Серенада..
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Серенада..
Колеги много спешно ми трябва вашата помощ.. Искам да изненадам моето слънце, като му направа Серенада.. Но нито имам китарка, нито мога да пея.. За това си търся момчета дето се занимават с това и да я направат!! Гледах по интернет някакви, но нещо не ме кефат и не ми се струват надеждни.. Някой от вас правил ли е ?? Ако е така и е останал доволен много ще съм благодарен да ми даде кординатите на музикантите... МНОГО!! СПЕШНО МИ ТРЯБВАТ НЯКОИ.. Моля помагайте.. Имам 2 дена да я организирам.. Искам да зарадвам МНОГО моята принцеса 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
http://www.serenadebg.com/
Това е ако искаш друг да ти я организира, иначе според мен серенадата трябва да е изпълнена лично от теб и да е режисирана от теб за да бъде най-искрена. Аз съм правил няколко пъти и винаги се е получавало супер готино защото е било ненадейно и изпълнено с чувства. Един път дори завлекох с мен един уличен музикант, който свиреше на китара подлеза на ЦУМ до една частна болница и под прозореца пяхме двамата "Вървят ли двама"
Катерил съм се по улуци, обирал съм цветя от градинки и после съм се набирал като глист на буца та да се добера до покрива на един гараж за да съм по близко до балкона... абе все неща които се помнят цял живот, така че помисли хубаво преди да наемеш някой да ти организира серенадата 

Това е ако искаш друг да ти я организира, иначе според мен серенадата трябва да е изпълнена лично от теб и да е режисирана от теб за да бъде най-искрена. Аз съм правил няколко пъти и винаги се е получавало супер готино защото е било ненадейно и изпълнено с чувства. Един път дори завлекох с мен един уличен музикант, който свиреше на китара подлеза на ЦУМ до една частна болница и под прозореца пяхме двамата "Вървят ли двама"

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Много се чуда какво да права колега.. Згафих и песните, които се очакват да се пеят са на тема любов и прошка, че даже и страст... Дали да ги викна тия.. Не познавам музикант който да се навие да ми направи тая услуга..
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Чуда се какво да избера... Дали да викна някакви дето ще ми пеят някакви латино работи, или да потърса някои циганчета и да и изпеем песен като напрр. Мой Ангеле на Сашо Роман, моето момиче го харесва или нещо от тоя сорт..
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Циганета да искаш
Ако решиш да пращаш ромска фамилия да дрънка прати ЛС да ти препоръчам някои
Преди няколко месеца заведох едни циганета на сбирката в Дружба да изнесат концерт и се получи доста весело, но все пак си мисля, че за такова нещо ти трябва повече романтика, а не джомбуш 

Ако решиш да пращаш ромска фамилия да дрънка прати ЛС да ти препоръчам някои

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
X-citer написа:http://www.serenadebg.com/![]()
Това е ако искаш друг да ти я организира, иначе според мен серенадата трябва да е изпълнена лично от теб и да е режисирана от теб за да бъде най-искрена. Аз съм правил няколко пъти и винаги се е получавало супер готино защото е било ненадейно и изпълнено с чувства. Един път дори завлекох с мен един уличен музикант, който свиреше на китара подлеза на ЦУМ до една частна болница и под прозореца пяхме двамата "Вървят ли двама"Катерил съм се по улуци, обирал съм цветя от градинки и после съм се набирал като глист на буца та да се добера до покрива на един гараж за да съм по близко до балкона... абе все неща които се помнят цял живот, така че помисли хубаво преди да наемеш някой да ти организира серенадата

Супер готино

Колега, вземи пример, ако искаш да повлияе наистина. Това би направило много добро впечатление! От интернет всеки може да поръча серенада

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Най хубаво си пиини първо както трябва
за да се отсрамиш
, след това иди под прозореца на момата и изпей най-любовната песен, ама от сърце, така както и Сашо Роман неможе да е изпее 

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
[quote="X-citer"]http://www.serenadebg.com/
Катерил съм се по улуци, обирал съм цветя от градинки и после съм се набирал като глист на буца та да се добера до покрива на един гараж за да съм по близко до балкона... абе все неща които се помнят цял живот, така че помисли хубаво преди да наемеш някой да ти организира серенадата
SO EXCITING!!!!!!

SO EXCITING!!!!!!

Последна промяна JENATA NA 6EFA на 06 Фев 2009, 21:00, променена общо 1 път
взимам само 40 лв на час ето и видео с моите данни
http://www.youtube.com/watch?v=QnO8NuqfvWI
оферта за форума 30 лв
оферта за форума 30 лв
Последна промяна grnka на 06 Фев 2009, 22:29, променена общо 1 път
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
grnka написа:взимам само 40 лв на час ето и видео с моите данни
Бате ти изкърти ....
Иначе според мен пък е добре да наеме някой да му свири и някой с когото да пее.
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Е ако беше от Зарата ставаше работа, за целта ти трябва известно количество алкохол и добри приятели и сте вие па тва за китара някак истъркано вече Преслава е на мода
- borislav
- младши ентусиаст
-
JENATA NA 6EFA написа::shock:![]()
![]()
![]()
ТВА СЪС СИГУРНОСТ 6Е ГО ЗАПОМНИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!
или ще го изгони за цял живот.
Взимай едно касетофонче,запиши един инструментал(това ще ти реши проблема с китарата)и давай може да пееш фалшиво но е от сърце,според мен това показва колко държиш на нея и че би направил всичко независимо дали е по силите ти. И най накрая ти пожелавам успех в начинанието
Последна промяна borislav на 07 Фев 2009, 0:59, променена общо 1 път

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2