Какви са тези гуми на това БМВ летни или зимни
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Сигурно щото не може да качи баира 7-мака!hsr написа:Май са летни![]()
Защо питаш?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
добре де няма ли кой да му докаже че не става само с ядене ,трябва и пиене
майтапа настрана ама докато не се научат да си купуват гуми ще патят и ще има такива папагали кат видят БМВ закъсало и да викат то задното не става,аз що не съм закъсвал с на баща ми Е36-цата с хубави гуми и с мойта Е30 с някви странни гуми отзаде даже са регенерат
тоя журналист да земе се научи да кара и тогава да реве колко зле било задното ,то има лесно кат неможеш стой си у вас или си карай великата алфа ли там ко беше и си дръж калната уста затворена

майтапа настрана ама докато не се научат да си купуват гуми ще патят и ще има такива папагали кат видят БМВ закъсало и да викат то задното не става,аз що не съм закъсвал с на баща ми Е36-цата с хубави гуми и с мойта Е30 с някви странни гуми отзаде даже са регенерат

тоя журналист да земе се научи да кара и тогава да реве колко зле било задното ,то има лесно кат неможеш стой си у вас или си карай великата алфа ли там ко беше и си дръж калната уста затворена
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Лично мнение....
Ако бяха... Само АКО бяха зимни тая тежка кола как па нема да качи тоя смешен баир незнам.... не им се връзвайте на тия от алфа форума аз като имам един приятел с алфа бензинка повече от дизела ми трака да не съм фанал да го снимам и да им го пускам във форума....както казва бабата ай сиктир
Ако бяха... Само АКО бяха зимни тая тежка кола как па нема да качи тоя смешен баир незнам.... не им се връзвайте на тия от алфа форума аз като имам един приятел с алфа бензинка повече от дизела ми трака да не съм фанал да го снимам и да им го пускам във форума....както казва бабата ай сиктир

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Hugo Boss написа:Аз не се връзвам, просто се радвам на обективно мнение на един наш уважаван журналист от любимо наше автомобилно списание
Няма да питам кой е журналиста, ама кажи поне кое е списанието

Vlados написа:Hugo Boss написа:Аз не се връзвам, просто се радвам на обективно мнение на един наш уважаван журналист от любимо наше автомобилно списание
е, сега.. да не му правя реклама ..вносно е. Не е онова британското дето имат английско чуство за хумор... по-скоро е това списание, където колите започват да се проектират откъм багажника

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Vlados написа:Hugo Boss написа:Аз не се връзвам, просто се радвам на обективно мнение на един наш уважаван журналист от любимо наше автомобилно списание
Е не ли некое журналишче от http://www.cosmopolitan.bg/
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2