колко взима на детайл тенекеджия?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- blackrider
- младши ентусиаст
-
колко взима на детайл тенекеджия?
Колко взима на детайл един тенекеджия + боя? В квартално сервизче -София?
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
DjFace написа:Бояджията при който ходя аз взима 150лв. на детайл
Това е цената. Всичко надолу си е компромис с качеството или приятелство. Всичко нагоре си е товарене.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Читава боя на детайл под 250лв. няма....имам сервизи,това ми е работаа и го заявявам най-отговорно....за по специални коли от 400 нагоре!
Ако става въпрос за гаражно боядисване с пистолета може и за 100 да намериш
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
150лв ми струваше боядисването на детайл в камера.На колкото и места да попитах а сверка това беше тарифата 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Cobra написа:.......................
Той за нещо такова пита:
blackrider написа:Колко взима на детайл един тенекеджия + боя? В квартално сервизче -София?
Но както казва мой приятел бояджия: "Мога да ти боядисам колата за колкото пари искаш"
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Малко извън темата.
Как ви се струва, за кола с челен удар (стабилен), единия рог изправен, другия сменен, 5 детайла, боядисани без камера, но прилично, и всичко тва за 500лв. и боята от мене???
Мойта за толко я направиха, не казвам, че тва е цената а само споделям
Как ви се струва, за кола с челен удар (стабилен), единия рог изправен, другия сменен, 5 детайла, боядисани без камера, но прилично, и всичко тва за 500лв. и боята от мене???
Мойта за толко я направиха, не казвам, че тва е цената а само споделям

- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе къде ги намирате тия сервизи за по 150 лева на детайл...
На мойта за изчукване на две врати, предната сриозно и за боядисване ан 5 / пет/ детайла - двете врати, броня с маската, капак и калник ми взеха 1367 лева... във ФИНА, Овча Купел... И не са я наприли кой знае как... Сервиза е огромен и уш... работят добре... Да не говора, че са ми спукали предното стъкло, боядисали са ми прага под калника, който тряяше да е МАТ, като останалата част от праговете... и на места по маската е .... отврат...надрали са ми заден калник от двумесечното висене в претъпкания двор на сервиза.... абе с две думи съм бясна

На мойта за изчукване на две врати, предната сриозно и за боядисване ан 5 / пет/ детайла - двете врати, броня с маската, капак и калник ми взеха 1367 лева... във ФИНА, Овча Купел... И не са я наприли кой знае как... Сервиза е огромен и уш... работят добре... Да не говора, че са ми спукали предното стъкло, боядисали са ми прага под калника, който тряяше да е МАТ, като останалата част от праговете... и на места по маската е .... отврат...надрали са ми заден калник от двумесечното висене в претъпкания двор на сервиза.... абе с две думи съм бясна

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Я и аз да попитам тук, за деруги по 2те леви врати /по големите са до кита/, колко ли ше земат, само за леко пръсванее, и дали ше успея с спрейче нещо.
Сондьора написа:Я и аз да попитам тук, за деруги по 2те леви врати /по големите са до кита/, колко ли ше земат, само за леко пръсванее, и дали ше успея с спрейче нещо.
Аз лично такова нещо като "леко пръсване" не съм чувал да има в менюто на бояджиите, а със спрей освен да си "наакаш" колата друго едвали ще стане.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Apassionata написа:Абе къде ги намирате тия сервизи за по 150 лева на детайл...
На мойта за изчукване на две врати, предната сриозно и за боядисване ан 5 / пет/ детайла - двете врати, броня с маската, капак и калник ми взеха 1367 лева... във ФИНА, Овча Купел... И не са я наприли кой знае как... Сервиза е огромен и уш... работят добре... Да не говора, че са ми спукали предното стъкло, боядисали са ми прага под калника, който тряяше да е МАТ, като останалата част от праговете... и на места по маската е .... отврат...надрали са ми заден калник от двумесечното висене в претъпкания двор на сервиза.... абе с две думи съм бясна![]()
тоя педал ходих преди 2-3 години да го питам колко ще ми вземе за цялостно за колата... каза ми, че тааа кола е толко стара, че не си струва да се боядисва

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3