Шофиране без категория ?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Шофиране без категория ?
Престои ми едно пътуване от Пловдив до Варна с платформа дърпана от моя кола, всичко е с документи, и теглещата кола и платформата и колата на платформата, винетки граждански прегледи ... От До ... аз си имам А, B, C, M категории, но нямам Е
Та въпроса е как да се приготвя за пътуванети и какво би било наказанието за това, че карам без категорията Е.
Също бих приел съвет кога е най подходящо да пътувам имайки предвид обстоятелствата ... нощем ... денем
Много благодарим на отзовалите се

Та въпроса е как да се приготвя за пътуванети и какво би било наказанието за това, че карам без категорията Е.
Също бих приел съвет кога е най подходящо да пътувам имайки предвид обстоятелствата ... нощем ... денем

Много благодарим на отзовалите се

Имах същия проблем като теб.Карах си,спряха ме,написаха ми акт-сто лева,без точки.Бих те посъветвал да го направиш през деня тъй като има повече трафик и не спират толкова много.Мен ме спряха през ноща,и ми казаха,че след два километра ако ме спрат пак могат да ми напишат същия акт.Накрая ми излезна по евтино с този акт след като си го платих тъй като превозващите коли взимат майка си и баща си.Успех!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ами помоли твой приятел със съответната категория да шофира и ще си спестиш всички неприятности! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Shveda, благодаря, така и смятам да направя
а относно приятеля с книжка, имащите Е категория са на път извън страната

а относно приятеля с книжка, имащите Е категория са на път извън страната

4 мнения
• Страница 1 от 1