БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!

Мнение от Тоо Cool » 30 Яну 2009, 21:56

Значи вчера около 19.05 часа едно скапано леке с Е-30 с рег. номер СА 9680 или 9682...щеше да ни размаже мен и моята мадама на кръстовището в Младост 1 срещу МакДоналдс!!! Ние бяхме с фиатчето на мойта и тоя малоумник излезе откъм Билла с някакъв нескопосан дрифт при което ние, идвайки откъм Студенстски град, на зелено и карайки адски спокойно и по правилника, щяхме да бъдеме много лошо помлени отпред и вляво! Тоя скапаняк съм го виждал и друг път в Младост и все така безумно караше! А точно след като за малко не ни удари, реши да завива надясно ( в посока към ///Марто, за тези които знаят той къде живее) и щеше да удари няколко пешеходци, които пресичаха на ЗЕЛЕНО!!!! Ето заради такива ПУМИЯРИ излиза лошо име на водачите на БМВ!!!!
Ако четеш тук скапаняко( а съм сигурен, че четеш защото целия се беше облепил с лепенки на форума!!!) ше ти кажа, че трябва да запалиш една ГОЛЯМА свещ задето не ни удари и задето не бях с моята кола! Щях да ти лисна червата на булеварда боклук скапан!
Нищо против феновете, собственици на Е-30, ма ти наистина ли си мислиш, че тоя насран КЕНЕФ дето караш върви изобщо та се пънеш толко! Следващия път като се опитваш да привлечеш внимание внимавай, защото гаранция някой ден ще попаднеш на лице, далеч не толкова толерантно към инфантилни лайнарчета като теб и ще се налага да ядеш през сламка вероятно!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 30 Яну 2009, 22:09

Я бързо да си признава кой е!? :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Яну 2009, 22:12

И ще ходим да го бием? :lol:
Пфф...верно е че всяко стадо си има черните овце.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 30 Яну 2009, 22:18

айре сбирайте се биячите и отивайте да млатите е30скаджиите по младост Изображение
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 30 Яну 2009, 22:18

Абе всяко стадо си има мърша, ама айде да не прекаляваме вече? И аз от време на време дрифтя по улиците, както всеки един от този форум, но го правя, когато съм абсолютно сигурен, че е безопасно, пък и владея колата. А нека всички начинаещи първо да потренират някъде на широко и докато не свикнат, да не дърпат дявола за опашката, че белята става един път. Мразя да говоря толклова морално, все едно никога не съм дрифтил, ама то вече ми писна всяка тема да е за лекета с БМВ. Лекетата станаха повече от феновете. Е*и му майката, престанете с глупостите!! :evil: :evil: :evil:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 30 Яну 2009, 22:24

Абе, mangini Тоо Сооl просто е изживял доста стесиращ момент с приятелката си. Струва ми се, че е доста различно да си този дето дрифти / а според мен няма такова нещо като безопасен дрифт/ и да си този от другата страна, дето вижда летяща към него кола, с вратите напред... незнайки дали е контролируема...И очаквайки всеки момент удар. Ядосан е, това е! А онзи форумец може би наистина е карал безумно :confused: :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 30 Яну 2009, 22:26

И нека бъде хранаааааааа :mrgreen: Тая тема сигурно няма да я бъде дълго,а пък и едва ли злосторника ще си признае ;) .Та дано поне на колегата Тоо Cool му олекне от цялата работа :lol:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 30 Яну 2009, 22:28

Колега що не го догони да му извадиш зъбите с тръбен ключ???
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 30 Яну 2009, 22:51

Това остава сега, да почнем да се бием, кормим и обезобразяваме по улиците :shock:
Случват се и такива работи, има си КАТ, съд, застраховки.. И умната!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Яну 2009, 22:54

Няма вариант сигурно дрифтене, когато около теб има хора!!!
Машините не грепат, но ние сме хора и се случва всичко.

П.С. Най-обичам некой състезател, като ми излезе в насрещното на някой завой щот така е гледал по те;евизията, че майсторите сечат завоите, ама не мисли кво ша стане ако ме удари и аз случайно остана жив... :evil:
Изображение

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 30 Яну 2009, 23:00

леле лел ел елел Милкооооо от кога не бях чел такава твоя тема ... тц тц тц.... бой е*ане и сръбска музика....
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 30 Яну 2009, 23:04

....
Последна промяна Turbo_Ted на 30 Яну 2009, 23:15, променена общо 1 път
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 30 Яну 2009, 23:05

///Ivan написа:Я бързо да си признава кой е!? :evil:

Ще почакаш малко да си признае :D Некой верно си мислят, че са богове на пътя, и са нерализирани Шумахеровци :bang:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 30 Яну 2009, 23:07

е кво поиграло си е момчето кво....сичко ясно но ми е малко смешно изказването "тоз кенеф е30"...не че нещо ама съм сектант и ти казвам че ти с твоита е36тица 100% си щял да се удариш защото тя е по голям кенеф (говоря като модел :D :D )...мен постоянно ме засичат с е39тки с х5 и тн но кво пускам ли тема ?? а за колежката която казва че няма безопасен дрифт по улиците..просто оставям без коментар (няма я иконката :lol: :lol: )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 30 Яну 2009, 23:13

BMWfenomen написа:е кво поиграло си е момчето кво....сичко ясно но ми е малко смешно изказването "тоз кенеф е30"...не че нещо ама съм сектант и ти казвам че ти с твоита е36тица 100% си щял да се удариш защото тя е по голям кенеф (говоря като модел :D :D )...мен постоянно ме засичат с е39тки с х5 и тн но кво пускам ли тема ?? а за колежката която казва че няма безопасен дрифт по улиците..просто оставям без коментар (няма я иконката :lol: :lol: )

Колежката е много права, дано не го разбереш много късно...

Следваща

Назад към Извън Темата