Питане за нова отсечка ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Питане за нова отсечка ?

Мнение от Penchev » 04 Яну 2009, 13:35

Колеги , знае ли някой добра отсечка със завои в горе-долу ранинна местност някъде в радиус от 60 км около София ? Мисля ,мисля в момента ,гледам по карта разни отсечки ,но без да съм минавал оттам незнам дали ще ни устройват за якото пързаляне :roll:

Тази вечер по Плана и Витоша предполагам ,че ще има масово преселение ,снега не спира и майката си трака :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Яну 2009, 13:41

Герман? Отсечката е доста дълга и завършва с военно поделение гледай да не те разстреля караула :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 04 Яну 2009, 13:45

Мои колеги със сбъркано предаване и шипове ходят и към Боровец вече да карат, че на Плана много народ! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Денис-Белята!!!
Аватар

Re: Питане за нова отсечка ?

Мнение от 00Cool » 04 Яну 2009, 13:47

Penchev написа:Колеги , знае ли някой добра отсечка със завои в горе-долу ранинна местност някъде в радиус от 60 км около София ? Мисля ,мисля в момента ,гледам по карта разни отсечки ,но без да съм минавал оттам незнам дали ще ни устройват за якото пързаляне :roll:

Тази вечер по Плана и Витоша предполагам ,че ще има масово преселение ,снега не спира и майката си трака :mhihi:

Георги Пенчев

Баси и късметлията съм ба6 за снега се прибрах :mhihi: :mhihi: :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 04 Яну 2009, 13:50

titto написа:Мои колеги със сбъркано предаване и шипове ходят и към Боровец вече да карат, че на Плана много народ! :mhihi:

Към Боровец не се лъжете да ходите щот е някъв панаир......
Вчера в Самоков имаше задръствания кат на Орлов мост .......
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 04 Яну 2009, 14:12

///peter написа:Герман? Отсечката е доста дълга и завършва с военно поделение гледай да не те разстреля караула :mhihi:

Пешо , ма там е кофти за каране ,пък и на светло не трябва да има завои ,че ние ги пускаме на скорост целите и няма ли видимост може да стен мяу :help: Нощно време това е хубавото ,'щото се ориентира човек по фаровете :)

Дано измисли някой нещо :roll:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact M41D17
Мечтае да кара: Подводница.

Мнение от cypher_bg » 04 Яну 2009, 14:15

Посока Челопеч има много завойчета, но не е равнинно за съжаление.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 04 Яну 2009, 14:33

Penchev написа:
///peter написа:Герман? Отсечката е доста дълга и завършва с военно поделение гледай да не те разстреля караула :mhihi:

Пешо , ма там е кофти за каране ,пък и на светло не трябва да има завои ,че ние ги пускаме на скорост целите и няма ли видимост може да стен мяу :help: Нощно време това е хубавото ,'щото се ориентира човек по фаровете :)

Георги Пенчев

Мислили ли сте по въпроса за стария път към Пловдив между Нови Хан и Вакарел :) .Има един хубав участък с добри завой,широки прави отсечки и не е натоварен ;) .Дупките са добре изкърпени(поне като минавах есента от там) и мисля,че може да го пробвате щото е близко :lol:

Става въпрос за тук -> http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=4297 ... itsearch=0
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 04 Яну 2009, 14:34

знам много яка отсечка но за съжаление е доста над 60 км от софия
пътя асеновград- кържали. само завои и горе долу е равнинно.

снощи се прибирах от пампорово и имаше яко фън на завоите
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Яну 2009, 14:53

Penchev написа:

Георги Пенчев

Жоре кое му е кофти? Има тръпка голяма, сега като заснежи от манастира нагоре не е неравно, тясно е и ако сбъркаш няма да се отървеш леко :mhihi: Обичам такъв маршрут, пък и знам че няма да има надъхани рейсъри с малолитражки :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 04 Яну 2009, 14:56

stambo_81dg написа:знам много яка отсечка но за съжаление е доста над 60 км от софия

пътя за смолян е това ? аз хода да карам по пътя за върховръг , 3 вечери ходих , една кола не видях освен един гоуф в канавката , лошото само е че е малко тясен иначе е пушка , наи се радвам , че даже не е и чистен, направо е екстра :mhihi: пътя е от иоаким груево кръчмата по средата на селото в ляво , от там перущица и нагоре :mhihi:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 04 Яну 2009, 15:32

Evelin Cotsev написа:
stambo_81dg написа:знам много яка отсечка но за съжаление е доста над 60 км от софия

пътя за смолян е това ? аз хода да карам по пътя за върховръг , 3 вечери ходих , една кола не видях освен един гоуф в канавката , лошото само е че е малко тясен иначе е пушка , наи се радвам , че даже не е и чистен, направо е екстра :mhihi: пътя е от иоаким груево кръчмата по средата на селото в ляво , от там перущица и нагоре :mhihi:

говоря наи вече за отсечката с.Тополово- Черноочене пътя е :shock: :shock: :shock: :shock: все едно не е в България, чисто нов асфалт (и сняг да няма става стига да има повер) горе долу равнинно и само завои

за Върховръх -баиря е мноо голям

а това за пампорово си е отделна работа ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 04 Яну 2009, 20:16

утре други ден като имам време вечерта ще ида да го пробвам :winky:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 04 Яну 2009, 20:59

да не отварям нова тема , нека колегите от Пловдив да кажат някои хубав голям плац за пързаляне , освен тоя на гребната , че много хора там :roll:
It`s party time !

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 04 Яну 2009, 23:17

Евелине ,пътя за Връховръх е доста тесен ,на първата национална Е34 сбирка лятото като се качвахме нагоре ,после надолу отсечката ми хареса ,но е тясна :roll: Бях с на брат ми Е30-ската и малко като на рали с подскачане тук-там ги взимах завоите ,но на сняг просто не ми е ясно как ще се кара здраво там :shock:

Мина ми през ума отсечката от главния път Самоков-София и ляв завой за с.Горни Окол от което влиане се започва карането ,после с.Долни Окол до излизането на главния път.карал съм миналата година там като се прибирах от ски на Боровец има няколко добри завоя ,но като цяло не е нещо като към с.Плана или към Копитото.
Даже следобяд се разрових в ралиджийския форум :mhihi: да открадна някоя идея от колегите ,но нищо не ме грабна :roll:

Колегите от Перник и Брезник къде ходят да пързалят ?

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата