Идиоти със силистренски голф - КЛЮЧ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Идиоти със силистренски голф - КЛЮЧ

Мнение от savski » 20 Яну 2009, 4:26

Приятели, искам да ви споделя какво ми се случи преди няколко дни, защото още ми държи влага...
Случката е следната. Към 20:30 аз пътувам към Студентски град. Намирам се на площад "Велчова завера" (на върха на "Свети наум" при Семинарията). Точно пресичам трамвайните релси на кръстовището с Джеймс Баучер и някакъв Голф 2-ка със силистренска регистрация от лентата за ляв завой ме изпреварва и се прибира пред мен малко преди да се удари в тротоара, засичайки ме зверски. Аз натискам клаксона и светвам веднъж с дългите. Голфът намалява и при няколкото опита от моя страна да го изпреваря, той ми сече пътя. Побеснях. На разширението при химическия факултет, въпреки опитите си да не ме пусне, го изпреварвам, тегля му майните гласно и си мисля, че това е поредния тъп комплексар. Вече карам към светофара на кръстовището с "Пейо Яворов" когато тоя ми се лепва на 2-3 метра зад мен и пуска дълги. Давам леко газ, той гледа да поддържа тази дистанция и продължава да кара зад мен на дълги. Викам "Така ли?!" и натискам спирачки при скорост около 50 и зелен светофар пред мен. Оня гъз влезе в лява лента, за да не ме удари и спира на 3-4 метра пред мен, явно за да ме чака да се изравним. Тръгвам аз да се изравнявам с него да видя какво толкова желае, а той и спътникът му почват да ме псуват, да ми показват средни пръсти и т.н. Показвам им и аз и тръгвам напред, за да си хвана зеленото. Той тръгва след мен, изпреварва ме и ме засича отново. Пускам ляв мигач и влизам в насрещното с мръсна газ да го изпреваря. След като го изпреварих понамалям малко, защото около гара "Пионер" има полицаи понякога. Тоя с голфа се възползва от това и минава пред мен. Спираме ние на светофара на гара "Пионер" (кръстовището на Симеоновско и Никола Габровски) той първа кола, аз зад него. Вратите на голфа се отварят и излиза един пишлегар с бухалка и някаква горила от дясната врата. В този момент се сещам, че съм си оставил пистолета вкъщи, защото на другия ден бях на изпит, а когато ходя в университета не го взимам. Включвам задна и точно да дам назад когато до мен спира патрулка. Ония като я видяха, веднага обратно в голфа и с мръсна газ потеглят напред. Викам си "свърши се". Да, ама не. Тръгвам и аз, карам с 50 и ги настигам (очеизвадно ме чакаха). Пускам ляв мигач да ги изпреварвам, те ме пускат и пак се лепват зад мен с дълги. Преместих си огледало в купето надолу и си викам "Не ме интересува, ще се откажат". Точно се нареждам за ляв завой по "Г.М.Димитров", тия спират до мен и почват да ме псуват, плюят върху колата и дават газ напред. Откачих. Тръгвам след тях да ги гоня (без да знам какво мога да им направя). Лепвам се зад гъза му на Голфа с дълги. Той го мъчи, мъчи да ми дръпне... 60...80...100...120, пускам десен мигач и тръгвам да го изпреварвам отдясно. Изравняваме се и изведнъж виждам на 50 метра един полицай, изскача на шосето, вдига палката. Скачам на спирачките, тоя с Голфа също. Подминах полицая с 30тина метра. Викам "Край, отиде ми книжката". Пускам аварийни, давам заден и гледам полицая се е хванал за главата (абсолютно буквално). Почти стигнах до полицая, свалям си стъклото, а той ми махна с палката и ми вика "Продължавай ти!". И аз :shock: :shock: :shock: Докато се осъзная, първа и газ, преди полицая да си промени решението. След 2-3 минути спрях в Студентски и треперех. Качих се при приятелката ми, явно съм бил бял като платно, защото ме питаше през 5 секунди как съм.
Като се сетя как можеха да ме пребият или да ми вземат книжката, направо се кръстя! Не мога да повярвам, че има такъва мръсни гадове като тоя с голфа.
Последна промяна savski на 20 Яну 2009, 15:56, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Яну 2009, 4:34

ти добре плюеш голфа, но и ти не си постъпил особено достойно
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 20 Яну 2009, 4:41

Аз не плюя Голфа, а шофьора на Голфа, който откровено си търсеше кой да пребие с приятеля си.
И не мисля, че съм постъпил некоректно. До последно гледах да не се занимавам с глупости и да не му обръщам внимание, но човешкото търпение си има някакви граници. Нито съм бягал от полицая, нито съм предизвикал по някакъв начин да се заяжда с мен! Къде е моята грешка в случая... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 20 Яну 2009, 5:00

както съм казвал и в други теми , нося си една палка винаги в колата. Слизам и може да ме пребият , ама поне единия ще лежи до мене в болницата.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Яну 2009, 5:43

както казва един приятел - Не обръщай внимание на малките хора.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 20 Яну 2009, 5:46

Утре като си вземеш пистолета и ги срещнеш тия двамата ги гръмни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 20 Яну 2009, 6:05

Аз пък днеска голяма простотия направих... стигам до едно Т образно кръстовище - ще правя ляв, почти веднага след това има друго Т образно кръстовище за булеварда!
Та... стигам първото кръстовище викам лекинко да я хлъзна, :D обаче с периферията виждам бяла Лада Нива по булеварда, ама тъй като вече бях започнал "упражнението" не се загледах. Пък и си мислех, че ще продължи напред, обаче ненадейно Ладата завива надясно и аз като Цар Иван Шишман излизам от завоя(по принцип има място точно за 2 коли), ония скача на спирачките, натискам аз съединителя колата се оправя и продължавам на дясно! Докато завивам чувам "спри бе". :shock: Спирам аз обръщам се и гледам някакъв 50-тина годишен човек - леко стреснат полуслязъл и ми вика "какво правиш"(прозореца ми беше отворен)... и аз правя жестове с ръце "Ми какво да направя". :lol: Някакво супер тъпо ми стана - изкарах акъла на човека. :confused:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Яну 2009, 9:24

ivan1590 написа:Утре като си вземеш пистолета и ги срещнеш тия двамата ги гръмни.
:ahah: :ahah: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 20 Яну 2009, 9:33

То навсякъде има такива тапаци ,така че да не ти прави много впечатление ....и другия път не се занимавай просто защото ако се треснеш с тях хем ще се биете ,после полиция и ала бала ...застраховки на колтата ,ремонти ...общо взето само проблеми ...пусни тапака да си чупи главата и това е
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 20 Яну 2009, 10:00

kiro_320 написа:Аз пък днеска голяма простотия направих... стигам до едно Т образно кръстовище - ще правя ляв, почти веднага след това има друго Т образно кръстовище за булеварда!
Та... стигам първото кръстовище викам лекинко да я хлъзна, :D обаче с периферията виждам бяла Лада Нива по булеварда, ама тъй като вече бях започнал "упражнението" не се загледах. Пък и си мислех, че ще продължи напред, обаче ненадейно Ладата завива надясно и аз като Цар Иван Шишман излизам от завоя(по принцип има място точно за 2 коли), ония скача на спирачките, натискам аз съединителя колата се оправя и продължавам на дясно! Докато завивам чувам "спри бе". :shock: Спирам аз обръщам се и гледам някакъв 50-тина годишен човек - леко стреснат полуслязъл и ми вика "какво правиш"(прозореца ми беше отворен)... и аз правя жестове с ръце "Ми какво да направя". :lol: Някакво супер тъпо ми стана - изкарах акъла на човека. :confused:

колега имах идентична случка в квартала ми ! лошото беше че ладата беше заменена с куки :lol: :lol: измъкнах се обаче защото беше заснежено и номера че съм стъпил на лед мина :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 20 Яну 2009, 10:17

Ей, герои сте пичове :lol:
Такива селски отрепки и мен ме изкарват извън равновесие, но пък гонениците и играта на стражари и апаши също не са много весели :lol:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Яну 2009, 10:25

баце това не е CS и да си беше взел пистолета кво - щеше да ги застреляш ли? А и като е спряла патрулка зад вас що не отиде при полицаите и да им кажеш каква е ситуацията? А е такива позиори дето слизат с бухалки са ми ясни, е тия е най малко вероятно да те набият :lol: другото добро решение е - първа и газ към тях малко Carmageddon :lol:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Яну 2009, 10:57

Е няма що.... тоя с голфа бил селтак... а ти като си му паднал до нивото с твоите изпълнения, идентични на неговите... с какво си по-различен от него?? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Яну 2009, 11:04

само не разбрах ако си беше взел пистолета какво щеше да направиш ама честно??да не би да ги гръмнеш или ставаш автоматично безсмъртен??извиняваи ама ми става смешно кат почнете да ги пишете такива небивалици!още в началото след като си му теглил една е трябвало просто да си го преместиш в другия крачол и да си продължиш по пътя,а не гоненици,засичания и тнт.или наи малкото след първата патрулка защо не слезна да им обясниш за кво иде реч да ги хванат и да ги начешат как си трябва??а ти както сам си каза ги гониш ама и ти не знаеш какво ще им направиш като ако ги стигнеш!
а тва за пистолета ми е любимо,миналата седмица се прибирам след работа и на светофара преди румънското като се пускаш от телевизионната кула гледам спрели едно е39 и отзад няква джипка и оня от бмв-то излиза и почват да се хранат като накрая нашия играч му тегли един шут на огледалото на жипката което само се изкриви и тръгна да се прибра в бмв то и оня от джипа извади пистолет ама само го извади и веднага го прибра се едно го пръсна с воден пистолет и ми стана смешно :lol: а оня като го видя и избесня още повече и като му тегли 2ри шут на огледалото то вече за нищо не ставаше а оня в джипа го гледа кат насран и всичко свърши оня се качи в бмв то и си тръгна кат пич,така че ако го вадиш го използваи но дали си заслужава да си носиш после последствията,друг яварянт е по добре си го дръж у вас и само на нова година през прозореца :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Яну 2009, 11:05

Колега, разбирам те но ако всеки пуска тема за такива случки ще стане тема безкрайна.........
Карам всеки ден в София и имам подобни случки, получавам по 3 инфаркта, 5-6 инсулта и още няколко по-дребни заболявания до работата и обратно :(
Правиш " усаааа" и продължаваш....

Следваща

Назад към Извън Темата