въпрос за бракуване на автомобил
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- borislav
- младши ентусиаст
-
въпрос за бракуване на автомобил
Здравейте колеги интересува ме дали при бракуване на автомобил ще ми искат бележка че автомобилът е предаден на вторични суровини
Защото чувам че в данъчното или в кат май искали но не съм наясно как стоят нещата.Ако някой е бракувал наскоро и знае ще съм му благодарен да ме светне по въпроса
Защото чувам че в данъчното или в кат май искали но не съм наясно как стоят нещата.Ако някой е бракувал наскоро и знае ще съм му благодарен да ме светне по въпроса
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Искат бележката в КАТ, като го бракуваш в КАТ отиваш в данъчното просто да ти го отчислят... Може и без бележка, че си го предал на вторични суровини- пишеш, че ще се съхранява на село (не става да е пред блока), за адрес даваш "с. Горно Нанадолнище" и си готов... Поне аз преди месец бракувах така отдавна несъществуващ автомобил и БЕЗ бележка от вторични суровини.
Естествено предаваш рег. номера в КАТ...
Естествено предаваш рег. номера в КАТ...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
маиче тези които идват да го извозват автомобила ти издават някъв протокол с които после в общината и с номерата на колата ти я отписват да не плащаш данъци
Re: въпрос за бракуване на автомобил
Бракуваш в КАТ, там ти дупча големия талон и ти взимат малкия.boorislav написа:Здравейте колеги интересува ме дали при бракуване на автомобил ще ми искат бележка че автомобилът е предаден на вторични суровини
С тоя талон отиваш в даначното да си я отпишеш.

4 мнения
• Страница 1 от 1