Последна победа на Монтоя за БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Последна победа на Монтоя за БМВ

Мнение от CheGevara » 24 Окт 2004, 20:57

Днеска следобед реших да предизвикам съдбата, сложих шапката на Монтоя и се разходих със малкия БМВ фен (сина ми) из махалата .... усещах подигравателния поглед на повечето хора, които не скриваха предпочитанията си за ферари ... но аз бях горд с мойта позиция и открито ги поглеждах! И НЕ СБЪРКАХ !!
МОНТОЯ Е ВЕЛИК - АЗ СЪМ МУ ГОЛЯМ ФЕН И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНА, НЕЗАВИСИМО ЧЕ ОТИВА В КОНКУРЕЦИЯТА! :bcry:

БМВ ДОКАЗА, ЧЕ ПРАВИ ШАМПИОНИ! :bowdown:

Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Окт 2004, 21:11

Браво само така, а аз само с тениски хода разгърден като наближи формула на дразна червените фенове и да подкрепям отбора, въпреки че в момента изживява трудни моменти, като изключим победата! Наистина много жалко за Монти, ще ми липса много но аз пак ще му симпатизирам в който и отбор да отиде! :yes:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Окт 2004, 21:40

Хммм ...и аз днес докато си оправях колата и бях с шапката на BMW Williams ..... :wink: :twisted:

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 25 Окт 2004, 6:30

Даа, откакто карам е30, не сме губили състезание!!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Назад към Извън Темата