Щракна ли ме камерата?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Щракна ли ме камерата?
Колеги моля само за лично успокоение някой да сподели дали има камери там и след това изтрийте темата... Значи преди няколко дни имах проблеми и се бях отнесъл съвсем.. Минах на червено на кръговото на Сточна гара... На излизане от него в посока гара Подуене... Просто бях се отвеял, пък и преди там май нямаше светофари( не минавам често оттам ), пък и не съм се замислил каква е логиката да има там сфетофар след като излизам от кръговото и просто в последния момент обърнах внимание, че свети червено и докато осмисля защо , как и т.нат си отпраших... Има ли камерки там и дали ще ме санкционират... Имах доста проблеми и не бях на себе си а не искам да си губя точки от талона( две години вече нямам нито акт нито нищо ) и ми се иска да не нарушавам тая традиция.. Надявам се ме разбрахте за каква ситуация се е получила...
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Re: ...
Изрода написа:Този светофар е за пешеходците,а иначе там няма камери.
Но има и за коли, и аз винаги съм си минавал там така като съм си мислел че това е просто изнесен за да се вижда по добре от другата страна, но уви веднъж спорихме около час с едни ченгета дали съм минал на червено или това е светофар за тези които ще навлизат в кръговото и просто е изнесен по напред да се вижда, макар че и на ченгела логиката не беше зле щото той каза че когато свети червено за колите е зелено за пешеходците и за това е сложен там. Но в крайна сметка ме пуснаха. Но вече не минавам като е червено най-малкото да не си губя пак час в обеснения, пък може и ден в КАТ.
P.S.
Камери там все още няма.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Щракнала те е, да
Даже цял филм с твое участие са заснели, скоро и по кината ше излезе
Нито ще си 1вия, нито ще си последния, който ще са го снимали (ако има камера! в което дълбоко се съмнявам). Никой не иска да си губи точките - не знам за човек, който на драго сърце си ги дава
А по начало всичките ти теми са покъртителни ...

Нито ще си 1вия, нито ще си последния, който ще са го снимали (ако има камера! в което дълбоко се съмнявам). Никой не иска да си губи точките - не знам за човек, който на драго сърце си ги дава

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Сори за офа,ама разби всичко детско,не само в колегата,а и у мен.M2PR написа:Щракнала те е, даДаже цял филм с твое участие са заснели, скоро и по кината ше излезе
![]()
Нито ще си 1вия, нито ще си последния, който ще са го снимали (ако има камера! в което дълбоко се съмнявам). Никой не иска да си губи точките - не знам за човек, който на драго сърце си ги дава![]()

Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
8 мнения
• Страница 1 от 1