Да подкрепим Димитър Бербатов
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Да подкрепим Димитър Бербатов
Пускам го общо взето за хората, които се интересуват от футбол и ви моля без клубни принадлежности и т.н. Без последния мач, Бербатов изкара предпоследните 5 мача с решаващи голове и пасове, като донесе безкрайно полезно точки на Юнайтед. И на мен този отбор не ми е любим, но следя играта не Бербатов и мисля, че заслужава. Вие си преценете
Все пак още даже не е играл и цял сезон. Който иска да гласува позитивно да цъкне този линк http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... voted=true
Получава се и една закачка със сърбите, които гласуват като луди също, но Берба и Видич са си супер приятели 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Айде, Берба има един глас от мен
TOTAL VOTES: 32123
A. Dimitar Berbatov (16308 votes)
B. Michael Carrick (2396 votes)
C. Ryan Giggs (1093 votes)
D. Edwin van der Sar (2102 votes)
E. Nemanja Vidic (10224 votes)

TOTAL VOTES: 32123
A. Dimitar Berbatov (16308 votes)
B. Michael Carrick (2396 votes)
C. Ryan Giggs (1093 votes)
D. Edwin van der Sar (2102 votes)
E. Nemanja Vidic (10224 votes)
Последна промяна plradev на 03 Фев 2009, 23:36, променена общо 1 път

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
след моя глас- 16000+++ на 10000 за Бербатов спрямо Видич
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Glory, Glory Man United!
Онзи ден имах работа с 2ма анличани, и двамата родом от Мидълзбро. И казаха така "We're HUGE fans of Dimitar Berbatov" !!! Медец ми капна от сърцето. Хубавото е и че феновете на Юнайтед започнаха да го обикват и във форума им, често чета изказвания, че си струва всяко пени
От дете мечтая българин да заиграе там, защото съм луд на тема Манчестър Юнайтед, а сега и с Бербатоввввв
офф/ Има ли някой, който е успял да се сдобие с билети за Олд Трафорд за мач от премиершип? Нека ми драсне едно ЛС , ако има такъв

Онзи ден имах работа с 2ма анличани, и двамата родом от Мидълзбро. И казаха така "We're HUGE fans of Dimitar Berbatov" !!! Медец ми капна от сърцето. Хубавото е и че феновете на Юнайтед започнаха да го обикват и във форума им, често чета изказвания, че си струва всяко пени

От дете мечтая българин да заиграе там, защото съм луд на тема Манчестър Юнайтед, а сега и с Бербатоввввв

офф/ Има ли някой, който е успял да се сдобие с билети за Олд Трафорд за мач от премиершип? Нека ми драсне едно ЛС , ако има такъв
Кфо момче бе , тои скоро на 30 става момче ! тои след 4 год мах ще трябва да си прекратява кариерата на футболист,ама до тогава ше си осигури живота! Междо другото някаде четох че някой си футболист исакл да напусна отбора си защото му плащали сам 65 000 ПАУНДА НА СЕДМИЦА !! .. а тои искал 80 000 !! представете си за кфо става въпрос.
- Иво
- шПерко
-
Icko70 написа:Кфо момче бе , тои скоро на 30 става момче ! тои след 4 год мах ще трябва да си прекратява кариерата на футболист,ама до тогава ше си осигури живота! Междо другото някаде четох че някой си футболист исакл да напусна отбора си защото му плащали сам 65 000 ПАУНДА НА СЕДМИЦА !! .. а тои искал 80 000 !! представете си за кфо става въпрос.
Той е на 27, без проблеми може да си играе до 34, а и не мисля, че единствената му идея е да си осигури живота

Между другото гласуването е до 9 февруари и мисля, че може да се прегласува на всеки 24 часа.

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- Иво
- шПерко
-
Не е старо, беше втори, но дръпна на Видич и сега е номер едно, но има време до края на анктетата на 9-ти... Аз лично бих ги сложил и двамата, но тук е футболист за месец януари, а там Бербатов измъкна 4-5 мача.

70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5