...Данъци на МПС
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...Данъци на МПС
Някой плащал ли си е данъка за тази година?
от разни калкулатори виждам, че за 320Д 150кс 2003 г. ще ме одерат с 500 лева?!?1
от разни калкулатори виждам, че за 320Д 150кс 2003 г. ще ме одерат с 500 лева?!?1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз не съм си завяел сегашната кола и мотора в данъчното. А на предишните няколко също нямам спомени да съм плащал данък, пък и никой не ме е търсил 

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Преди малко бях в данъчното и си платих за 2 години на куп, тъй като нотариусите вече не искат да я прехвърлят без платен пътен данък. Вие си правете сметка 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
kam1982 написа:а трябва ли да се плаща данъка изобшто ? Щото аз забравиам ...... и кои ви кара да си декларирате колите ? Няма смисъл ........ ако случаино ниакаде ви поискат бележка че е платен : наи-обикновенна вносна бележка , ама от фалшивите и готово !
Всеки сами си решава дали да си декларира колата или не и дали да си плаща или не.

Засега си е още свободия и безнаказаност ама знае ли човек какво време ще дойде....

Аз винаги съм си бил редовен щот' няка си ми е кеф така.

Последна промяна GRIPEN на 11 Фев 2009, 21:59, променена общо 1 път
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
kam1982 написа:а трябва ли да се плаща данъка изобшто ? Щото аз забравиам ...... и кои ви кара да си декларирате колите ? Няма смисъл ........ ако случаино ниакаде ви поискат бележка че е платен : наи-обикновенна вносна бележка , ама от фалшивите и готово !

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
тия гадове могат само да ми хапнат салама...... не само че няма да плащам а няма и дори да си регистрирам колата...... нищо че ми е 300 пари данъка..... защото вместо с тия пари да ми стане по добре..... само ми серат у устата...... ПАРИ ЗА С-КЛАСИ И 7ЦИ ЗА ДЕПУТАТИ И ПРОИЗВОДНИ НЯМАМ.....

- AlpinaPower
- Потребител
-
Добре де, тоя данък го искат при технически преглед (там ще минеме), обаче ако го поиска катаджията при рутинна проверка какво правиме
Данъка за тая година ми е над 400 лева, нова кола с катализатори с нз си какво... ебати смешната държава селска 

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
отваряш вратата на патрулката и започваш да уринираш вътре, под предлог че изплащаш в злато дълга си към държавата като гледаш струята да попадне предимно по радара и стоп-палките.....
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
да речем , 4е колата не я регистрирам в общината 4есто пътувам в чужбина има ли някакъв на4ин да не ме пуснат да мина раницата като видят 4е не съм си плащал данъка на колата?
в4ера я купих,нотариуса даже и непожела да попита или узнае има ли данък,платен ли е и тн за тази кола
предишния собственик каза 4е не я регистрирал въобще и ако го хванели глобата била 50лв ...
предишното бмв данъка бе 136лв ...ама ми писна да давам грешни пари ... та затова се чудя ре я регистрирам ли в дана4ното или да си карам така ...само да не ми направят проблем на границата
в4ера я купих,нотариуса даже и непожела да попита или узнае има ли данък,платен ли е и тн за тази кола

предишния собственик каза 4е не я регистрирал въобще и ако го хванели глобата била 50лв ...
предишното бмв данъка бе 136лв ...ама ми писна да давам грешни пари ... та затова се чудя ре я регистрирам ли в дана4ното или да си карам така ...само да не ми направят проблем на границата

направете си един печат на партия и биите по платежните .............. КАТ не е икономическа та да знае дали са отишли парите при бирницитеAlpinaPower написа:Добре де, тоя данък го искат при технически преглед (там ще минеме), обаче ако го поиска катаджията при рутинна проверка какво правимеДанъка за тая година ми е над 400 лева, нова кола с катализатори с нз си какво... ебати смешната държава селска
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Тъкмо си говорим с един приятел за тия данъци и той така нито я регистрирал нито и плащал нещо иии реших да напиша в търсачката "Данъци" и се оказа че даже нова тема напипах
Гледам че доста хора така не си плащат данъка и се чудя дали и моя да го плащам изобщо ... не са малко пари ... а буквално си отиват на вятъра 

62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5