Меркюр София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Меркюр София

Мнение от bum_bum » 06 Фев 2009, 20:25

http://www.mercuresofia.com/bg/

Става въпрос за тая къщурка. Някой има ли повече инфо за инвеститорите- Тидар България с дъщерните си дружества Ай Би пропъртис“и България инвестмънт груп. Представителя от българска страна е Петър Христов, човека, който нашумя с това, че дари парите необходими за лечението на Мануела.
Други техни обекти са Ай Би резидънс, Люлин Гардън, Велико Търново Хилс. Тези са почти или напълно завършени вече, а имат и някакви Сити Тауър, Арбанаси Хил и т.н., които са в проект.
По идея сградата е трябвало да бъде вече завършена, но явно след като са направили първата копка плановете не са били одобрени от общината и са ги върнали за да изтеглят сградата назад заради уширението на булеварда. После пък са правили и някакви промени по покрива на сградата. В момента има доста продадени апартаменти явно и работата е започнала отново, защото имат вече всички разрешителни. Цените са понамалени, явно в съответствие с кризата и новия срок за приключване е май 2010.
Та ще съм много благодарен някой ако е чувал нещо повече за тях, въпросния проект или други техни проекти да сподели, защото цената на зелено е доста сериозна пък с това забавяне малко съмнителни ми изглеждат нещата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Фев 2009, 21:39

Аз ги познавам, клиенти са ми от година и са изключително коректни и точни.

За този проект обаче нищо не мога да ти кажа...

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 06 Фев 2009, 22:17

мен ми се струва, че е скрита реклама на Нескафе :winky:
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Фев 2009, 22:20

Нямам нищо общо с тях ако това намекваш. Просто съм пред покупка на апартамент там, а толкова пари не се изсипват ей така ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Фев 2009, 21:22

За да отрека твърдението, че правя скрита реклама ще кажа, че днес бях на мястото на строежа и разположението и размера на сградата с нищо не оправдава исканите близо 2к евро на груб строеж в етап дупка :mhihi: Мястото е пълна мизерия и няма нищо общо с хубавия лъскав каталог, който ползват за зарибяване.
Изображение

Назад към Извън Темата