въпрос за бракуване на автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

въпрос за бракуване на автомобил

Мнение от borislav » 07 Яну 2009, 12:40

Здравейте колеги интересува ме дали при бракуване на автомобил ще ми искат бележка че автомобилът е предаден на вторични суровини
Защото чувам че в данъчното или в кат май искали но не съм наясно как стоят нещата.Ако някой е бракувал наскоро и знае ще съм му благодарен да ме светне по въпроса

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 07 Яну 2009, 13:27

Искат бележката в КАТ, като го бракуваш в КАТ отиваш в данъчното просто да ти го отчислят... Може и без бележка, че си го предал на вторични суровини- пишеш, че ще се съхранява на село (не става да е пред блока), за адрес даваш "с. Горно Нанадолнище" и си готов... Поне аз преди месец бракувах така отдавна несъществуващ автомобил и БЕЗ бележка от вторични суровини.

Естествено предаваш рег. номера в КАТ...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Яну 2009, 13:43

маиче тези които идват да го извозват автомобила ти издават някъв протокол с които после в общината и с номерата на колата ти я отписват да не плащаш данъци

старши ентусиаст
Аватар

Re: въпрос за бракуване на автомобил

Мнение от porostorm » 07 Яну 2009, 14:29

boorislav написа:Здравейте колеги интересува ме дали при бракуване на автомобил ще ми искат бележка че автомобилът е предаден на вторични суровини
Защото чувам че в данъчното или в кат май искали но не съм наясно как стоят нещата.Ако някой е бракувал наскоро и знае ще съм му благодарен да ме светне по въпроса
Бракуваш в КАТ, там ти дупча големия талон и ти взимат малкия.

С тоя талон отиваш в даначното да си я отпишеш.
:yes:

Назад към Извън Темата