Разстояние от централна гара до Люлин 10 ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Разстояние от централна гара до Люлин 10 ?

Мнение от Kambe » 20 Яну 2009, 20:12

значи питам защото ще ходя в софия в този квартал и се чудя как ще е по икономично от Свищов :) с колата да си налея бензина и да си прая кефа или да плащам за автобус и после за такси от гарата до люлин 10, едно такси колко може да ме обръсне за това разстояние ? :roll:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti

Мнение от w3s7 » 20 Яну 2009, 20:21

до 10лв ако верно не те обръсне

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 20 Яну 2009, 20:25

абе сипи си бензин не се занимавай с глупости бе братле :mha:
не стига че е еФтинийка ся ми се и чудиш...ще те питам като стане пак 2 лева и горница
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 20 Яну 2009, 20:27

ми то не е само до бензина колега ами и ме е страх малко да оставя колата в софия да нощува ей така на вънка при положение че сам с друга регистрация... като гледам колко коли изчезват направо ме е шубе... :confused: иначе ако ида с нея ще разполагам с цялото си време няма да се съобразявам с автобуси и т.н..... тва е нож с две остриета :)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 20 Яну 2009, 20:32

Наистина ще ти излезе по-евтино с кола. Не се притеснявай толкова за нощувката й. В краен случай слагай я в охраняем паркинг за 5-10 лева на нощ и ще ти е мирна главата (дано има наблизо). Ако ли не - гледай да е на по-осветено място - все пак е някакъв фактор за автовандалите. Другото си е Божа работа.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 20 Яну 2009, 20:34

Обади се когато дойдеш аз съм в Люлин 10 :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 20 Яну 2009, 20:42

супер много се радвам че има такива колеги на които може да се разчита! върха сте момчета :yes: :lalala: :clap:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 20 Яну 2009, 20:59

BMWALPINA написа:Обади се когато дойдеш аз съм в Люлин 10 :)

И аз съм там!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 20 Яну 2009, 21:07

Kambe написа:ми то не е само до бензина колега ами и ме е страх малко да оставя колата в софия да нощува ей така на вънка при положение че сам с друга регистрация...

То в София коли със софийски регистрации не останаха... :mha:

колата - БМВ
времето - хубаво
пътя - перфектен
билетите - скъпи
бензина - евтин

незнам защо за Бога би тръгнал с влак/рейс/самолет :mha:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 20 Яну 2009, 21:13

пък ако има с кой от Свищов да комбинирам кирията работата ще заспи :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Яну 2009, 21:21

Kambe,не се занимавай с глупости колега, напълни си колата и идвай :) 3 лв е на нощ платения паркинг, в който и квартал да нощува колата, 5 лв най-много!
Хем си правиш кефа да покараш, хем не си зависим от автобуси, наистина незнам каква е толкова дилемата.Пък и колко ще ти е бензина от Свищов? :roll:
10 лв няма да ти вземе редовно такси от Ц.гара до Люлин 10 в никакъв случай.А може и да се намери кой да те вземе и закара, където е нужно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 20 Яну 2009, 21:24

ми Свищов - София са ми 250 км, 7-8/100 разход... ама вие ще ме навиете да дойда с колата :lol:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 20 Яну 2009, 21:28

Rebel написа:
Kambe написа:ми то не е само до бензина колега ами и ме е страх малко да оставя колата в софия да нощува ей така на вънка при положение че сам с друга регистрация...

То в София коли със софийски регистрации не останаха... :mha:

колата - БМВ
времето - хубаво
пътя - перфектен
билетите - скъпи
бензина - евтин

незнам защо за Бога би тръгнал с влак/рейс/самолет :mha:

Хмм къде е изчезнала тая емотиконка "мхихи" :roll: ...А иначе колега имаш малка грешка ... самолета от варна до софия е 8-12 лв :) С кое е по евтино :lol:

По темата: колега с квото и да решиш да дойдеш все става ... с влака и после с рейс или тролей чиста раота ... ще те е яд, че не си си с колата .. ама пък няма да и трепериш цяла нощ "мхихи" Няма да те засичат, няма да ти свиркат ... няма да спираш на сфетофари .. а тоя зад теб с летните гумета да спира в теб :lol:

Вариант втори: Ще се возиш у влака ... някой ще ти смърди до тебе ... ще се чудиш как да дишаш ... ще слезеш .. студ! Ще чакаш тролея/рейса бая време :lol: разбира се те са на често но понеже ти трябва .. няма да дойде скоро .. ще се качиш при бабите и дедовците.. ще ти кашлят, кихат ще ти подсмърчат на главата ...

3-ти ... палиш бумера идваш оставяш го пред блока .. кеф ти през целия път ... на сутринта ставаш слизаш всичко ок палиш газ на някъде ... Пожелавам ти този вариант :)
Успех!
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 20 Яну 2009, 21:32

даже мисля да пътувам нощем, ксенона да пори нощта пред мен :twisted: :twisted: ако модераторите преценят нека заключат темата, за да не я превръщаме в чат, намерих 2-ма колеги който евентуално ще ми помогнат, пак БЛАГОДАРЯ !
Изображение
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Яну 2009, 21:39

Kambe Ако не си идвал в София с кола, в смисъл зад волана, може и да изжевееш лек ... шок... От трафика де.
Ако не познаваш града, съветвам те да си вземеш карта и още от сега да поразучиш маршрутите, по които ще се движиш. Не искам нищо лошо да кажа за способностите ти за ориентация, ма честно да ти кажа, и аз, дето съм от София, се губя в някои квартали :uups: :mha:
Хайде весело изкарване във "красивия" ни град!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата