За гражданската отговорност (ГО)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

За гражданската отговорност (ГО)

Мнение от Zubcho » 13 Яну 2009, 21:30

Колеги днес при разговор със застрахователния агент ми беше споделено, че ако застраховката ти е на вноски имаш право да караш 14 дни след като ти изтече датата за вноската.

Пример ако си на 4 вноски ГО и забравиш да платиш 2-рата и тя изтече (примерно на 10.01.2009г.) имаш 14 дни гратисен период, в който да си платиш и вземеш новия стикер. През този период КАТ нямат право да те глобяват. Естествено трябва да си носиш и полицата, за да докажеш, че ти е на вноски.

Надявам се да съм бил полезен с тази информация на хората които не я знаят.

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 13 Яну 2009, 23:34

така е-аз го знам това нещо
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 14 Яну 2009, 1:49

То го пише на полицата ве Зъб..Аз намаше кво да правя веднъж и се зачетох ... Въпроса е нашите пазители на закона да го зачитат... Че веднъж искаха да ме глобяват щото прегледа ми бил изтекъл а той прегледа е месец за месец...Не от дата за дата...
Изображение

Потребител
Аватар

Re: За гражданската отговорност (ГО)

Мнение от hsr » 16 Яну 2009, 19:41

Zubcho написа:..
Надявам се да съм бил полезен с тази информация на хората които не я знаят.

Поздрави.

Поне на мен ми беше полезен :yes:
ПП: Наистина го пише на полицата, обаче кой ти гледа :uups:
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Яну 2009, 17:10

:D Това не го знаех, мерси за инфото ;)
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 17 Яну 2009, 18:24

Понеже гледам, че сте запознати, та да ви питам нещо за ГО.
Дочух, че била задължителна дори и да не караш колата и след като изтече срока, пращали писмо, че трябва да се поднови в някакъв срок, иначе имало големи глоби.
Някой може ли да потвърди ?
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 17 Яну 2009, 18:55

пичуве ако имамш гражданска и решиш да смениш предния джам ко праим :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Яну 2009, 19:25

Мишу написа:пичуве ако имамш гражданска и решиш да смениш предния джам ко праим :lol:

е джамджиите неможе да нямат техники за отлепване,топъл въздух шпаклички ала бала

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 17 Яну 2009, 19:27

Мишу написа:пичуве ако имамш гражданска и решиш да смениш предния джам ко праим :lol:

Ми нали имаш полица-отиваш при застрахователя да ти даде друг стикер.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Яну 2009, 19:59

kiko написа:

е джамджиите неможе да нямат техники за отлепване,топъл въздух шпаклички ала бала
отлепят и залепят бе никъв проблем ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 17 Яну 2009, 20:02

нестава вече го усрахме :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 17 Яну 2009, 20:29

hsr написа:

Ми нали имаш полица-отиваш при застрахователя да ти даде друг стикер.
Така е правил съм го.
обичам BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 20 Яну 2009, 0:58

Има гратисен период от 14 дни,но той важи само пред органите на реда,и евентуално ако си забравил да си продължиш застрахвката без такса за гаранционният фонд.Оба4е при ПТП все едно нямаш нищо и ще го отнесеш.Преди няколко дена приятел си прави ГО на вноски и от там го нау4их ;)
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

Назад към Извън Темата