Някой да подарява малко коте? за КЛЮЧ
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Някой да подарява малко коте? за КЛЮЧ
Търся малко коте (да не е много голямо) за подарък, по-точно за в къщи, някой ако има да сигнализира. Пускам нова тема защото гледах много обяви в нета, но повечето са стари, и няма малки котета. Надявам се че форума ще помогне
И един въпрос, кое е по-добре, мъжко или женско за гледане в апартамент?
Мерси предварително

Мерси предварително

Последна промяна speedmaniac на 03 Фев 2009, 15:02, променена общо 1 път
...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
В никакъв случай мъжко!!!!!!!!! Аз имам женска и дойде един котарак да я запложда... еййй усмърдя ми къщата!!! Зверски мирише!!!
PS: със заплождането не се получи, иначе с удоволствие бих ти дала едно страшно персийче!
Провери ли в dog.bg?
PS: със заплождането не се получи, иначе с удоволствие бих ти дала едно страшно персийче!
Провери ли в dog.bg?
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
bebekrisss написа:В никакъв случай мъжко!!!!!!!!! Аз имам женска и дойде един котарак да я запложда... еййй усмърдя ми къщата!!! Зверски мирише!!!
Провери ли в dog.bg?
Като имаш персийка, другия път ми я води!
Терена е от мене, че много е закъсал моя котарак

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
http://www.bezdom.info/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2217&catid=2&Itemid=0
http://www.bezdom.info/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 - тук ще намериш доста обяви
http://www.bezdom.info/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 - тук ще намериш доста обяви
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Мишел написа:bebekrisss написа:В никакъв случай мъжко!!!!!!!!! Аз имам женска и дойде един котарак да я запложда... еййй усмърдя ми къщата!!! Зверски мирише!!!
Провери ли в dog.bg?
Терена е от мене, че много е закъсал моя котарак![]()
Пак ли бе

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
bebekrisss написа:В никакъв случай мъжко!!!!!!!!! Аз имам женска и дойде един котарак да я запложда... еййй усмърдя ми къщата!!! Зверски мирише!!!
Провери ли в dog.bg?
Аз съм за мъжкар,първо става по голям и второ кастрира се на около годинка и забравяш за миризма ,мяукане(дране) и проблеми.В къщи не можеш да познаеш никога че има животно ако не го видиш-пишка си на канала на ваната.
При женските е мног по трудно кастрирането а и малко хора го правят и като се разгонят мяукат постоянно и няма кво да ги правиш ,и се побъркваш.
Моя е мъжки,като стана на годинка и започна да пикае на всякъде-маркира територия като съзрее полово.По голямата му грешка беше че ми пикаеше в обувките ,аз бях твърдо против кастриране ,но това беше последната мярка преди изхвърляне.Посъветвах се със ветеринари и го кръцнахме-от тогава никакви ядове,а за простотии си е същия дивак ,като се разбеснее размята цялата къща,нер е станал по ленив както очаквах .
И всае пак е много важно да си допаднете като характери,щото съм имал няколко котки през годините,и одосега нито една не ми е пасвала толкова много и да се разбираме.Успех
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Спор няма че мъжкия е по-голям и красив, ама не бих искала да гледам кастрирано животно - съвестно ми е да му отнема удоволствието за цял живот
!
А относно разгонването - не е толкова страшно, даже е смешно
!!![/quote]

А относно разгонването - не е толкова страшно, даже е смешно

Последна промяна bebekrisss на 27 Яну 2009, 15:58, променена общо 1 път
plradev написа:Мишел написа:bebekrisss написа:В никакъв случай мъжко!!!!!!!!! Аз имам женска и дойде един котарак да я запложда... еййй усмърдя ми къщата!!! Зверски мирише!!!
Провери ли в dog.bg?
Терена е от мене, че много е закъсал моя котарак![]()
Пак ли бе.Не иска едно време да ги сватосваме с мойта джрофла,сега му търсиш булка
![]()
Мани, чудо е.....пердаши едно плюшено куче вкъщи, да умреш от смях

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
земи една чинчила или катеричок и си ти....!!!! мани тия мачки-секи може вече с мачка....!!! напраи се на интересен ,а и мисли до 14ти къде ше я държиш тая гад....
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: Някой да подарява малко коте?
speedmaniac написа:Търся малко коте (да не е много голямо) за подарък, по-точно за в къщи, някой ако има да сигнализира. Пускам нова тема защото гледах много обяви в нета, но повечето са стари, и няма малки котета. Надявам се че форума ще помогнеИ един въпрос, кое е по-добре, мъжко или женско за гледане в апартамент?
Мерси предварително
Аз предпочитам женските котета,макар че мъжкарите са по-едри и красиви!
П.С. Надявам се,че подаръка няма да е за някоя змия!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Изрода
- младши ентусиаст
-
[/quote]bebekrisss написа:Спор няма че мъжкия е по-голям и красив, ама не бих искала да гледам кастрирано животно - съвестно ми е да му отнема удоволствието за цял живот!
А относно разгонването - не е толкова страшно, даже е смешно![]()
!!!
Така е бате ,ама на мен не ми беше смешно като ми се изпикае във обувките,и до сутринта изсъхне и не го усетя ,а като се кача в маршрутката и тръгна към МЕИ от Обеля и на половината път вече е празно около мене,после цял ден на училище и вечерта на обратно

А и то бате кво удоволствие като примерно му даваш да топне един два пъти в годината,а тои се разгонва като подуши някоя разгонена в околовръз от 500 метра.Нали се сещаш че в панелките има всеки ден по 5 разгонени женски наоколо.Та ходи ти спи като ти мирише на женско до тебе,и общо взето си е повече тормоз.
А урината му мирише на амоняк от сперматозоидите в нея,и като се кастрира вече не мирише на нищо и няма миризма в къщата.
- Изрода
- младши ентусиаст
-
Гледаи го тоя паяк къв е сладък ,с дълги мустаци и маи е рунтав
http://www.bezdom.info/index.php?option ... 9&Itemid=1

http://www.bezdom.info/index.php?option ... 9&Itemid=1

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Така е бате ,ама на мен не ми беше смешно като ми се изпикае във обувките,и до сутринта изсъхне и не го усетя ,а като се кача в маршрутката и тръгна към МЕИ от Обеля и на половината път вече е празно около мене,после цял ден на училище и вечерта на обратно
А и то бате кво удоволствие като примерно му даваш да топне един два пъти в годината,а тои се разгонва като подуши някоя разгонена в околовръз от 500 метра.Нали се сещаш че в панелките има всеки ден по 5 разгонени женски наоколо.Та ходи ти спи като ти мирише на женско до тебе,и общо взето си е повече тормоз.
А урината му мирише на амоняк от сперматозоидите в нея,и като се кастрира вече не мирише на нищо и няма миризма в къщата.
Два пъти ме нарече "бате" - не че имам нещо против, ама дано си обърнал внимание че съм жена!
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3