БУЛ ИНС
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
БУЛ ИНС
трябва ми някой който да има сериозна връзка там
по то4но в отдел ликвидация
по то4но в отдел ликвидация
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
един човек ми дължи услуга, пиши ми на ЛС ако искаш за какво горе-долу става въпрос, за да знам какво да питам и дали ще стане.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
до сега не сам имал работа с тях,работата е там 4е ми бавят изплащането на парите а раз4итам много на тях
и Любо го познавам но по обясними при4ини няма как да ми помогне сега

и Любо го познавам но по обясними при4ини няма как да ми помогне сега
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
някой знае ли когато дадена щета е обявена за изплащане,а сумата която е обявена за изплащане не ме удовлетворява и е по малка от реалната при положение,4е от каското досега не е теглено,смисал не е имало други щети преди време има ли на4ин да се варне за преразглеждане и да дадат по-голяма сума 

00Cool написа:sid написа:X-citer ,Любчо, има силни позиции там ,на мен ми свърши работа за отрицателно време,ако не го познаваш му пусни едно лично,пичга е и ше помогне винаги.
май го познава
че и пари му дължи

ето сега тези "смешни" 130лв (както той ги определя) които не са върнати на време, ще попречат да се вземат по-бързо едни други може би "не смешни" пари....карма

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Fking написа:00Cool написа:sid написа:X-citer ,Любчо, има силни позиции там ,на мен ми свърши работа за отрицателно време,ако не го познаваш му пусни едно лично,пичга е и ше помогне винаги.
май го познава
че и пари му дължи
ето сега тези "смешни" 130лв (както той ги определя) които не са върнати на време, ще попречат да се вземат по-бързо едни други може би "не смешни" пари....карма

един ден разбираш,4е по-важно от корекността няма ама......късно
и да сумата дале4 не е малка

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
някой знае ли когато дадена щета е обявена за изплащане,а сумата която е обявена за изплащане не ме удовлетворява и е по малка от реалната при положение,4е от каското досега не е теглено,смисал не е имало други щети преди време има ли на4ин да се варне за преразглеждане и да дадат по-голяма сума
Зависи от много неща! Ако ще се обжалва обезщегението - да - не трябва парите да са изтеглени от касата!
Зависи от годината на производство на автомобила и вида на пълното автокаско най-вече!
Дай малко повече подробности за да ти кажа има ли смисъл да обжалваш или не /може и номера на щетата направо/.
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
bebekrisss написа:някой знае ли когато дадена щета е обявена за изплащане,а сумата която е обявена за изплащане не ме удовлетворява и е по малка от реалната при положение,4е от каското досега не е теглено,смисал не е имало други щети преди време има ли на4ин да се варне за преразглеждане и да дадат по-голяма сума
Зависи от много неща! Ако ще се обжалва обезщегението - да - не трябва парите да са изтеглени от касата!
Зависи от годината на производство на автомобила и вида на пълното автокаско най-вече!
Дай малко повече подробности за да ти кажа има ли смисъл да обжалваш или не /може и номера на щетата направо/.
% на овехтяване, дали е на паркинг, дали ти си виновен за ПТПто, какъв е размера на щетата и предишното ти "застрахователно досие"
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3