Застрахованите в "Лев Инс"?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Застрахованите в "Лев Инс"?
Искам да попитам тези, които имат каско във въпросната компания какво е положението там? Плащат ли се добре щетите, заяждат ли се за евентуално събитие, за всичко ли изискват протокол? Аз съм застраховател в конкурентна застрахователна компания, но колата която купих е застрахована там и поради финансови причини /много ми дойде с покупката и всичко около нея/ засега мисля да изчакам да изтече платеното каско там докато се посъвзема. Та идеята ми е ако се случи нещо с колата дали да съм сигурна, че каското си е КАСКО?!
Просто нямам никакви впечатления от там! Ако застрахованите там искат моля да споделят впечатленията си от "Лев Инс" - добри или лоши?!
PS: Да си правя сметката все пак, ако положението не е добре да си давам зор и да се махам от там...

PS: Да си правя сметката все пак, ако положението не е добре да си давам зор и да се махам от там...
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Плащат си, ако някога се случи да платят по-малко със жалбата става.
Ти към коя компания си? Може на ЛС да се издадеш
Ти към коя компания си? Може на ЛС да се издадеш

плащат всичко и то по фактура на 100% ако колата ти е застрахована за над 20 000лв. Ако е по-малко мисля, че се плащат на 80%
Само оригинални части от Дару, Камор и т.н.
Тази година два пъти боядисвах капак заради драскотини и други разни щети изплатиха ... доволен съм
За по-сериозните щети търсят протокол от КАТ, така че дори и с цената на акт съм бил принуден да го взема
Само оригинални части от Дару, Камор и т.н.
Тази година два пъти боядисвах капак заради драскотини и други разни щети изплатиха ... доволен съм

За по-сериозните щети търсят протокол от КАТ, така че дори и с цената на акт съм бил принуден да го взема
Аз имам проблем, само че за ГО с тях. По-миналата година, ударих един пенсионер във Враца. По-принцип, оня си беше самоубиец и се метна почти под колата. Както и да е....Та Лев Инс са му изплатили сума, но не са разписали спорузомение, че няма повече претенции и сега онзи ме съди. Най-вероятно ще спечели, макар че по протокол имаме съ-вина..аз съм бил карал с оклу 6-7 км в повече, а оня пресича неправилно. След като ме осъди се надявам Лев Инс да си му доизплати сумата, иначе ще трябва аз да се съдя с тях....Абе назад ще съм с разходите по делото/към 1000лв,/ и то само защото не са си подписали споразумението когато са му изплатили сумата.
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
аз знам, че там плащат само ако си с връзки.... моето каско е в армеец и за момента съм много доволен от там... последния път за 2 драскотини по предната и задната броня ми писаха "ремонт" и ми дадоха 390 лв...

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
sladkotobeb4e написа:Истината е Бул Инс , не се лъжете по другите застрахователи
е какъв бул инс... на паркинг някой ми е подпрял предната броня , отивам на оглед и тоя ми вика ''ооо то тва е събирано, събирано....''
липсата на стъклата на страничните огледала не ми ги признаха и щели да платят за бронята след молба от моя страна.... егати....
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
sladkotobeb4e написа:Истината е Бул Инс , не се лъжете по другите застрахователи
и коя истина по-точно е в Бул Инс... имам и кола която е застрахована в бул инс.... последния път когато ходих на оглед... описахме в полицата :
1. Преден капак - боя
2. Преден десен калник - боя
3. Предна дясна врата - боя + ремонт
4. Задна дясна врата - боя
5. Заден капак - боя
6. Таван - боя + ремонт (дребна градушка)
7. Стъкло на десен фар - НОВО
Сумата която БулИнс ми изплатиха беше точно 314,70лв.......
такаче... НЕ БЛАГОДАРЯ.... след като ми изтече каското там изобщо не искам и да чувам за тях...
BMW-E39 написа:наи добре в БулИнс да не ти пипат колата, ама едва ли плащат наи добре, те балъците умреха
какво разбираш под "да не ти пипат колата"....

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
dizle написа:такаче... НЕ БЛАГОДАРЯ.... след като ми изтече каското там изобщо не искам и да чувам за тях...
Както още някой каза-при тези псевдо мутри повече никога!

Ама гледай да си го направиш преди да изтече,защото иначе ще усъмнеш със счупени прагове/изкъртени под калници и преден номер-захвърлен настрани...
Така действат от БулИнс когато ги сменяш..пък недай си Боже да се забавиш повече-колата тутакси 'случайно' ще изчезне..
От личен опит
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
P1tbuL написа:sladkotobeb4e написа:Истината е Бул Инс , не се лъжете по другите застрахователи
е какъв бул инс... на паркинг някой ми е подпрял предната броня , отивам на оглед и тоя ми вика ''ооо то тва е събирано, събирано....''
липсата на стъклата на страничните огледала не ми ги признаха и щели да платят за бронята след молба от моя страна.... егати....
Аз съм към тях от почти 3 години и не съм имала никакви проблеми. Отивам си на оглед пишат ми щетите че са на паркинг вкарват я за седмица и ми я изкарват като новичка.
и коя истина по-точно е в Бул Инс... имам и кола която е застрахована в бул инс.... последния път когато ходих на оглед... описахме в полицата :
1. Преден капак - боя
2. Преден десен калник - боя
3. Предна дясна врата - боя + ремонт
4. Задна дясна врата - боя
5. Заден капак - боя
6. Таван - боя + ремонт (дребна градушка)
7. Стъкло на десен фар - НОВО
Сумата която БулИнс ми изплатиха беше точно 314,70лв.......
такаче... НЕ БЛАГОДАРЯ.... след като ми изтече каското там изобщо не искам и да чувам за тях...
Странно , добре де те не ти ли я вкараха в техния сервиз да ти я оправят ?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
абе псевдо мутри незнам,ама от месец и половина 4акам да ми изплатят щета,те БУЛИНС си плащат ама не им е много приатно и тарсят под вола тела,аха неща да згафиш или да се усамнят и край,забрави да ти платят
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
sladkotobeb4e Гледам колата ти е 94-а, тоест на 14+ години. Скоро се интересувах, понеже исках като я надраскам или ударя мойта да я вкарам директно в техен сервиз. Да не чакам и да мисля колко пари ще ми изплатят, пък дали ще стигнат...Е, прекалено стара е мойта... Оказа се, че двете застрахователни компании, които правят най-стари коли /с възлагателно писмо в "доверен" сервиз, а не по експертна оценка/ са ДЗИ - до 14 годишни и Армеец - до 12... Как е В Булинс? Нещо не ми се връзва / да ти оправят колата в техен сервиз/, защото инфото ми е от няколко места, различни хора в бранша...
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4