Писна ми от безхаберието на дървата ни!!!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Писна ми от безхаберието на дървата ни!!!
Понеже днеска имах лек удар искам да си излея мъката и да ви попитам нещичко.
Значи карам си в квартала и заобикалям паркиралите коли ама йок - поднесе и бам в един бус лекичко.
Човека беше там и решихме да викнем КАТ. И о чудо - теглиха ни една майна и ни затвориха телефона. Били много заети и тн подобни.
И седим и си лафим с човечеца за безхаберието. Той ми обяснява как като доидели щели да ми пишат акт - ми нека да пишат, ще го обжалвам до дупка щом като грам сол или пясък няма по улиците.
Удара не е кой знае какъв но как може да се осъди тъпата община за непочистените улици при липсата на АКТ или протокол за ПТП.
Значи карам си в квартала и заобикалям паркиралите коли ама йок - поднесе и бам в един бус лекичко.
Човека беше там и решихме да викнем КАТ. И о чудо - теглиха ни една майна и ни затвориха телефона. Били много заети и тн подобни.
И седим и си лафим с човечеца за безхаберието. Той ми обяснява как като доидели щели да ми пишат акт - ми нека да пишат, ще го обжалвам до дупка щом като грам сол или пясък няма по улиците.
Удара не е кой знае какъв но как може да се осъди тъпата община за непочистените улици при липсата на АКТ или протокол за ПТП.

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Писна ми от безхаберието на дървата ни!!!
_65536_kb_sec_ написа:Понеже днеска имах лек удар искам да си излея мъката и да ви попитам нещичко.
Абсурдистан бате........абсурдистан.......

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Стояне и акт да ти напишат много трудно можш да съдиш общината.Трябват ти много пари връзки и много много нерви и пак не е сигурно че ще постигнеш нещо._65536_kb_sec_ написа:Понеже днеска имах лек удар искам да си излея мъката и да ви попитам нещичко.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ше осъдиш ти...............Те улиците верно бяха непочистени,ама сутринта,когато валеше силно,към 10ч. всички булеварди бяха до асвалт.Малките улици не са почистени,ама то и не може.
Не,че нещо,ама свички се оплакват,за непочистени улици,ами то докато навява какво искате......
А за какво сте се обаждали на КАТ,нали при леки катастрофи,няма нужда от тях,вече
Не,че нещо,ама свички се оплакват,за непочистени улици,ами то докато навява какво искате......
А за какво сте се обаждали на КАТ,нали при леки катастрофи,няма нужда от тях,вече

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не трудно ,а хич нема да я осъдиш и ше си дадеш парите за адвокаат и нищо нема да стане!! гарантирам ти...!! тоя чл22 ,дето седи в правилника е точно ,за да те насадат и да нема мърдане и гласи нещо от рода на :...несъобразена скорост!! ако си карал с 5км/ч ше ти кажат ,че етребвало с 3 ,за да избегнеш произшествието!! не се занимавай....
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
убеден съм 200% ,че само ше си изхабиш нервите и няма да спечелиш. не се цанимавай с глупости,изкара си яда-забрави....
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Аз все се чудя кога ли някой мастит адвокат ще мине през някоя шахта/дупка, ще счупи я носач, я нещо друго, ще му напишат акт за несъобразена скорост и ще го погне тоя глупав член пред ВАС
! Еееех мечти - но пък то не пречи човек от време на време да излезе от реалността
!
Просто май няма друга глупост в такива размери в законодателството ни
!
А иначе наистина не се занимавай със съд и глупости - шанса е илюзиорен и не си струва времето, нервите и парите
! Особено при такъв малък инцидент като твоя
!

Просто май няма друга глупост в такива размери в законодателството ни

А иначе наистина не се занимавай със съд и глупости - шанса е илюзиорен и не си струва времето, нервите и парите

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Сега нямаш акт и няма кого и как да съдиш. А що не си си взел от новите протоколи и на КАТ можеш да им теглиш една майна?
Те вярно, че моите брокери ми се обадиха миналата седмица да ме поканят да си взема, ама предполагам че има от повече време разпространени.
Те вярно, че моите брокери ми се обадиха миналата седмица да ме поканят да си взема, ама предполагам че има от повече време разпространени.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Кажи на тоя с буса че се извиняваш..просто не е било нарочно,а и не си очаквал че ще стане така но все пак..достатъчно видяхте как се вика КАТ...но ти нали и без това щеше да отнесеш вина и акт....дето после нищо няма да можеш да направиш..само дето ще отнесеш глоба и няколко точки...а сега бъди благодарен че хем си се обадил на КАТ,а те като са толкова заети този с буса не може да бъде бесен на теб дори и да няма каско...
Абе цяла бъркотия става тук в тая държава..всеки си мисли че само го разиграваме и ня някои им дойде до гуша...
А на мен още не са ми се обадили да отида да взема новия протокол..а като стане нещо пак аз ще изгоря..защото те ще кажат като няма протокол от ПТП не могат да ми изплатят..
..да чукна на дърво че не ми се занимава с разни хора..
Абе цяла бъркотия става тук в тая държава..всеки си мисли че само го разиграваме и ня някои им дойде до гуша...
А на мен още не са ми се обадили да отида да взема новия протокол..а като стане нещо пак аз ще изгоря..защото те ще кажат като няма протокол от ПТП не могат да ми изплатят..

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Пак добре, че към 11ч. улиците бяха изчистени. А в Манастирски ливади, като трябваше да си проправям път...и бях на фигурно пързаляне...а наляво,а надясно задницата..
Все пак общината си има някакви сключени догори с тия дето чистят кои улици да се чистят, за колко пари и т.н, така че не очаквайте като падне сняг всичко да е лъснато.
А и не само в Б-я ги има тия проблеми....
Все пак общината си има някакви сключени догори с тия дето чистят кои улици да се чистят, за колко пари и т.н, така че не очаквайте като падне сняг всичко да е лъснато.
А и не само в Б-я ги има тия проблеми....
Абе абсурда е пълен,пишат ми акт затова че те са допъснали грешка в талона на колата.
В такъв случаи просто питаш с коя точно фуражка разговаряш и кои точно отказва да доиде защото имал много работа,записваш си имената на хубавците,отиваш и пускаш една жалба с входящ номер в районното до началника с молба да ти отговори официално какво толко са правили че не са могли да доидат и кои ще ви покрие щетите от птп-то при положение че няма акт поради отказа им да доидат.
Твоито положение няма да се подобри но на тоя които ти е отказал да доиде ше му се види тесен конака.
_65536_kb_sec_ написа:Човека беше там и решихме да викнем КАТ. И о чудо - теглиха ни една майна и ни затвориха телефона. Били много заети и тн подобни.
В такъв случаи просто питаш с коя точно фуражка разговаряш и кои точно отказва да доиде защото имал много работа,записваш си имената на хубавците,отиваш и пускаш една жалба с входящ номер в районното до началника с молба да ти отговори официално какво толко са правили че не са могли да доидат и кои ще ви покрие щетите от птп-то при положение че няма акт поради отказа им да доидат.
Твоито положение няма да се подобри но на тоя които ти е отказал да доиде ше му се види тесен конака.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Това с несъобразената скорост верно е голяма глупост! Един познат се обърна с "Нива"-та избегвайки сигурен челен удар не по негова вина и пак писаха-'несъобразена скорост" понеже, видите ли, във всеки момент шофьора трябва да контролира колата.За мен закона е писан от отмъстителни пешеходци 

Никой не мое ма връне на селу!
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3