Имате ли лично оръжие???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Имате ли лично оръжие???

Мнение от [FF]GODFLESH » 16 Окт 2004, 21:49

В тези ташак времена не е много безопасно и затова реших да пусна тази тема.Та нека да започна първи аз :D .Лично аз нямам оръжие но скоро ще почвам курсове,иначе баща ми има един Глок 19 и една ловна пушка Браунинг Голд Фюжън.Искам да кажа също че баща ми не се занимава с някви нечисти работи,просто му се налага често да носи големи суми в себе си.Та така чакам вашето мнение и дали мислите скоро да се придобиете с някоя "ютия" :D
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Потребител
Аватар

Мнение от GHZbmw » 16 Окт 2004, 21:59

Били ме светнал какви се тези курсове за оръжие. Къде, как и за колко пари и разбира се сигурен ли си че накрая ще получиш разрешително. :?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 16 Окт 2004, 22:04

Аз имам 2-незакони пистолета един на бащами и един за мен и няколко бухалки :oops: и винаги може да разчитате на мен :wink:
Няма грозни жени, има трезви мъже!

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 16 Окт 2004, 22:06

Ами значи баща ми до колкот си спомням ги караше в полицията(бяха пуснали обява за такъв курс).А относно дали е сигурно немога да ти кажа нищо,защотото тогава небеше затегнат толкова контрола
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 16 Окт 2004, 22:58

Аз пък мисля, че тази тема изобщо няма място във форума :!: Ако имате такива интереси ги обсъждайте на лични съобщения ако обичате.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Назад към Извън Темата