"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!
Модератор: Общи модератори
"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!
Продавам си аз Шпер диференциал за е36 - голямо прасе 3.15 и 2.98 и един без дори да уточни какво точно търси както се вижда долу ми пуска личчно съобщение с култовото заглавие: "коментар". Отварям аз и в момента които го прочитам направо ме удари нещо в тила...... Просто неиздържам на такива неграмотни нагли типове...... Вижте кореспонденцията , дано поне на Вас да е забавна......
Shondy написа:marto1981 написа:за шпера.колега ако искаш да ти дам 400 лв и да си стискаме рАцете казваш кАде идвам бележимего давам ти парите ка4вам го и ако вси4ко е ок .аС ПК имам магазин за телефони и сервиС мога и аС да ти правя от спки и така.
нека те открехна че за 400лв без касета ще ти го дам... стикай си ръцете с някой друг, и вместо да ми предлагаш ненужни отстъпки - най-добре хвани и се ограмоти малко
Последна промяна Shondy на 24 Фев 2009, 1:31, променена общо 3 пъти

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
продължавам с още и то веднага............ без да го описвам вижте сами....... заглавие "подлакедник"
Последвалите 2 съобщения са само от него без мой отговор
kris7879 написа:интересуваме цена на подлакедника
Shondy написа:имам 12 бмв-та на части - 4 имаха или имат в момента подлакътник, да отгатна ли кой ти трябва или ще ми напишеш лично като хората?
Последвалите 2 съобщения са само от него без мой отговор
kris7879 написа:интересуваме цена на подлакедника
kris7879 написа:Добре де за Е 36 купе ако имаш

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Не му се връзвай мисля, че са излишни нерви. Еми да се оправя като е неграмотен
Edit:
Сега е момента да пуснем и ние матури по български език (за 4 клас) за регистрация във форума!!

Edit:
Сега е момента да пуснем и ние матури по български език (за 4 клас) за регистрация във форума!!

Последна промяна 320i_coupe на 22 Фев 2009, 19:48, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
така е,само цитираният да беше,с мед да го нахраниш..ама те са многоооо,да не кажа мнозинствоbiohazard написа:Еми това е горчивата иситна.Колкото и да е тъжно,това представляват повечето от днешните бизнесмени и предприемачи,неграмотни и прости до неузнаваемост,с най-много 5-ти клас завършен!!да не можеш да пишеш правилно на собствения си език,е меко казано...срамота!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW

Както раздават безплатни презервативи в международния ден за борба с/у СПИН, така трябва в БГ, в деня на българската писменост и култура да раздават безплатни букварчета за възрастни...

най - много ме дразни като видя дума в множествено число да завършва на Й

'ора, думи като акций и вибраций - НЯМА

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Shondy ,подарявай по един правописен речник като бонус! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Shondy написа:ще прекръстя темата на "Стината на Ривъ" и всички да постваме тук такива шушомиги.
лоша идея...

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Първият пост е направо колоритен
Според мен доста зле говори това за хората,независимо каква ти е професията, всеки трябва да е минал поне 4ти клас, за да има що годе някаква грамотност, ама това писане...уби рибата

Според мен доста зле говори това за хората,независимо каква ти е професията, всеки трябва да е минал поне 4ти клас, за да има що годе някаква грамотност, ама това писане...уби рибата