Свалиха ми страничните лайсни (широките)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

Свалиха ми страничните лайсни (широките)

Мнение от MiSho_Spiralata » 17 Яну 2009, 12:57

:evil: Едно голямо браво за този човек,вчера търсих емблеми за тях днес ги няма.Ентусиазираш се да си правиш колата боядисваш,лишаваш се от много неща за да си купиш нещо,което ще разкраси колата ти и накрая се появи един такъв сополив скапаняк като този някой си,който да ти зговни уикенда още от събота сутринта.Браво пич,да ти изсъхнат ръцете те го желая от сърце и да ти се връща да те окрадат до ламарина дано нещастници скапани долни! :bcry: Мега-циганска държава бе братче!

п.с - Ще помоля някой колега ако има за продан от въпросните лайсни да пише
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 17 Яну 2009, 14:39

Препоръчвам ти да си залепиш някакво черно тиксо или каквото има,преди да си си купил нови,за да не стои отворено ;) Пък и няма да те дразни чак толкова вече

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БАГЕР
Детайли за колата: 4 ВРАТА

БМВ

Мнение от m3 metanoviq » 17 Яну 2009, 15:08

КОЛЕГА ЗАПОШИ ДУПКИТЕ ЗАШТОТО ОТ СОЛТА ЩТЕ ЗАМИНЕ ВРАТАТА :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

===

Мнение от MiSho_Spiralata » 17 Яну 2009, 15:45

Мерси за съветите колеги.Жалко,че живеем сред такива нещастници!
Изображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SuperMoto_vt » 17 Яну 2009, 16:41

Като си търсех компакт намерих един целия М-пакет и точно тоя пакет беше причината да не си го купя защото лаисните и добавките на броните щяха да стоят на него точно 2 дни.Как не си го барнал като ти ги сваля да го смачкаш тоя нещастник!! :twisted: :evil: Спокоино колега всичко на тоя свят се връща!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

==

Мнение от MiSho_Spiralata » 17 Яну 2009, 18:21

Няма за какво да се ядосвам,следващият път знам какво да правя само да дойде пак.Ако чете тва лайно или некой като него да го има в предвид,ще се чуди защо е там.Следващите ги лепя и тва е!А колега до сега не са ми барали нищо вече доста време.Хем е била къде ли не.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 17 Яну 2009, 18:49

Играйте по една нитачка на тия лайсни бе хора, после с черен маркер върху нита и няма да е грозотия. Аз преди Е36-цата я бях овъртял от всякъде-лайсни,бъбреци...и нямаше липси!Не си личи от самолет, ма кво да правиш в такава гадна и крадлива на дребно държавица живеем! :uups: :bgflag: :uups:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 17 Яну 2009, 19:01

Как да ти кажа,не си първия нито последния.След два чифта които ми ги крадоха сега съм с обикновените,нема оправия.И най лошото ее,че такива педерастчета са от форума и си трайкат като п..и.Колкото и да ни е неприятно е така,тука имаме измамници,крадци ,селски тарикати и.н.както и се продават крадени части,нищо чудно и тези лайсни да излезат в продава.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 17 Яну 2009, 19:12

Аз имах същия кошмар миналата година, много е гадно та сега съм намислил, недай си боже ги отркаднат тези - взимам едни такива от стъклопласт без табелка и ще си живуркам. :evil: :evil: Отвратително е да си видиш колата ограбена ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 17 Яну 2009, 19:21

да си ги завре в Д-то този дето ти е взел лайстничките :(
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 17 Яну 2009, 19:23

у форума нищу не се губи само временно си сменя собственика :lol: споко ще доидат пак при тебе

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 17 Яну 2009, 19:48

Мишу написа:у форума нищу не се губи само временно си сменя собственика :lol: споко ще доидат пак при тебе

Ми добре де,като е така тоя къде ми сви лайсните защо не дойде при мен сестра му или жена му. :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Яну 2009, 20:20

Има едно лепило моменто, продава се в туби от силикон и е в черно жълто шише, намажи си следващите с него и ще трябва да ти ги свалят с длето и секач :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

===

Мнение от MiSho_Spiralata » 17 Яну 2009, 21:19

на всичкото отгоре,са счупили предното парче на 2 нека му е гадно та ако видите такива без предното дясно парче и с почерняли емблемки м3 мойте са :winky: пак да се изкажа да му ядеш главата мойто момче и да ти се връща двойно :evil:
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 18 Яну 2009, 0:33

Приятелю много кофти, ама...няма как.
Сега просто пий една вода, новите лайсни ги подсигури, разпитай тук-там ако имаш познати, ако не-следи "продава".
Че един ми разказва как преди време бил купил голф, на който от Люлин му гепили акумулатора, който бил някъв специален. Разпитал пича познати и се добрал до някакви момчета, които се занимават с тва. Казал че му трябва акумулатор, и си направил среща с тях. Като дошли и той си познал акумулатора, пребил тримата, като тартора го бил с акумулатора по главата и го блъскал в калника на гоуфа... Така че има възмездие...от време на време.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Следваща

Назад към Извън Темата