БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!
Значи вчера около 19.05 часа едно скапано леке с Е-30 с рег. номер СА 9680 или 9682...щеше да ни размаже мен и моята мадама на кръстовището в Младост 1 срещу МакДоналдс!!! Ние бяхме с фиатчето на мойта и тоя малоумник излезе откъм Билла с някакъв нескопосан дрифт при което ние, идвайки откъм Студенстски град, на зелено и карайки адски спокойно и по правилника, щяхме да бъдеме много лошо помлени отпред и вляво! Тоя скапаняк съм го виждал и друг път в Младост и все така безумно караше! А точно след като за малко не ни удари, реши да завива надясно ( в посока към ///Марто, за тези които знаят той къде живее) и щеше да удари няколко пешеходци, които пресичаха на ЗЕЛЕНО!!!! Ето заради такива ПУМИЯРИ излиза лошо име на водачите на БМВ!!!!
Ако четеш тук скапаняко( а съм сигурен, че четеш защото целия се беше облепил с лепенки на форума!!!) ше ти кажа, че трябва да запалиш една ГОЛЯМА свещ задето не ни удари и задето не бях с моята кола! Щях да ти лисна червата на булеварда боклук скапан!
Нищо против феновете, собственици на Е-30, ма ти наистина ли си мислиш, че тоя насран КЕНЕФ дето караш върви изобщо та се пънеш толко! Следващия път като се опитваш да привлечеш внимание внимавай, защото гаранция някой ден ще попаднеш на лице, далеч не толкова толерантно към инфантилни лайнарчета като теб и ще се налага да ядеш през сламка вероятно!!!!!!!!!

Ако четеш тук скапаняко( а съм сигурен, че четеш защото целия се беше облепил с лепенки на форума!!!) ше ти кажа, че трябва да запалиш една ГОЛЯМА свещ задето не ни удари и задето не бях с моята кола! Щях да ти лисна червата на булеварда боклук скапан!
Нищо против феновете, собственици на Е-30, ма ти наистина ли си мислиш, че тоя насран КЕНЕФ дето караш върви изобщо та се пънеш толко! Следващия път като се опитваш да привлечеш внимание внимавай, защото гаранция някой ден ще попаднеш на лице, далеч не толкова толерантно към инфантилни лайнарчета като теб и ще се налага да ядеш през сламка вероятно!!!!!!!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
И ще ходим да го бием?
Пфф...верно е че всяко стадо си има черните овце.

Пфф...верно е че всяко стадо си има черните овце.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Абе всяко стадо си има мърша, ама айде да не прекаляваме вече? И аз от време на време дрифтя по улиците, както всеки един от този форум, но го правя, когато съм абсолютно сигурен, че е безопасно, пък и владея колата. А нека всички начинаещи първо да потренират някъде на широко и докато не свикнат, да не дърпат дявола за опашката, че белята става един път. Мразя да говоря толклова морално, все едно никога не съм дрифтил, ама то вече ми писна всяка тема да е за лекета с БМВ. Лекетата станаха повече от феновете. Е*и му майката, престанете с глупостите!!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе, mangini Тоо Сооl просто е изживял доста стесиращ момент с приятелката си. Струва ми се, че е доста различно да си този дето дрифти / а според мен няма такова нещо като безопасен дрифт/ и да си този от другата страна, дето вижда летяща към него кола, с вратите напред... незнайки дали е контролируема...И очаквайки всеки момент удар. Ядосан е, това е! А онзи форумец може би наистина е карал безумно

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
И нека бъде хранаааааааа
Тая тема сигурно няма да я бъде дълго,а пък и едва ли злосторника ще си признае
.Та дано поне на колегата Тоо Cool му олекне от цялата работа 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Колега що не го догони да му извадиш зъбите с тръбен ключ???
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Това остава сега, да почнем да се бием, кормим и обезобразяваме по улиците
Случват се и такива работи, има си КАТ, съд, застраховки.. И умната!

Случват се и такива работи, има си КАТ, съд, застраховки.. И умната!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Няма вариант сигурно дрифтене, когато около теб има хора!!!
Машините не грепат, но ние сме хора и се случва всичко.
П.С. Най-обичам некой състезател, като ми излезе в насрещното на някой завой щот така е гледал по те;евизията, че майсторите сечат завоите, ама не мисли кво ша стане ако ме удари и аз случайно остана жив...
Машините не грепат, но ние сме хора и се случва всичко.
П.С. Най-обичам некой състезател, като ми излезе в насрещното на някой завой щот така е гледал по те;евизията, че майсторите сечат завоите, ама не мисли кво ша стане ако ме удари и аз случайно остана жив...

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
леле лел ел елел Милкооооо от кога не бях чел такава твоя тема ... тц тц тц.... бой е*ане и сръбска музика....

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
///Ivan написа:Я бързо да си признава кой е!?
Ще почакаш малко да си признае

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
е кво поиграло си е момчето кво....сичко ясно но ми е малко смешно изказването "тоз кенеф е30"...не че нещо ама съм сектант и ти казвам че ти с твоита е36тица 100% си щял да се удариш защото тя е по голям кенеф (говоря като модел
)...мен постоянно ме засичат с е39тки с х5 и тн но кво пускам ли тема ?? а за колежката която казва че няма безопасен дрифт по улиците..просто оставям без коментар (няма я иконката
)

BMWfenomen написа:е кво поиграло си е момчето кво....сичко ясно но ми е малко смешно изказването "тоз кенеф е30"...не че нещо ама съм сектант и ти казвам че ти с твоита е36тица 100% си щял да се удариш защото тя е по голям кенеф (говоря като модел![]()
)...мен постоянно ме засичат с е39тки с х5 и тн но кво пускам ли тема ?? а за колежката която казва че няма безопасен дрифт по улиците..просто оставям без коментар (няма я иконката
![]()
)
Колежката е много права, дано не го разбереш много късно...
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4