318ис, немога да реша!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
318ис, немога да реша!
Немога да взема решение!!!
Харесал сам BMW 318is, но ме притеснява покупката защото не сам компетентен на тема автомобили, също така се колебая дали да взема BMW. Aко може някой компетентен по темата да напише накратко плюсовете и минусите на автомобила. Също така какво е най-важното при покупка на старо на такъв автомобил? За какви дефекти да гледам и кое е най-важното при този модел?
Ако има и добри предложения също пишете!
Харесал сам BMW 318is, но ме притеснява покупката защото не сам компетентен на тема автомобили, също така се колебая дали да взема BMW. Aко може някой компетентен по темата да напише накратко плюсовете и минусите на автомобила. Също така какво е най-важното при покупка на старо на такъв автомобил? За какви дефекти да гледам и кое е най-важното при този модел?
Ако има и добри предложения също пишете!
зимай го и не се чуди няма да съжеляваш
и малко по надолу има една многооо интересна тема и нея я прегледай има интересни неща..
Често срещани измами при покупка на автомобил !!!!
и малко по надолу има една многооо интересна тема и нея я прегледай има интересни неща..

Последна промяна novak58 на 16 Яну 2009, 21:05, променена общо 1 път
- borislav
- младши ентусиаст
-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... E%E1%E8%EB има много теми по този въпрос пробвай с търсачката
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... E%E1%E8%EB има много теми по този въпрос пробвай с търсачката
Последна промяна borislav на 16 Яну 2009, 21:03, променена общо 1 път

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/search.php ето този линк ползвах много дълго време преди да купя моето
Ще се учудиш колко много инфо има там 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Kambe написа:ако имаш приятелка не си вземай БМВ защото тя ще остане на 2-ро място![]()

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- borislav
- младши ентусиаст
-
Kambe написа:ако имаш приятелка не си вземай БМВ защото тя ще остане на 2-ро място![]()
Защо те нямаше , да ми го кажеш преди 2 месеца...

Bronza написа:А и малко тясна ми се вижда тая ис-ка отзад
Айде пак се почна за отзад

Bronza написа:Точно м/у Honda i BMW се колебая BMWто е по-яка ам Hondata ще гори по-малко, а аз няма да мога да отделям големи суми за гориво за сега. И дилемата е пална шото ще ми е първа кола
Един малък съвет от мен, човек , който преди близо два месеца беше пред същатата дилема...пак японско и немско...но БМВ и Тойота... та... не се замисляй, разхода доооста ще компенсира много други неща, криещи това БМВ...
П.С. Успех в покупката и умната с този ИСтребител

П.С. 2 Това е чисто и просто мое мнение и не го налагам на никой

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
nakoone написа:Kambe написа:ако имаш приятелка не си вземай БМВ защото тя ще остане на 2-ро място![]()
![]()
Това е най заразната болест.За нея лек няма.
Има - и приятелката ти да си вземе BMW. И ще сте двамката в Карантина

uCnaHeTcA написа:Kambe написа:ако имаш приятелка не си вземай БМВ защото тя ще остане на 2-ро място![]()
Защо те нямаше , да ми го кажеш преди 2 месеца...Сега постоянно бера ядове заради това
Bronza написа:А и малко тясна ми се вижда тая ис-ка отзад
Айде пак се почна за отзадВерно аз много мразя да се возя отзад на двувратки (ама то от размерите
) , ама... ще я караш ли тая кола или ще се возиш
А за другото нещо за отзад... не съм чул до сега някой да е имал проблем, на която и да е кола, така че , не бой се
Bronza написа:Точно м/у Honda i BMW се колебая BMWто е по-яка ам Hondata ще гори по-малко, а аз няма да мога да отделям големи суми за гориво за сега. И дилемата е пална шото ще ми е първа кола
Един малък съвет от мен, човек , който преди близо два месеца беше пред същатата дилема...пак японско и немско...но БМВ и Тойота... та... не се замисляй, разхода доооста ще компенсира много други неща, криещи това БМВ...
П.С. Успех в покупката и умната с този ИСтребител, че си върти гъза , кат най-голяма к**ва У СЕЛУТУ
![]()
![]()
П.С. 2 Това е чисто и просто мое мнение и не го налагам на никой![]()
Мерси колега

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3