Обжалване на щета в Армеец?
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Обжалване на щета в Армеец?
Казаха ми, че имало вариант когато ти изплатят щета, и сумата ти се стори прекалено малка, да пуснеш жалба и евентуално да ти платят повече.
Някой правил ли е това с Армеец и какъв беше резултата?
На мен за:
- счупено челно стъкло
- лека деформация и боядисване на таван
- лека деформация и боядисване на врата
(така е и описано в протокола от огледа)
ми дадоха 397лв.
Някой правил ли е това с Армеец и какъв беше резултата?
На мен за:
- счупено челно стъкло
- лека деформация и боядисване на таван
- лека деформация и боядисване на врата
(така е и описано в протокола от огледа)
ми дадоха 397лв.
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Този вариант го има във всяка застрахователна компания - навсякъде ако не си доволен можеш да обжалваш! За Армеец специално незнам дали ще бъде одобрено, сигурна съм само, че не трябва да си взел парите за да обжалваш. Има много фактори, които влияят на обезщетението - година, вид клауза, вътрешни правила на компанията и т.н. Пак ти казвам, че не знам при Армеец точно как е, но вариантът с обжалването го има навсякъде!
Още по-добре ще бъде ако приложиш към молбата за преразглеждане на обезщетението и някакви документи, удостоверяващи, че сумата е наистина недостатъчна - като например фактура или нещо подобно!
Още по-добре ще бъде ако приложиш към молбата за преразглеждане на обезщетението и някакви документи, удостоверяващи, че сумата е наистина недостатъчна - като например фактура или нещо подобно!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
2 мнения
• Страница 1 от 1