Какво висше Образование имате/учите
Модератор: Общи модератори
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Какво висше Образование имате/учите
Така така
тъй като сам 12 ти клас и наистина не знам на къде да се насоча искам да попитам кой какво висше учи има или мисли да има
. И какво ще работи или може да работи след като го завърши
Ако модовете сметнат за нередна тази тема да я заключат

Ако модовете сметнат за нередна тази тема да я заключат

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Администрация и управление, УНСС ... след като го завършиш може и да е хубаво ... сега е доста скучно ... и трудно 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Такааа
- Единствено ще кажа да учите това ,което ви е интересно ....че после цял живот ще се работи
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
klintan66 написа:ТакаааЕдинствено ще кажа да учите това ,което ви е интересно ....че после цял живот ще се работи
п.п. завършил съм микроелектроника
А аз ще добавя да учат, ако наистина им се учи...щото по лоши професионалисти от училите на сила, мисля, че няма...
Иначе по темата - право, завърших през 2003 год.
Възможностите за реализация не са много - юрисконсулт, адвокат, дознател, следовател, прокурор, съдия. И освен това местното образование не върши работа извън България.
А на автора на темата - успех и късмет с кандидатстването!

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Бизнес Администрация, УНСС... доста скучно , имайки предвид, че се учат неща, които никога няма да са ти нужни. Сухата теория е твърде много.
Съветвам те добре да помислиш, защото после цял живот ще ти е това, а доста се съмнявам да имаш желание за второ висше.
Съветвам те добре да помислиш, защото после цял живот ще ти е това, а доста се съмнявам да имаш желание за второ висше.
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Транспортна техника и технологии в Техническия Първи курс..
първи и втори курс минеш ли почва интересното и наистина тва което е по специалността (двигатели и т.н.)
сега учиме само диференциали и интегралета
ама не такива каквито си мислиш..
МАТЕМАТИКАТА СМЪРДИИИ
първи и втори курс минеш ли почва интересното и наистина тва което е по специалността (двигатели и т.н.)
сега учиме само диференциали и интегралета

МАТЕМАТИКАТА СМЪРДИИИ

Аз съм Маркетинг в УНСС - втори курс. Същината на Маркетинга започва да се учи в трети, но имам много познати, завършили Маркетинг в УНСС, казват, че е интересно и това е една от специалностите, които си заслужават в този ВУЗ.
НО!... Единствено и само ти можеш да си прецениш в какво си силен, с какво искаш да се занимаваш и преди всичко, каквото и да избереш, запомни - работата ти трябва да ти е като хоби, иначе казано да я вършиш с удоволствие. Нямаш ли желание като отиваш на работа, нямаш ли стимул да вървиш нагоре в кариерата, просто няма смисъл.
Общо взето в България образованието е на ниво, стига да искаш да учиш. Ако не ти се учи и го караш през просото - и в Харвард да отидеш, пак ще излезеш не с много повече знания, от преди да си влязъл.
Важно е и да видиш кое с какво се влиза
Много основно!
Имаше толкова много неща, които също бих учил с удоволствие, ама на - пуста математика!!! 
НО!... Единствено и само ти можеш да си прецениш в какво си силен, с какво искаш да се занимаваш и преди всичко, каквото и да избереш, запомни - работата ти трябва да ти е като хоби, иначе казано да я вършиш с удоволствие. Нямаш ли желание като отиваш на работа, нямаш ли стимул да вървиш нагоре в кариерата, просто няма смисъл.
Общо взето в България образованието е на ниво, стига да искаш да учиш. Ако не ти се учи и го караш през просото - и в Харвард да отидеш, пак ще излезеш не с много повече знания, от преди да си влязъл.
Важно е и да видиш кое с какво се влиза

Последна промяна savski на 20 Яну 2009, 22:03, променена общо 2 пъти
Моя съвет е: чужбина! Сега сме вече ЕС, и наистина си ни минават за европейци. Пример от Шотландия - можеш да кандидатстваш през една тяхна правителствена агенция и таксата за обучението да ти я покрият. Единствения по-голям разход ти е общежитието/квартирата, което е примерно около 300-400 паунда (изкл. Лондон) и не може да се мери със Студентски град - 60-70 лв. :mha: Но пък и условията за живот не могат да се сравнят с тоя "рай"
:mha: За храна, излизания и вс. останало - спокойно ще ти стигат 200-250 паунда (все пак си студент и отстъпките са реални). Купони - като им свикнеш на местните, няма да се оплакваш. И естествено - прибираш се да видиш ваште и да си наваксаш на жени/пиене/чалга :mha: :mha:
Аз на дърти години се прекарах да дойда тука (и БГ образование имам - СУ) ама поне знам за какво уча
И каквото и да избереш - трябва да те влече! Успех!

Аз на дърти години се прекарах да дойда тука (и БГ образование имам - СУ) ама поне знам за какво уча

И каквото и да избереш - трябва да те влече! Успех!

Последна промяна NStorm на 20 Яну 2009, 21:59, променена общо 1 път
21/02/08...speechless
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....