Нови "15 радара ще снимат за секунда" пише 24 Часа
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нови "15 радара ще снимат за секунда" пише 24 Часа
Купувам си вестник днеска и гледам горепосоченото заглавие....Пише също така,че забраняват и спрейовете които скривали номера от камерата...Според вас дали пак ще бъдат само кутийки или вече камерите ще бъдат мега супер чик-чирик модерни
....иии някой знае ли къде се продават такива спрейове и дали ще вършат работа за този тип камери.
Ето ЛИНК към информацията от сайта на вестника:
http://www.24chasa.bg/Default.asp?stati ... 23&iy=2009

Ето ЛИНК към информацията от сайта на вестника:
http://www.24chasa.bg/Default.asp?stati ... 23&iy=2009

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Нависоко щели да бъдат, щели да ги местят, кутиите били устойчиви да удари... В Германия с въздушни пушки ги стреляли... Не им давам много живот аз, тука направо бойните оръжия шсе извадат
А като гледам и колко народ от форума има стрелци... направо сбирка около Камерата
За кво са ви стрелбища

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Apassionata написа:Нависоко щели да бъдат, щели да ги местят, кутиите били устойчиви да удари... В Германия с въздушни пушки ги стреляли... Не им давам много живот аз, тука направо бойните оръжия шсе извадатА като гледам и колко народ от форума има стрелци... направо сбирка около Камерата
За кво са ви стрелбища
![]()

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
http://vbox7.com/play:f91a58e6
Я вижте последния кадър тия в бялото Е36 как ги хванаха и то на тъмно

Я вижте последния кадър тия в бялото Е36 как ги хванаха и то на тъмно

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
speedmaniac написа:http://vbox7.com/play:f91a58e6
Я вижте последния кадър тия в бялото Е36 как ги хванаха и то на тъмно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а бе не знам как го хванаха тоя, ана аз като гледам то нищо не се вижда на тия камери
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
МВР е купило ултрамодерни радари, които ще дебнат денонощно за нарушения по 30 натоварени пътища в страната.
Местата са нарочно подбрани заради многото катастрофи със смъртни случаи:
София - на бул. "Цариградско шосе" и на бул. "Н. Вапцаров";
София - Варна - на разклона за пътя за Бургас, край с. Микре, край с. Малиново преди разклона на Севлиево, преди и след Велико Търново, преди Варна;
София - Бургас - преди Ихтиман, между Пазарджик и Пловдив, между Чирпан и Стара Загора, край с. Подслон, край с. Съдиево, след Сливен;
Бургас - Варна - след Поморие, след Несебър;
Варна - Балчик - след Варна;
Враца - Видин - преди и след Монтана;
Ботевград - Враца - край Скравена;
Бяла - Русе - два радара преди Русе;
Благоевград - Кулата - след Благоевград и преди Сандански.
МВР се хвали, че новата придобивка тръгва с летящ старт на 1 март и ще лови всеки шофьор, каращ бясно.
Мощните радари ще заснемат за по-малко от секунда колите, които се движат с превишена скорост, така „неподкупните полицаи“ ще ловят по около 1500 нарушители дневно.
Всяко устройство струва около 30 хил. евро, а парите за модерната техника са осигурени от Гаранционния фонд на застраховките "Гражданска отговорност".
Местата са нарочно подбрани заради многото катастрофи със смъртни случаи:
София - на бул. "Цариградско шосе" и на бул. "Н. Вапцаров";
София - Варна - на разклона за пътя за Бургас, край с. Микре, край с. Малиново преди разклона на Севлиево, преди и след Велико Търново, преди Варна;
София - Бургас - преди Ихтиман, между Пазарджик и Пловдив, между Чирпан и Стара Загора, край с. Подслон, край с. Съдиево, след Сливен;
Бургас - Варна - след Поморие, след Несебър;
Варна - Балчик - след Варна;
Враца - Видин - преди и след Монтана;
Ботевград - Враца - край Скравена;
Бяла - Русе - два радара преди Русе;
Благоевград - Кулата - след Благоевград и преди Сандански.
МВР се хвали, че новата придобивка тръгва с летящ старт на 1 март и ще лови всеки шофьор, каращ бясно.
Мощните радари ще заснемат за по-малко от секунда колите, които се движат с превишена скорост, така „неподкупните полицаи“ ще ловят по около 1500 нарушители дневно.
Всяко устройство струва около 30 хил. евро, а парите за модерната техника са осигурени от Гаранционния фонд на застраховките "Гражданска отговорност".

Нека нека, че мен почва да ме хваща страх да карам. То бива реисари ама това вече е нещо страшно. Не може аз да карам със 110 120 при ограничение 90 и абсолиутно всички да ме изпреварват. Вярно, че има места където може да се кара по бързичко, вярно че има малоумни ограничения на места и полицайтеи само чакат да си напълнят гушите, но нека има малко контрол.
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Да ама тук ще стане друг проблем-Един е собственика по талон,а друг е водача на волана.Кво праим?Има много инвалидни коли още, и такива които се карат с пълномощно.........
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ето как решават проблема с радарните камери във Франция
http://www.vbox7.com/play:f2adc0d7
.
Само че там както се вижда са монтирани на не повече от 3м.В Бг сигурно ще ги качат високо както електромерните табла в райони със преобладаващо ромско население..

Само че там както се вижда са монтирани на не повече от 3м.В Бг сигурно ще ги качат високо както електромерните табла в райони със преобладаващо ромско население..

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Случайно минах през КАТ София, за да пусна една жалба и обърнах внимание, че имаше огромна опашка за стаята където връчват нарушения заснети след камери. Лично аз съм минавал от там преди време.
Трябва да ви кажа, че 30% от чакащите се редяха за тази стаичка.
Този прираст на тази опашка се разви за отрицателно време. Преди наколко дена преди посещението ми не беше така.
Вие преценете, колко от камерите работят и колко не.
От 10 години съм шофьор и да си призная страх ме е на пътя. Страх ме е да тръгна и пеша.
Трябва да ви кажа, че 30% от чакащите се редяха за тази стаичка.
Този прираст на тази опашка се разви за отрицателно време. Преди наколко дена преди посещението ми не беше така.
Вие преценете, колко от камерите работят и колко не.
От 10 години съм шофьор и да си призная страх ме е на пътя. Страх ме е да тръгна и пеша.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
matros написа:Да ама тук ще стане друг проблем-Един е собственика по талон,а друг е водача на волана.Кво праим?Има много инвалидни коли още, и такива които се карат с пълномощно.........
Това отдавна е решено.
Глобата я получава собственика по талон.
Ако не е карал той, на него се пада честта да докаже това (например да докара друг шофьор, който да си признае, че той е карал и/или пълномощни и т.н.)...
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2