Разстояние от централна гара до Люлин 10 ?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Разстояние от централна гара до Люлин 10 ?
значи питам защото ще ходя в софия в този квартал и се чудя как ще е по икономично от Свищов
с колата да си налея бензина и да си прая кефа или да плащам за автобус и после за такси от гарата до люлин 10, едно такси колко може да ме обръсне за това разстояние ? 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
абе сипи си бензин не се занимавай с глупости бе братле :mha:
не стига че е еФтинийка ся ми се и чудиш...ще те питам като стане пак 2 лева и горница
не стига че е еФтинийка ся ми се и чудиш...ще те питам като стане пак 2 лева и горница
- Kambe
- старши ентусиаст
-
ми то не е само до бензина колега ами и ме е страх малко да оставя колата в софия да нощува ей така на вънка при положение че сам с друга регистрация... като гледам колко коли изчезват направо ме е шубе...
иначе ако ида с нея ще разполагам с цялото си време няма да се съобразявам с автобуси и т.н..... тва е нож с две остриета 

Наистина ще ти излезе по-евтино с кола. Не се притеснявай толкова за нощувката й. В краен случай слагай я в охраняем паркинг за 5-10 лева на нощ и ще ти е мирна главата (дано има наблизо). Ако ли не - гледай да е на по-осветено място - все пак е някакъв фактор за автовандалите. Другото си е Божа работа.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Kambe написа:ми то не е само до бензина колега ами и ме е страх малко да оставя колата в софия да нощува ей така на вънка при положение че сам с друга регистрация...
То в София коли със софийски регистрации не останаха... :mha:
колата - БМВ
времето - хубаво
пътя - перфектен
билетите - скъпи
бензина - евтин
незнам защо за Бога би тръгнал с влак/рейс/самолет :mha:
- Kambe
- старши ентусиаст
-
Kambe,не се занимавай с глупости колега, напълни си колата и идвай
3 лв е на нощ платения паркинг, в който и квартал да нощува колата, 5 лв най-много!
Хем си правиш кефа да покараш, хем не си зависим от автобуси, наистина незнам каква е толкова дилемата.Пък и колко ще ти е бензина от Свищов?
10 лв няма да ти вземе редовно такси от Ц.гара до Люлин 10 в никакъв случай.А може и да се намери кой да те вземе и закара, където е нужно

Хем си правиш кефа да покараш, хем не си зависим от автобуси, наистина незнам каква е толкова дилемата.Пък и колко ще ти е бензина от Свищов?

10 лв няма да ти вземе редовно такси от Ц.гара до Люлин 10 в никакъв случай.А може и да се намери кой да те вземе и закара, където е нужно

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Rebel написа:Kambe написа:ми то не е само до бензина колега ами и ме е страх малко да оставя колата в софия да нощува ей така на вънка при положение че сам с друга регистрация...
То в София коли със софийски регистрации не останаха... :mha:
колата - БМВ
времето - хубаво
пътя - перфектен
билетите - скъпи
бензина - евтин
незнам защо за Бога би тръгнал с влак/рейс/самолет :mha:
Хмм къде е изчезнала тая емотиконка "мхихи"

По темата: колега с квото и да решиш да дойдеш все става ... с влака и после с рейс или тролей чиста раота ... ще те е яд, че не си си с колата .. ама пък няма да и трепериш цяла нощ "мхихи" Няма да те засичат, няма да ти свиркат ... няма да спираш на сфетофари .. а тоя зад теб с летните гумета да спира в теб

Вариант втори: Ще се возиш у влака ... някой ще ти смърди до тебе ... ще се чудиш как да дишаш ... ще слезеш .. студ! Ще чакаш тролея/рейса бая време

3-ти ... палиш бумера идваш оставяш го пред блока .. кеф ти през целия път ... на сутринта ставаш слизаш всичко ок палиш газ на някъде ... Пожелавам ти този вариант

Успех!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
даже мисля да пътувам нощем, ксенона да пори нощта пред мен
ако модераторите преценят нека заключат темата, за да не я превръщаме в чат, намерих 2-ма колеги който евентуално ще ми помогнат, пак БЛАГОДАРЯ !

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Kambe Ако не си идвал в София с кола, в смисъл зад волана, може и да изжевееш лек ... шок... От трафика де.
Ако не познаваш града, съветвам те да си вземеш карта и още от сега да поразучиш маршрутите, по които ще се движиш. Не искам нищо лошо да кажа за способностите ти за ориентация, ма честно да ти кажа, и аз, дето съм от София, се губя в някои квартали
:mha:
Хайде весело изкарване във "красивия" ни град!
Ако не познаваш града, съветвам те да си вземеш карта и още от сега да поразучиш маршрутите, по които ще се движиш. Не искам нищо лошо да кажа за способностите ти за ориентация, ма честно да ти кажа, и аз, дето съм от София, се губя в някои квартали

Хайде весело изкарване във "красивия" ни град!
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3