Малко помощ от някой Юрист може би?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Малко помощ от някой Юрист може би?
Здравейте,
Искам да ви попитам господа и госпожи юристи, решил съм да си откривам консултантска фирма. Не става въпрос за строителство, ами нещо от сорта да му кажеш на човека това ти куца тук това трябва да оправиш нещо такова.
Въпроса ми е дали можете да ми кажете изискват ли се някакви лицензи за тази дейност? Също така горе долу какви документи трябва да имам?
Благодаря много на тези които знаят отговора на тези въпроси!
Искам да ви попитам господа и госпожи юристи, решил съм да си откривам консултантска фирма. Не става въпрос за строителство, ами нещо от сорта да му кажеш на човека това ти куца тук това трябва да оправиш нещо такова.
Въпроса ми е дали можете да ми кажете изискват ли се някакви лицензи за тази дейност? Също така горе долу какви документи трябва да имам?
Благодаря много на тези които знаят отговора на тези въпроси!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Еми това не искам много да го издавам ама да речем обслужване, не е стройтелство за там видях че трябва лиценз.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
е? Кое е добрето!
Не знам кво да правя трябва да отида иначе при една комшика адвокатка и да я питам ама не знам дали няма да ми направи нещо .... хубаво де 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колега как искаш да ти се помогне като даже не казваш в каква сфера искаш да консултираш???
Сигурен съм, че ти си първия сетил се в България за този бизнес, за това го крии ревностно! Даже и на адвоката не казвай за какво става въпрос
Сигурен съм, че ти си първия сетил се в България за този бизнес, за това го крии ревностно! Даже и на адвоката не казвай за какво става въпрос

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
е не съм първия ама не искам ся купиша хора да го направят защото е сладък бизнаес не ме разбирай погрешно моля
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Разбирам те, но няма как да ти помогне някой така..
Като идея, за да избегнеш възможен лиценз искай от клиентите ти да те назначат на граждански договор докато извършваш дейността, друго към момента не мога да ти помогна

Като идея, за да избегнеш възможен лиценз искай от клиентите ти да те назначат на граждански договор докато извършваш дейността, друго към момента не мога да ти помогна

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Ако си сериозен и наистина искаш да го почваш тоя "бизнес", мисля че не е сериозно да се занимаваш с комшийки и с форума. Отиваш при истински адвокат, съветва те, плащаш си и си почваш бизнеса. Ако е толкова сладък, колкото го пишеш значи бързо ще си избиеш ходенето до адвоката 

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
SpLiT написа:
Да май така ще е най-добре! Благодарч и на двама ви това за гравданския договор не е лоша идея.
10 мнения
• Страница 1 от 1