Никога !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Никога !

Мнение от klisky » 22 Яну 2009, 21:10

Скъпи колеги никога не почвайте работа в фирма Трансис ЕООД г.Русе . Заплатите им са два месеца назад дори и да напуснеш не си получаваш още 2 заплати затова постоянно си търсят шофьори ! И имат робско отношение към работниците си ! Дава им по 100 лева заплати . И се молят за парите си за да могат да си издържат семействата . Това е фирма ТРАНСИС - АРМЕНТРАНС ДАП РУСЕ !
Последна промяна klisky на 22 Яну 2009, 21:16, променена общо 1 път

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 22 Яну 2009, 21:14

Баси, кви са тия чорбаджии бе!? :shock: Ще им умре бизнеса, ако така се отнасят към работниците си.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: Никога !

Мнение от uricatoli » 22 Яну 2009, 21:38

klisky написа:Скъпи колеги никога не почвайте работа в фирма Трансис ЕООД г.Русе . Заплатите им са два месеца назад дори и да напуснеш не си получаваш още 2 заплати затова постоянно си търсят шофьори ! И имат робско отношение към работниците си ! Дава им по 100 лева заплати . И се молят за парите си за да могат да си издържат семействата . Това е фирма ТРАНСИС - АРМЕНТРАНС ДАП РУСЕ !

Добро утро колега... така си е там...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 22 Яну 2009, 21:48

:shock: :shock: :shock: туй е по лошо от най-лошото...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 22 Яну 2009, 21:48

С какво точно се занимава тая фирма!? :roll:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Яну 2009, 21:54

Транспортна фирма колега.. много народ пищя в русе.. Наемат хора а не им плащат и след време хората като напуснат не им дават парите..
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Яну 2009, 22:26

ktv написа:Баси, кви са тия чорбаджии бе!? :shock: Ще им умре бизнеса, ако така се отнасят към работниците си.

то ако така ставаше Германос да е фалирал отдавна :D
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 23 Яну 2009, 0:40

ужас всичко върви толкова бързо и право на долу :shock:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 23 Яну 2009, 1:02

По повод на темата нали фирмата е за шофьори и да споделя на братовчед ми какво му се случи .Беше се хванал в една фирма само ,че в друг град тук в Пловдивско .Имаше курс до Русия .Бяха се разбрали със собственика на камиона да делят на половина обаче имаше тежка зима и той се позабави доста там и в крайна сметка онзи му удържа за това забавяне -всъщност собственика на когото беше камиона си взе това,което му се полага ,а на братовчед ми -т.е. този който му докара стоката оттам му удържа половината заплата като му каза, че трябвало да има за да зареди пак и на следващият курс сте му плати и за сегашният и за миналият .Обаче на следващият път когато братовчед ми се прибра -тогава нали дойде кризата и онзи собтвеника му викал " вместо да ти давам заплата дай да заредим с твоите пари за да можем да заредим повече неща и за теб ще има по-голяма печалба ''и на братовчед ми му писнало и стигнал до Русе и се обажда на собственика и му казал ,че ако до довечера не изпрати тези пари,който му дължи за всички курсове до сега на семейството му направо продава камиона със цялата стока и се прибира с влака в Пловдив пък оня да ходи да си търси камиона в Русе... И в крайна сметка точно след три часа жена му на братовчед ми се обади ,че онзи и занесъл това, което му се е полагало за всичките курсове, че даже и за този който още не бил го направил като отправил молба само и само братовчед ми да не си тръгва без камиона ами да го прибере насам ...Тъй че колеги като не Ви плащат взимайте камионите или стоката ,която карате в тях и така... То тези лумпени направо са се превърнали в кръвопийци и само гледат как да смучат бедният и отруден народ ако има как да му смъкнат и ризата която носи на гърба ..Мислят си ,че като са натрупали парите с измами могат да се подирграват с всички .А, не ! При мен не минават тези .АКо трябва 50 места ще сменя, но няма да позволя някой да се подиграва така с мен ..Работа в България за без пари колкото си искаш..То е ясно ,че никой не плаща добре, и не вярвам да има българи който да се удовлетворени от заплащането което получават, но поне горе-долу да може да се живее ....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 23 Яну 2009, 1:29

то на таз русенска фирма трябва да им се пратят 'господари на ефира' иведнага ще се оправи работата. :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 23 Яну 2009, 2:35

Е те шофьорите лесни...те поне стоката която карат могат да си ги възвърнат вместо заплата....но тези дето са в затворено помещение какво правят...като им писне слагат си шапката и да ги няма... :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 23 Яну 2009, 2:54

:shock: :shock: :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 25 Яну 2009, 22:13

Колега, напиши и тук: http://www.bgrabotodatel.com/

Така ще има малко по-таргетирана аудитория :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Яну 2009, 22:58

ми да им източат нафтата и да им е.ат маиката :twisted: аз съм на този принцип някои покаже ли уважение давам вичко от себе си дори и да е в мои '-' ма почне ли кур.ачката бързо му измислям схема :D

Назад към Извън Темата