Издирвам Черно БМВ С 4360 КР
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Издирвам Черно БМВ С 4360 КР
Здравейте колеги.На 01.02.2009г. Ми блъсна колата и шофиорат избяга,една съседка си разхождала кучето и станала свидетел на катострофата.Моля някои ако има някаква информация за даденият автомобил да ми пише. Предварително благодаря.
Re: Издирвам Черно БМВ С 4360 КР
kinvaras написа:Здравейте колеги.На 01.02.2009г. Ми блъсна колата и шофиорат избяга,една съседка си разхождала кучето и станала свидетел на катострофата.Моля някои ако има някаква информация за даденият автомобил да ми пише. Предварително благодаря.
ходи в полицията и ше го намерят веднага...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а що не го издириш чрез кат!? едва ли ше излезе да си посипе главата с пепел тука . щом имаш номера-бягай в кат и те ше го намерат....! ако ше го биеш може да има повече приятели от тебе или повече опит в улични срещи от трети вид.... а може и да не е виновен.
- SKISA
-
-
..........а ти най-учтиво иди пак и като ти го казват същото ги запиши с камерата на жисиема на врата и ги дай в господари на ефира....!
дори и да го намериш сам ше треа да се тепате без полиция...
дори и да го намериш сам ше треа да се тепате без полиция...
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
kinvaras написа:Днес бях в кат и от там наи учтиво ми казаха че ако не го намеря и да се разбера лично с него ще глатна една студена вода

- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
Това че ако му кажеш номера нищо не могат да му направят не е вярно . Преди време едни приятели удариха една кола и избягаха. Но една бабка беше записала номера и полицията веднага ги намери и ги вика да пишат обяснения..
Последна промяна BKirov на 05 Фев 2009, 14:28, променена общо 1 път
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Мен ме удари един пиян господин видях му номера докато слезна да се разберем беше избягъл веднага викнах полиция казаха ми че нищо не могат да направят да отида да пиша жалба отидох написах вътре написах номера на колата цвета и марката на колата вече 3 месеца го издирват 

Beautiful Mechanical Wonder
- SKISA
-
-
фнимайте при рандевуто да нсъ окаже ,че другият отбор е по-подготвен!
да нема после -търсим кръв за .....!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
то не е за аматъориSKISA написа:фнимайте при рандевуто да нсъ окаже ,че другият отбор е по-подготвен!

- SKISA
-
-
bavareca_86 написа:то не е за аматъориSKISA написа:фнимайте при рандевуто да нсъ окаже ,че другият отбор е по-подготвен!
то понеже само вие сте профита....!! другите сички не са чували...!

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
kinvaras написа:Днес бях в кат и от там наи учтиво ми казаха че ако не го намеря и да се разбера лично с него ще глатна една студена вода
Колега, може да ти кажат всичко, само и само да има по-малко заведени преписки.
Напиши една жалба в която с два реда обясняваш какво се е случило и искай да ти я заведат с входящо номерче. Ако пак отказват, я изпрати с препоръчано писмо с обратна разписка до КАТ. След това отиваш да се интересуваш жалбата, която си пратил с препоръчано писмо с еди кой си номер от еди коя си дата, под кой вх. номер е заведена.
Ако и така не стане, пиши пак във форума, има и други начини да стигне жалбата ти до там чрез други институции.
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
А ако заведеш щета при застрахователи и опишеш ситуацията с номера и подробности.Що си мисля че онея батковци ще го намерят,тои ще ти плати ремонта (чрез тях де) и накрая ще доиде с бутилка да ти се извинява 

14 мнения
• Страница 1 от 1