"И кварталният става катаджия"
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
"И кварталният става катаджия"
"И кварталният става катаджия", обявява в интервю за "Стандарт" комисар Алекси Стратиев, шеф на "Пътна полиция". Той предупреждава, че нови радари с камери ще ловят нарушителите по пътищата. Готви се и нова организация преди започването на летния сезон. "Предвиждаме в контрола по пътищата да се включат и другите видове полиция, уточнява комисарят. - Те ще държат предварителен изпит по Закона за движение по пътищата и ако го издържат, ще им бъдат дадени права по контрола на движението по пътищата." Очаква се от патрулиращите и кварталните полицаи да глобяват два пъти повече.
Обикновеният полицай ... става Катаджия ... ще има да се шарят още повече актове
Източник: www.btv.bg
Обикновеният полицай ... става Катаджия ... ще има да се шарят още повече актове

Източник: www.btv.bg

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
еми иначе как ще спре пушенето и пиенето на минерална вода
-това си е един вид (поне) двойно увеличение на заплатата
очаквайте скоро да раздадат стоп палки и на пожарникарите и военните,защото и там бюджета няма пари за увеличение
-това си е един вид (поне) двойно увеличение на заплатата

очаквайте скоро да раздадат стоп палки и на пожарникарите и военните,защото и там бюджета няма пари за увеличение

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
аз предлагам МВР да се прекрасти на КАТ и да се приключва, то се е видяло че най-големия проблем на тая държава са престъпнците дето карат без колани 

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
kiko написа:е питаи ме някъв сопол пешак ако ми махне в тъмното дали ще спра
Наскоро един приятел точно на такива полицаи попадна.... нямаше начин

Обикновенните полицаи някой път са много ама много нагли ... наскоро 3-ма от този вид служители искаха да ме убедят,че съм шофирал без включени светлини...(виждат на много километри пичовете ...имат рентген явно на дзъркелите си

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Никой не мое ма връне на селу!
Totogada написа:Обикновенните полицаи някой път са много ама много нагли ... наскоро 3-ма от този вид служители искаха да ме убедят,че съм шофирал без включени светлини...kiko написа:
И мен един така ме убеждаваше,че съм говорила по телефона..

Някои са много нагли.Да се надяваме като им вдигнат заплатите да се кротнат малко и да си вложат енергията там където трябва.
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
agent smit написа:Значи вече за борба с обикновения данъкоплатец, освен редовната армия (кат), включват и башибозука![]()

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Ами в кв. Студентски Град може да видите "ЖАНДАРМЕРИЯ" да спира коли. Това законно ли е?
А законно ли е полицията в същия този квартал , да те спира и да се заяжда с теб , защо си си пуснал халогените , и да ти обяснява колко голямо нарушение си направил , а в същия момент в райина някъде може да става побой , кражба , а няма кой да пази за това , защото господата назначени за тази цел са заети да те санкционират , за това , че си си пуснал халогените за по добра видимост , в тъмните участаци на пътя , например в района между зала "Христо Ботев" и "Зимния Дворец".
И много ми е чудно , защо тогава има служба "КАТ" и "Охранителна Полиция" , като "Охранителна Полиция" се чувстват упълномощени да проверяват документи , от сорта на "Гражданска Отговорност" , "Пътен Данък" и т.н. , които доколкото знам са правомощия на "КАТ" да проверява. Къде е закона в случая? На кой да се оплачеш като попаднеш на такова нещо? На телефона , който са дали за сигнали за корупция , а това е един вид корупция , защото на повечето шофйори като ги спре дори и охранителна полиция им е ясно за какво са го спряли и като го видят без колан например , започват да питат какво ще правиме , акт ли ще пишеме , и като се обадиш вечерта на този телефон да се оплачеш , ти се включва секретар и ти казва да кажеш къде и как е станала корупцията , а кога ще го преслушат този запис не е ясно. НА 112 като се обадиш и питаш , например има ли право Жандармерия да те проверява , за неща , които са задължения на "КАТ" и на кой да се опачеш ти се отговаря , "незнаем".
Е как да си търсиш правата в случая , да пускаш жалби след всяко спиране и неправилно проверяване от лица , които превишават правомощията си ли , че няма орган , който да ги следи за това и да си върши съвесно работата.

А законно ли е полицията в същия този квартал , да те спира и да се заяжда с теб , защо си си пуснал халогените , и да ти обяснява колко голямо нарушение си направил , а в същия момент в райина някъде може да става побой , кражба , а няма кой да пази за това , защото господата назначени за тази цел са заети да те санкционират , за това , че си си пуснал халогените за по добра видимост , в тъмните участаци на пътя , например в района между зала "Христо Ботев" и "Зимния Дворец".
И много ми е чудно , защо тогава има служба "КАТ" и "Охранителна Полиция" , като "Охранителна Полиция" се чувстват упълномощени да проверяват документи , от сорта на "Гражданска Отговорност" , "Пътен Данък" и т.н. , които доколкото знам са правомощия на "КАТ" да проверява. Къде е закона в случая? На кой да се оплачеш като попаднеш на такова нещо? На телефона , който са дали за сигнали за корупция , а това е един вид корупция , защото на повечето шофйори като ги спре дори и охранителна полиция им е ясно за какво са го спряли и като го видят без колан например , започват да питат какво ще правиме , акт ли ще пишеме , и като се обадиш вечерта на този телефон да се оплачеш , ти се включва секретар и ти казва да кажеш къде и как е станала корупцията , а кога ще го преслушат този запис не е ясно. НА 112 като се обадиш и питаш , например има ли право Жандармерия да те проверява , за неща , които са задължения на "КАТ" и на кой да се опачеш ти се отговаря , "незнаем".
Е как да си търсиш правата в случая , да пускаш жалби след всяко спиране и неправилно проверяване от лица , които превишават правомощията си ли , че няма орган , който да ги следи за това и да си върши съвесно работата.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2