акт от 21.06.2007 година
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
акт от 21.06.2007 година
Днес отивам да си плащам актовете и да си взема талончето, платих си ги, обаче тамън ми го дават и служителката вика: оп чакай ти имаш да плащаш още. И ми дава разписка че за тази дата от 2007 година имам да плащам още 90 лева. Преди съм си плащал акт и не са ми ги искали тия пари. Дали ако изчакам до 6.2009 ще се анулират? Защото на разписката дето ми я дадоха, имам дължими суми и за 2006 година, но тях не са ми ги поискали.
Последна промяна Kristopher на 06 Яну 2009, 13:25, променена общо 1 път

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
dangerous написа:да и ако имаш отнети точки,за две години без други нарушения ги възтановяват
Аз нямам констатирано нарушение повече от две години (все някак успявам да се разбера с полицаите). Автоматично ли ми възстановяват точките или трябва да подам някакво заявление?
Има ли как да си проверя състоянието на точките без да ходя до КАТ?

X-citer написа:dangerous написа:да и ако имаш отнети точки,за две години без други нарушения ги възтановяват
Аз нямам констатирано нарушение повече от две години (все някак успявам да се разбера с полицаите). Автоматично ли ми възстановяват точките или трябва да подам някакво заявление?
Автоматично ти ги възстановяват!
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
sonny написа:Дължат се пари за последните две години, назад никой, нищо не ти търси
Вече не, ското за от 2003 ми искаха пари

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
X-citer написа:dangerous написа:да и ако имаш отнети точки,за две години без други нарушения ги възтановяват
Адаш, на опашката за връчване на НП , поне във Варна е така. Пише се една молба ... аве дълга и широка и аз съм така ... вече две години и един месец

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Dimo написа:sonny написа:Дължат се пари за последните две години, назад никой, нищо не ти търси
Бъркаш се законовата давност за събиране на задълженията на държавата е 2 години. За това на колега са му искали само за 2 години назад и нищо друго. Преди искаха всичко , не се намериха хора които ги осъдиха и го промениха

Dimo написа:sonny написа:Дължат се пари за последните две години, назад никой, нищо не ти търси
За две години назад е, проверно е, още си карам с постановлението и изтеклия отпреди 3 месеца акт и чакам ад ми напишат нов, щото като отидох у кат преди 10 дена и имаше 430 човека преди мен, а да седя и да чакам нема стане

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
06г ми бяха писали някви актове.след време си взимам решенията,връщат книжката и остават някви малки суми за плащане.
сега лятото се наложи да спася приятел и дадох книжката,излиза решението-няква глоба,точки и това е в компа.само че в няква си папка имало заведено,че дължа глоба от 300лв,за каране с отнета книжка през 06г
досега не ми е излизало,2г нямам нарушения и ме зарадваха с тая простотия,дето въобще не я разбирам
сега лятото се наложи да спася приятел и дадох книжката,излиза решението-няква глоба,точки и това е в компа.само че в няква си папка имало заведено,че дължа глоба от 300лв,за каране с отнета книжка през 06г

досега не ми е излизало,2г нямам нарушения и ме зарадваха с тая простотия,дето въобще не я разбирам

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Прав е колегата Sony за глоби по стари от две години пари не търсят от кат на 22-ри миналия месец бях на опашката за талони и един симпатяга се озъби като полицая му каза че 600-те лв за отнета книжка, който токущо бе внесъл в банката, не ги търсят!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Ония ден бях в кат, мой човек ми пусна справка и вика: "Браво! И 39те точки са ти на място (взеха ми 3 миналата година
), ама имаш някъв акт от 10лв съставен на 07 февруари 2009 година!!!"
Не търсете логика, все пак това е КАТ

Не търсете логика, все пак това е КАТ

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2