хотел в Боровец
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
хотел в Боровец
Търся си хотел в Боровец за уиекенда. знам, че е пълно с оферти в нета, ама ако някой е ходил и е останал доволен от някое местенце там- нека пише!
Мишел написа:Рила е приличен хотел.
Рила и Самоков са едни от най-големите, но не значи най-хубавите, защото са пред разпад.
Приятни хотели са: Гинес и Лион мисля, че са по 4*
бил съм в къщичките на Алпин Хотел те са точно в центъра до Рила непосредствено до пистата.... И вътре е уникално всичко дървено, много топло и т.нат. Има и хотел но не съм влизал в стаите
http://www.alpin-hotel.bg/
там бях на 8ми декември е вярвай ми няма такова. Има телевизор, сауна/но не във всички къщички/ и т.нат.
Казах приличен....не най-хубавия...
ЕДИТ: Макар че разгледах този, който ти предлагаш, определено е по-хубав, но е по-скъп, зависи какво търси колегата
Самоков не го коментирам, по-голяма съборетина не съм виждала....
ЕДИТ: Макар че разгледах този, който ти предлагаш, определено е по-хубав, но е по-скъп, зависи какво търси колегата

Самоков не го коментирам, по-голяма съборетина не съм виждала....
Последна промяна Мишел на 11 Яну 2009, 13:18, променена общо 1 път
- alexsch
- ентусиаст
-
благодарско!
в рила и самоков съм бил- наистина са големи хотели, отвътре не са кой-знае какво, но съм бил преди 2-3 години там....сега може да е позанемарено....иначе тогава ми хареса!
мишел дай малко повече инфо за Алрин. има ли паркинг, ресторанта читав ли е....въобще какво се сещаш.
в рила и самоков съм бил- наистина са големи хотели, отвътре не са кой-знае какво, но съм бил преди 2-3 години там....сега може да е позанемарено....иначе тогава ми хареса!
мишел дай малко повече инфо за Алрин. има ли паркинг, ресторанта читав ли е....въобще какво се сещаш.
xterminat0r написа:бил съм в къщичките на Алпин Хотел те са точно в центъра до Рила непосредствено до пистата.... И вътре е уникално всичко дървено, много топло и т.нат. Има и хотел но не съм влизал в стаите
http://www.alpin-hotel.bg/
там бях на 8ми декември е вярвай ми няма такова. Има телевизор, сауна/но не във всички къщички/ и т.нат.
Още един + за Алпин

И аз бях там около средата на декември. Много хубави бунгала супер топло парното трябва да го спираш ако искаш да не умреш от топлинен удар. Интернет има. Но за сауната се плаща допълнително и тя беше много приятна след 30 мин на 70 градуса не можеш да движиш и се чувстваш нов човек

П.п. Паркинг има но не е много надежден на мен едната вечер някой ми беше чукнал калника на колата

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Не знам дали искаш задължително да е хотел,
ама аз бЕх в едно вилно селище Малина или Ягода,
има в гугъл, може да го питаш, много беше уютно.
ама аз бЕх в едно вилно селище Малина или Ягода,
има в гугъл, може да го питаш, много беше уютно.
alexsch написа:благодарско!
За Алпин ти писа xterminat0r , аз само разгледах сайта и ми хареса, не съм била там

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: хотел в Боровец
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Флора или Ледени ангели. Миналата зима за тези двата слушах само суперлативи, едно оплакване не е имало от всичките чужденци, с които работех.
Dare To Dream
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Флора (центъра) и Лион (малко по-далече)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- alexsch
- ентусиаст
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2