проблем nokia N73

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

проблем nokia N73

Мнение от Stanchev » 08 Фев 2009, 15:39

мразя ги тия симбиани :mhihi:
проблемът е следния.... като снимам с камерата примерно 1 или 2 снимки и после го свържа с кабел към пц-то, отварям картата с памет и от там на images снимките са ми в папки :shock: и то папка в папката и чак тогава е снимката, а преди не беше така.
като отворя фотоапарата да снимам и примерно направя 5 снимки, после като отворя от пц-то има папка, вътре още една и тогава са петте снимки. при следващо снимане си прави нова папка и така?
как се изключва тая гадост ? искам всички снимки да са в папка images без подпапки и чудесий :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ctokata » 08 Фев 2009, 15:47

Здравей колега :) имам н73 от 2 години и това го прави като се смени месеца(прави една папка/примерно 200902/) а втората папка я прави всяка седмица (май така беше ) т.е. една папка и още четири в нея ;) не е лошо,защото има някаква организация ;) така че не се нерви ;) ако имаш още въпроси свързани с телефони питай ;)

п.с.Не може да се изключи ;)
Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 08 Фев 2009, 15:51

Батенце това си е от организацията на снимките, нагласено е от нокия...
По принцип има начин да се промени, но включва прекодиране на софтуера, абе тегаво е, а и си е риск.
Карай си така, ще свикнеш :)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 08 Фев 2009, 15:53

мерси за бързия отговор.
телефона е на баща ми, има го от около година и до сега такова нещо нямаше :roll:
според мен би трябвало да се изключва
иначе първата папка е 200902, вътре в нея е 200209а0 и тогава са снимките
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 08 Фев 2009, 17:12

Както каза колегата не може да се изключи така си е от софтуера
Дори на мен така ми е доста по лесно при свалянето.
Може да забележиш че има под папки и за по малките размери който излизат в галерията като не ти е на full screen!
Недей да ги мразиш симбианите-супер са си :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 08 Фев 2009, 17:18

пълен рестарт на настройките, например с *#7370# след това в камерата му даваш да запаметява снимките в карта памет по името Image.
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 08 Фев 2009, 17:21

vectra написа:пълен рестарт на настройките, например с *#7370# след това в камерата му даваш да запаметява снимките в карта памет по името Image.

при рестарт на настройките ще изгуби ли групи, тапети и т.н. ?
и още нещо търсих тази опция къде да запаметява снимките, но не я намирам... само при рестарт ли ще се появи?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vectra » 08 Фев 2009, 17:24

не може да не я намираш! Има я. С този код ти се връщат всички заводски настройки, което означава , че камерата ще трябва да се настрой наново. Резолюция, качество, място за запаметяване...всичко става така както е излезнал телефона от магазина!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 08 Фев 2009, 17:36

vectra написа:пълен рестарт на настройките, например с *#7370# след това в камерата му даваш да запаметява снимките в карта памет по името Image.

В този случай само в една папка ли ще слага всички снимки? :roll:
че тогава ще стане наистина мазало като снимаш нещо на позиция 5 например и го изтриеш в последствие някоя по нова снимка ще е на по предна позиция :roll:
или бъркам нещо?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vectra » 08 Фев 2009, 17:40

raddy написа:

че тогава ще стане наистина мазало като снимаш нещо на позиция 5 например и го изтриеш в последствие някоя по нова снимка ще е на по предна позиция :roll:
или бъркам нещо?

зависи от това с какъв софтуер е телефона

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 08 Фев 2009, 18:10

raddy написа:

или бъркам нещо?

Колега, ако си си направил снимките с име image/снимка+номер,в зависимост от firmaware ще ти я слага на мястото на снимка,която си изтрил!Но на повечето по- нови телефони и н-серии,това е отсранено!Ако си си ги направил с име-датата, на която е правена снимката няма да имаш проблем с какъвто и телефон да си ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 08 Фев 2009, 19:27

vectra написа:не може да не я намираш! Има я. С този код ти се връщат всички заводски настройки, което означава , че камерата ще трябва да се настрой наново. Резолюция, качество, място за запаметяване...всичко става така както е излезнал телефона от магазина!

не ги намирам, явно един път са направени и сега няма, ще пробвам с кода, дано да излезнат.

п.п. още един път казвам, че мразя симбианите.
напълно безсмислени са или поне досегашните поколения.
имам една 6300 и тоя проблем го нямам, мога да си направя дори настройка на папката със снимки да ми излизат най-отгоре сортирани по ДАТА. да не говорим колко по-бързо се работи с него и по-лесно ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vectra » 08 Фев 2009, 22:49

Stanchev написа:
vectra написа:не може да не я намираш! Има я. С този код ти се връщат всички заводски настройки, което означава , че камерата ще трябва да се настрой наново. Резолюция, качество, място за запаметяване...всичко става така както е излезнал телефона от магазина!

не ги намирам, явно един път са направени и сега няма, ще пробвам с кода, дано да излезнат.

п.п. още един път казвам, че мразя симбианите.
напълно безсмислени са или поне досегашните поколения.
имам една 6300 и тоя проблем го нямам, мога да си направя дори настройка на папката със снимки да ми излизат най-отгоре сортирани по ДАТА. да не говорим колко по-бързо се работи с него и по-лесно ;)

вземи да му ползваш гпс-а да видим дали ще го мразиш...дай после инфо дали се е оправил ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 08 Фев 2009, 23:05

Аз съм с NOKIA N72 и при мен се получава същото, отначало ме дразнеше но сега ми дреме...
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 09 Фев 2009, 0:21

и при мен е същото ама не ме дразни ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата