ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,

Мнение от aygofan » 05 Фев 2009, 17:15

Откровението на столичния кмет Бойко Борисов, че в България е останал “лошият човешки материал”, разбуни днес целия парламент и цялата държава. Лидерът на ГЕРБ направи фаталния извод във вторник вечерта на среща с българските емигранти в Чикаго. Там той обяви, че най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната, като визира двата и половина милиона пенсионери, 1 млн. цигани и 700-800 хиляди турци. “Ей това е срещу ГЕРБ”, беше умозаключението на градоначалника.
линк:

http://www.vsekiden.com/?p=45123
Последна промяна aygofan на 12 Фев 2009, 19:57, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 05 Фев 2009, 17:19

Лично според мен човека си е много прав!

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 05 Фев 2009, 17:23

И според мене прав до някъде...за пенсионерите - те са работили едно време за тая държава, никой няма право да им се сърди и да им държи сметка...циганите обаче...нито работят, нито данъци плащат, общо взето живеят на гърба на нормалните хора...1 работещ човек сигурно храни 3-ма циганина :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 05 Фев 2009, 17:23

Wolfen написа:Лично според мен човека си е много прав!

Прав е и още как

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 05 Фев 2009, 17:24

не го харесвам това необразовано момченце, но точно в случая това е срещу държавата, пенсионерите с остарелите си комунистически разбирания и магалите с турците с крадливите си и максимално подкупни душици!
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Фев 2009, 17:24

Wolfen написа:Лично според мен човека си е много прав!
:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Фев 2009, 17:25

по отношение на мангалите - никой не отбелязва прясната новина от тия дни колко пари е отпуснало правителството за изграждане на домове на мангалите. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 05 Фев 2009, 17:30

Тъжно е, но си е точно така

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 05 Фев 2009, 17:32

Прав е! Не съм му фен, но му правя евала, че говори истини и никога не си налага цензура

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 05 Фев 2009, 17:34

_65536_kb_sec_ написа:по отношение на мангалите - никой не отбелязва прясната новина от тия дни колко пари е отпуснало правителството за изграждане на домове на мангалите. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Абе на мен, що някой не ми отпусне пари да си взема 1-2 апартамента :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 05 Фев 2009, 17:36

мангалите майната им , ама как може да говори тоя тиквеник за пенсионерите, който толкова години са си плащали редовно данъците и са построили голяма част от страната ни/заводи , пътища , язовири,....и мн др./ а той като е толкова качествен кадър да вземе и да въведе ред и чистота в община София при положение , че е най-богатата община в Бг, а не само да хленчи, кой му е виновен , като последната простотия беше табелата на бул.Цар Борис , че общината се извинява за състоянието на булеварда, но отговорност трябва да се търси от Национална агенция пътна инфраструкрура :shock: за обект в границата на общината... http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1270821 пък и то си е ясно мутра на власт с цел грабеж...
Последна промяна spower на 05 Фев 2009, 17:39, променена общо 1 път
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 05 Фев 2009, 17:37

PhilAnselmo написа:
_65536_kb_sec_ написа:по отношение на мангалите - никой не отбелязва прясната новина от тия дни колко пари е отпуснало правителството за изграждане на домове на мангалите. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Абе на мен, що някой не ми отпусне пари да си взема 1-2 апартамента :evil:

И*а тоя късмет 8) дайте насам , че аз с моя апартамент до 60 годишнината си ще го изплащам...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 05 Фев 2009, 17:41

Много ги заболя някои, като ДПС и БСП! И някои от нас ни боли за с. Мечка и поруганите християнски гробове! Ама не сме тръгнали да вилнеем, като тях. Ай по-полека с тая етническа толерантност! Това е мислил, това е казал. Да не би да е лъжа?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Фев 2009, 17:46

не е много далече мига в който самия Б.Б ще е в пенсионна или предпенсионна възраст :mhihi: ,така че да не ги закача..За мангалите ясно,ама що се отнася до българите с незнайно защо турско самосъзнание-поне редовите такива са доста чисти и работливи свестни хора :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Фев 2009, 17:50

spower написа:мангалите майната им , ама как може да говори тоя тиквеник за пенсионерите, който толкова години са си плащали редовно данъците и са построили голяма част от страната ни/заводи , пътища , язовири,....и мн др./ а той като е толкова качествен кадър да вземе и да въведе ред и чистота в община София при положение , че е най-богатата община в Бг, а не само да хленчи, кой му е виновен , като последната простотия беше табелата на бул.Цар Борис , че общината се извинява за състоянието на булеварда, но отговорност трябва да се търси от Национална агенция пътна инфраструкрура :shock: за обект в границата на общината... http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1270821 пък и то си е ясно мутра на власт с цел грабеж...

Защото 90% от пенсионерите са посмъртно абонирани за БКПето , умишлено не казвам новото им име , след април 1990 - БСП . По този начин те спъват развитието на страната , защото си мислят ,че света се върти около тва да има какво да ядеш и ебеш - това е ценностната им система , наложена от комунистите :idea: Това не омаловажава огромния труд,който те са вложили в БГ ... но има едно НО - със стари к**ва ново кабере се не прави .
Има и стари хора от които можеш много да научиш , но те са на изчезване :(
Изказването обаче ще бъде изпозвано от правителството и очаквам медиина бомба - -5% на изборите си гарантира Бойко - ма така да си политик , трябва да си мериш всяка една дума :evil:

Следваща

Назад към Извън Темата