Никога !
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Никога !
Скъпи колеги никога не почвайте работа в фирма Трансис ЕООД г.Русе . Заплатите им са два месеца назад дори и да напуснеш не си получаваш още 2 заплати затова постоянно си търсят шофьори ! И имат робско отношение към работниците си ! Дава им по 100 лева заплати . И се молят за парите си за да могат да си издържат семействата . Това е фирма ТРАНСИС - АРМЕНТРАНС ДАП РУСЕ !
Последна промяна klisky на 22 Яну 2009, 21:16, променена общо 1 път
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Баси, кви са тия чорбаджии бе!?
Ще им умре бизнеса, ако така се отнасят към работниците си.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Никога !
klisky написа:Скъпи колеги никога не почвайте работа в фирма Трансис ЕООД г.Русе . Заплатите им са два месеца назад дори и да напуснеш не си получаваш още 2 заплати затова постоянно си търсят шофьори ! И имат робско отношение към работниците си ! Дава им по 100 лева заплати . И се молят за парите си за да могат да си издържат семействата . Това е фирма ТРАНСИС - АРМЕНТРАНС ДАП РУСЕ !
Добро утро колега... така си е там...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Транспортна фирма колега.. много народ пищя в русе.. Наемат хора а не им плащат и след време хората като напуснат не им дават парите..
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ktv написа:Баси, кви са тия чорбаджии бе!?Ще им умре бизнеса, ако така се отнасят към работниците си.
то ако така ставаше Германос да е фалирал отдавна

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ужас всичко върви толкова бързо и право на долу 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
По повод на темата нали фирмата е за шофьори и да споделя на братовчед ми какво му се случи .Беше се хванал в една фирма само ,че в друг град тук в Пловдивско .Имаше курс до Русия .Бяха се разбрали със собственика на камиона да делят на половина обаче имаше тежка зима и той се позабави доста там и в крайна сметка онзи му удържа за това забавяне -всъщност собственика на когото беше камиона си взе това,което му се полага ,а на братовчед ми -т.е. този който му докара стоката оттам му удържа половината заплата като му каза, че трябвало да има за да зареди пак и на следващият курс сте му плати и за сегашният и за миналият .Обаче на следващият път когато братовчед ми се прибра -тогава нали дойде кризата и онзи собтвеника му викал " вместо да ти давам заплата дай да заредим с твоите пари за да можем да заредим повече неща и за теб ще има по-голяма печалба ''и на братовчед ми му писнало и стигнал до Русе и се обажда на собственика и му казал ,че ако до довечера не изпрати тези пари,който му дължи за всички курсове до сега на семейството му направо продава камиона със цялата стока и се прибира с влака в Пловдив пък оня да ходи да си търси камиона в Русе... И в крайна сметка точно след три часа жена му на братовчед ми се обади ,че онзи и занесъл това, което му се е полагало за всичките курсове, че даже и за този който още не бил го направил като отправил молба само и само братовчед ми да не си тръгва без камиона ами да го прибере насам ...Тъй че колеги като не Ви плащат взимайте камионите или стоката ,която карате в тях и така... То тези лумпени направо са се превърнали в кръвопийци и само гледат как да смучат бедният и отруден народ ако има как да му смъкнат и ризата която носи на гърба ..Мислят си ,че като са натрупали парите с измами могат да се подирграват с всички .А, не ! При мен не минават тези .АКо трябва 50 места ще сменя, но няма да позволя някой да се подиграва така с мен ..Работа в България за без пари колкото си искаш..То е ясно ,че никой не плаща добре, и не вярвам да има българи който да се удовлетворени от заплащането което получават, но поне горе-долу да може да се живее ....
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
то на таз русенска фирма трябва да им се пратят 'господари на ефира' иведнага ще се оправи работата. 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Е те шофьорите лесни...те поне стоката която карат могат да си ги възвърнат вместо заплата....но тези дето са в затворено помещение какво правят...като им писне слагат си шапката и да ги няма... 

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
14 мнения
• Страница 1 от 1