въпрос?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос?
ако искам да направя една кола от автомат ръчка какво трябва да сменя става вапрос за е36 купе м50б20 кутия и ? и струва ли си
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ако ще я караш в софия и искаш да я правиш ръчка ела първо да те освидетелствам
нема такава грешка, особено ако караш повечко, мен направо ми се схваща крака от полусъединителя на 1 и 2-ра скорост

нема такава грешка, особено ако караш повечко, мен направо ми се схваща крака от полусъединителя на 1 и 2-ра скорост

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Братле карай си автомата и не се занимавай с глупости,аз повече не искам да виждам кола с ръчна скоростна кутия.
Доколкото знам май е бая зор да направиш тая врътка
Доколкото знам май е бая зор да направиш тая врътка

bobi_maxo написа:Dimo написа:ако ще я караш в софия и искаш да я правиш ръчка ела първо да те освидетелствам![]()
И на мен!
Добре , какво толкова ви се схващат краката, не мога да разбера...

Hugo Boss написа:Като седнеш на автомат и покараш 1-2 седмици сама ще си отговориш![]()
И аз до скоро си чудех същото, но вече кола която не е автоматик едва ли ще си взема
Карала съм автомат

За мен няма чувство в тая кола.....да, идеална е ако искам да се гримирам вътре, да ям сандвич и кучето да ми е в краката, ама.....
Мишел написа:Hugo Boss написа:Като седнеш на автомат и покараш 1-2 седмици сама ще си отговориш![]()
И аз до скоро си чудех същото, но вече кола която не е автоматик едва ли ще си взема
Карала съм автомат![]()
За мен няма чувство в тая кола.....да, идеална е ако искам да се гримирам вътре, да ям сандвич и кучето да ми е в краката, ама.....
Е, те за това искам автомат!

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Hugo Boss написа:Пробвала ли си ако е над 150кс.
Аз преди това бях карал някакви слаби и страшно се изнервях когато трябва да се включа в движение. Натискам газта, тя тръгва след 5 сек.
Е тук е отговора да е задължително над 150кс.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Azrail
- UFO Pilot
-
Правила написа:2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата ви трябва да се подразбира съдържанието й. Не поствайте теми с линкове към други страници, без подробно обяснение за съдържанието им. Нежелателно е и публикуването на текст на чужд език.
Да не говорим, че е пусната в грешен раздел...
П.П. Ако ви се дискутира темата "автоматик" - пуснете нова или ми пишете ЛС и ще разделя тази.
MORE BEER!
12 мнения
• Страница 1 от 1