За гражданската отговорност (ГО)
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
За гражданската отговорност (ГО)
Колеги днес при разговор със застрахователния агент ми беше споделено, че ако застраховката ти е на вноски имаш право да караш 14 дни след като ти изтече датата за вноската.
Пример ако си на 4 вноски ГО и забравиш да платиш 2-рата и тя изтече (примерно на 10.01.2009г.) имаш 14 дни гратисен период, в който да си платиш и вземеш новия стикер. През този период КАТ нямат право да те глобяват. Естествено трябва да си носиш и полицата, за да докажеш, че ти е на вноски.
Надявам се да съм бил полезен с тази информация на хората които не я знаят.
Поздрави.
Пример ако си на 4 вноски ГО и забравиш да платиш 2-рата и тя изтече (примерно на 10.01.2009г.) имаш 14 дни гратисен период, в който да си платиш и вземеш новия стикер. През този период КАТ нямат право да те глобяват. Естествено трябва да си носиш и полицата, за да докажеш, че ти е на вноски.
Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
То го пише на полицата ве Зъб..Аз намаше кво да правя веднъж и се зачетох ... Въпроса е нашите пазители на закона да го зачитат... Че веднъж искаха да ме глобяват щото прегледа ми бил изтекъл а той прегледа е месец за месец...Не от дата за дата...
Re: За гражданската отговорност (ГО)
Zubcho написа:..
Поздрави.
Поне на мен ми беше полезен

ПП: Наистина го пише на полицата, обаче кой ти гледа

MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Понеже гледам, че сте запознати, та да ви питам нещо за ГО.
Дочух, че била задължителна дори и да не караш колата и след като изтече срока, пращали писмо, че трябва да се поднови в някакъв срок, иначе имало големи глоби.
Някой може ли да потвърди ?
Дочух, че била задължителна дори и да не караш колата и след като изтече срока, пращали писмо, че трябва да се поднови в някакъв срок, иначе имало големи глоби.
Някой може ли да потвърди ?
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Мишу написа:пичуве ако имамш гражданска и решиш да смениш предния джам ко праим
е джамджиите неможе да нямат техники за отлепване,топъл въздух шпаклички ала бала
Мишу написа:пичуве ако имамш гражданска и решиш да смениш предния джам ко праим
Ми нали имаш полица-отиваш при застрахователя да ти даде друг стикер.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
отлепят и залепят бе никъв проблемkiko написа:Мишу написа:пичуве ако имамш гражданска и решиш да смениш предния джам ко праим
е джамджиите неможе да нямат техники за отлепване,топъл въздух шпаклички ала бала

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Така е правил съм го.hsr написа:Мишу написа:пичуве ако имамш гражданска и решиш да смениш предния джам ко праим
Ми нали имаш полица-отиваш при застрахователя да ти даде друг стикер.
обичам BMW
13 мнения
• Страница 1 от 1