зверски почва да ми писва...:(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

зверски почва да ми писва...:(

Мнение от Engi » 15 Окт 2004, 23:44

тази вечер, като се прибирах, за пореден път си направих джантата на зарче:( точно пред НОИ влезнах в една дупка с не повече от 30км в час ( още бях на първа ), а тя се оказа половин метър дълбока:( вече наистина почвам да се чудя, аз ли съм последния тъпак дето си плаща 300лв. данък и освен това си чупи колата ?!:(
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Окт 2004, 1:07

Точно днеска като ходих да си взема талона от КАТ и разпалено се обяснявах, че бих плащал и двоен данък, стига да отива за пътищата и да ги оправят - ще си заслужава всеки лев, а не като сега - не стига че данък плащам ами джанти изправям, гуми купувам, окачване сменям и псувам ли псувам ....

Енджи, кофти история ......и до болка позната на всички ни. :( :evil:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Окт 2004, 8:34

А знаете ли на мене какво ми е когато цял ден въртя с личния си автомобил по работа и обикалям цяла софия по 4 пъти и понеже винаги бързаме и се избират преки пътеки за да не заседна в някое задръстване... а те почнаха да стават постоянно и навсякъде и се чудя дали да пазя колата, дали да пазя някой да не ме удари (много неделни шофьори плъзнаха и през седмицата), дали да бързам щото работата ни чака и план за деня който не можем да изпълним за два... абе общо взето всички знаят че София да не говорим че и в цяла българия е ШИТ! Ами тъпаците от БТК... точно ни направиха с нов асфалт тук в Дружба главните и по-използванети улици и бях толкова радостен щото ми се струваше нереално да се прибера в квартала и да не карам "по маршрут" между дупките... и тея от БТК минаха да полагат някъф кабел и нарязаха новия асфалт не на едно или две места... и сега пропада и става дълбока дупка късичка... точно колкото като ти падне предната гума в нея да си чуеш как картера приятно стърже от пред :roll: И не на последно място... минаха и разкопаха всичките градинки около блока и в момента е такава невероятна кал, че човек няма от къде да мине... :evil: да не говориме че опропастиха цялата ливадка дето точно беше култивирана и тучна... МИЗЕРНИЦИ :evil:

Ами това е човек да живее в България и да се нагледа на сейр, как обикновенните хора бъдат тъпкани, тъпкани, тъпкани, тъпкани и нищо не казват защото вече са достатъчно уморени и им е писнало от простотий :roll:

Управници няма да ни оправят... трябват ни танковете :twisted: :lol:

Дилян Пенчев
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Окт 2004, 8:42

А сега като почнат и винетки да събират преставяте ли си кво ша стане? Ще сме единствената държава дето събира пари за да НЕ поддържа пътната си мрежа :evil: :evil: :evil:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 16 Окт 2004, 9:48

:OT: Диляне, не се оплаквай за граднинката защото и ти имаш пръст в тая работа :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 16 Окт 2004, 12:51

ми така е то... в нашия квартал един пич извика тия дето ремонтират пътищата да му опраят улицата и си плати за което, баща ми като ги видя ги викна веднага да оправят и нашата улица и по сериозните дупки по маршрута за излизане от кварталчето за което и той си плати кеш... по обектите дето ги строим също има масово дупки по улиците -> винаги като хартиса малко бетон и ги карам да го изсипят в дупките и да го загладят да не си троша колата.... оправия може да има само ако сами си я направим, ако разчитаме на държата тряба да измрем прави дето се вика...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 16 Окт 2004, 16:17

аз тоз трицифрения данък не го плащам за да се оправям сам :evil:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 17 Окт 2004, 11:33

Ето заради това аз си карам с 205/70/14 :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 17 Окт 2004, 15:15

Браво на Пенчев :yes: :yes: Знам, че има процедура да съдиш общината, но като знаем каква ни е съдебната система :no: :banghead: не ми се и мисли
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

!!!!!

Мнение от RS » 18 Окт 2004, 8:41

Кофти късмет колега там са само две такива огромни дупки.
Колкото до 17" джанти, ами има такива ями по пътищата на милата ни родна татковина, че понякога ми се струва че и с 25" да е човек се е тая!!! :x :x :x

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cokey » 18 Окт 2004, 9:04

бе жиповете не ги усещат много много дупките, искам жипка мамка му :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Окт 2004, 9:09

cokey написа:бе жиповете не ги усещат много много дупките, искам жипка мамка му :evil:

За съжаление и те ги усещат!! Един мой познат с Мерцедес ML си спраска чисто нова гума, а неговите за съжаление се продават само на чифт. Резултатът - благодарение на моя близка и с яки отстъпки - 860 кинта за двете. 8) 8) 8)
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 18 Окт 2004, 9:18

То това ако е джип, аз съм калинка...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Окт 2004, 9:25

BMW///M-ma6inata написа:То това ако е джип, аз съм калинка...

Прав си!!! Пълен боклук е, но трябваше да помогна на другарчето. :D :D :D

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 18 Окт 2004, 9:30

За България трябва да си има човек, една Лада Нива :twisted:
За мен истински джипове за Нисан Патрол, ама от тея ръбатите прасета, Тойота Ленд Круизер пак от старите И Щаер-Пух/Мерцедес Г клас-ама не баровските изпълнения :idea:
С тея возила няма да има проблеми по нашите пътища :lol:
Последна промяна BMW///M-ma6inata на 18 Окт 2004, 9:41, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Извън Темата