb_sec_ написа:denis4o написа:Новите телефони имат функция за записване на разговора. Всеки път като ме "отебат" записите от разговорите отиват до Господари на Ефира и по-големите медии. Досега на се е случавало, но винаги записвам разговорите.
Ако кажеш какъв ти е телефона може и да измислим нещо.
Незнаех че тия работи вече важат в съда![]()
Иначе добра идея!
Сони ериксон П1и

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Re: ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?
denis4o написа:Нека всички авто-клубове се обединим и да сме будната съвест и отворените очи на пътя. Нека джигитите разберат, че всяко действие си има противодействие и нищо не остава безнаказано. Нека човека, който Ви засича всяка сутрин като тръгвате за работа си плати за това. Нека ние, шофьорите, се опитаме да направим нещо. Всеки има телефон с камера - снимайте, защото видео материалите вече важат като доказателство в съда.
Успех и на теб и на всички авто-клубове

Как ще ми снимаш колата или мен без разрешение

Като не искате да Ви засичат ходете с градския на работа

Всички пътища водят към НАДИН 

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3