Свалиха ми страничните лайсни (широките)
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
Свалиха ми страничните лайсни (широките)

п.с - Ще помоля някой колега ако има за продан от въпросните лайсни да пише
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
БМВ
КОЛЕГА ЗАПОШИ ДУПКИТЕ ЗАШТОТО ОТ СОЛТА ЩТЕ ЗАМИНЕ ВРАТАТА 

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
===
Мерси за съветите колеги.Жалко,че живеем сред такива нещастници!
- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Като си търсех компакт намерих един целия М-пакет и точно тоя пакет беше причината да не си го купя защото лаисните и добавките на броните щяха да стоят на него точно 2 дни.Как не си го барнал като ти ги сваля да го смачкаш тоя нещастник!!
Спокоино колега всичко на тоя свят се връща!!!!!!

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
==
Няма за какво да се ядосвам,следващият път знам какво да правя само да дойде пак.Ако чете тва лайно или некой като него да го има в предвид,ще се чуди защо е там.Следващите ги лепя и тва е!А колега до сега не са ми барали нищо вече доста време.Хем е била къде ли не.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Играйте по една нитачка на тия лайсни бе хора, после с черен маркер върху нита и няма да е грозотия. Аз преди Е36-цата я бях овъртял от всякъде-лайсни,бъбреци...и нямаше липси!Не си личи от самолет, ма кво да правиш в такава гадна и крадлива на дребно държавица живеем!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Как да ти кажа,не си първия нито последния.След два чифта които ми ги крадоха сега съм с обикновените,нема оправия.И най лошото ее,че такива педерастчета са от форума и си трайкат като п..и.Колкото и да ни е неприятно е така,тука имаме измамници,крадци ,селски тарикати и.н.както и се продават крадени части,нищо чудно и тези лайсни да излезат в продава.

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Аз имах същия кошмар миналата година, много е гадно та сега съм намислил, недай си боже ги отркаднат тези - взимам едни такива от стъклопласт без табелка и ще си живуркам.
Отвратително е да си видиш колата ограбена ...

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Има едно лепило моменто, продава се в туби от силикон и е в черно жълто шише, намажи си следващите с него и ще трябва да ти ги свалят с длето и секач 

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
===
на всичкото отгоре,са счупили предното парче на 2 нека му е гадно та ако видите такива без предното дясно парче и с почерняли емблемки м3 мойте са
пак да се изкажа да му ядеш главата мойто момче и да ти се връща двойно 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Приятелю много кофти, ама...няма как.
Сега просто пий една вода, новите лайсни ги подсигури, разпитай тук-там ако имаш познати, ако не-следи "продава".
Че един ми разказва как преди време бил купил голф, на който от Люлин му гепили акумулатора, който бил някъв специален. Разпитал пича познати и се добрал до някакви момчета, които се занимават с тва. Казал че му трябва акумулатор, и си направил среща с тях. Като дошли и той си познал акумулатора, пребил тримата, като тартора го бил с акумулатора по главата и го блъскал в калника на гоуфа... Така че има възмездие...от време на време.
Сега просто пий една вода, новите лайсни ги подсигури, разпитай тук-там ако имаш познати, ако не-следи "продава".
Че един ми разказва как преди време бил купил голф, на който от Люлин му гепили акумулатора, който бил някъв специален. Разпитал пича познати и се добрал до някакви момчета, които се занимават с тва. Казал че му трябва акумулатор, и си направил среща с тях. Като дошли и той си познал акумулатора, пребил тримата, като тартора го бил с акумулатора по главата и го блъскал в калника на гоуфа... Така че има възмездие...от време на време.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2