Програмка за сваляне от vbox7
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Програмка за сваляне от vbox7
Абе хора кажете една програмка с която да си свалям клипчета от vboxa, ама да работи, защото имам 2 който нещо неискат да свалят
П.С Ако има такава която при свалянето да прави клиповете на mp3-ки още по-дубре.

П.С Ако има такава която при свалянето да прави клиповете на mp3-ки още по-дубре.
"The Beast" (звяра).
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Всеки network sniffer ти върши работа, стартираш си го преди да си цъкнал да ти зарежда клипа, sniffera ти проследява всички заявки направени към сайта, виждаш тази която съдържа обръщение , най-често към файл с формат .flv. Копираш този линк и го пускаш в кой да е download manager. След това има програмки конвертори от .flv към каквото ти трябва. Успех.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Или пък просто си намираш download manager който има вградена опцията за сваляне от такива сайтове- аз поне съм така и не се занимавам с отделни програмки... Просто с 2-3 кликвания на мишката съм готов...
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
http://vbox7.vsi4kologiq.com/ И това става 

- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Като нашишеш във вбокс "как да свалям клипове" или нещо от сорта излизат доста начини
)). А имаше някакъв плъгин за фаяр фокс преди го имах тегли се от официалната страница и също става безпроблемно 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
ms написа:Или пък просто си намираш download manager който има вградена опцията за сваляне от такива сайтове- аз поне съм така и не се занимавам с отделни програмки... Просто с 2-3 кликвания на мишката съм готов...
http://www.vbox7.com/play:348150a7
Ето ти и клипче с инструкции как точно става.
От тогава русото не е на мода.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Или пък слагаш Мозила и теглиш DownloadHelper плъгин. Върши перфектна работа от всички видео сайтове. 

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Mamouk написа:RealPlayer

Това според мен е най-удобният инструмент за сваляне на клипчета от видео сайтовете. Първо, напълно се интегрира с браузъра - като си отвориш клипчето, ти излиза автоматично pop up меню с предложение "Download video?" Само трябва да щракнеш на бутончето. Друго, че ти ги събира в отделна библиотека клипчетата и ти ги систематизира, и трето - от списък с това, което си теглил, можеш да си отваряш директно в риъл плейър-а, клиповете.
Само едно уточнение - при инсталацията трябваше май да се добави отметка, за да инсталира този модул на Риъл Плейър-а.
Иначе, може и без да се инсталира нищо - с този сайт, но върши работа само за vbox7
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Има една добавка към Firefox който се казва DownloadHelper и с него може да се свалят клипчета от всеки сайт
maxthon2 си има вграден снифър за файлове, flv дори е базово заложен за търсене
(maxthon е надстройка на IE6/7 и ползва ядрото, но прибавя огромен набор от функции към ветереана - табове, жестове, блок на реклами и прочие, няма нужда от хиляди плъгини, всичко си е вътре с инсталирането)
(maxthon е надстройка на IE6/7 и ползва ядрото, но прибавя огромен набор от функции към ветереана - табове, жестове, блок на реклами и прочие, няма нужда от хиляди плъгини, всичко си е вътре с инсталирането)

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Vlados написа:Има една програмка - vloader, сваля всичко от всякъде, тествал съм я.
и аз съм с нея супер елементарна и няма грешка
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2