Не се ПАРКИРА до ДУПКА!!!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Не се ПАРКИРА до ДУПКА!!!
С много сдържан тон ще споделя едно впечатление:
Когато си паркирате колата на двулентов път от едната страна и до Вас, където трябва да минават колите има дупка, абсолютно всяка кола ще премине през тази дупка заради Вашата глупост и наглост!
Пример: ул. Асен /успоредната на Витошка/
Поздрави!
Когато си паркирате колата на двулентов път от едната страна и до Вас, където трябва да минават колите има дупка, абсолютно всяка кола ще премине през тази дупка заради Вашата глупост и наглост!
Поздрави!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Същото важи и за висока шахта. При което избора е между удар отзат при рязко спиране или крива джанта.
Последна промяна agent smit на 24 Фев 2009, 15:04, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Не се ПАРКИРА до ДУПКА!!!
vlad0 написа:С много сдържан тон ще споделя едно впечатление:
Поздрави!
значи не трябва да паркираме никъде, защото навсякъде има дупки

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Схващам идеята ти за колегиалност, само не виждам защо, ако паркирам там, ще съм нагъл/глупав.
Тази дупка не съм си я донесъл с мен, нали така?
Освен това, сам знаеш, каква е ситуацията с намиране на място за паркиране в София.
Даже много добре те разбирам, аз всяка вечер минавам през една уличка, на която има зверска дупка в моето платно и винаги побеснявам, когато идиота в насрещното кара почти в средата на улицата, така че аз, ща не ща, трябва да мина през дупката, при все че в неговото платно има още място за поне половин кола.
Но с две думи, трябва да ги гоним тези, които са отговорни за дупките, а не да го докараваме на агресия помежду си.
Поздрави и от мен.

Тази дупка не съм си я донесъл с мен, нали така?

Освен това, сам знаеш, каква е ситуацията с намиране на място за паркиране в София.
Даже много добре те разбирам, аз всяка вечер минавам през една уличка, на която има зверска дупка в моето платно и винаги побеснявам, когато идиота в насрещното кара почти в средата на улицата, така че аз, ща не ща, трябва да мина през дупката, при все че в неговото платно има още място за поне половин кола.

Но с две думи, трябва да ги гоним тези, които са отговорни за дупките, а не да го докараваме на агресия помежду си.

Поздрави и от мен.

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Fear написа:Тази дупка не съм си я донесъл с мен, нали така?
Това не е много сигурно. С тая жабка, дето минава за багажник на Алфата, като нищо може да караш 1-2 дупки за допълнителна вместимост.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Поздрави!
М даааа,и аз минавам всяка вечер по тази уличка и я знам тая гадна дупка.Снощи нямаше кола точно до нея и се минаваше спокоино.
Но то повече трябва да е от инстикт за самосъхранение,щото аз никога не бих си спрял колата на такова място ,защото вероятността да си я намериш със счупено огледало -клони към 100 %,и към 80 % да е жулната някъде от някое чуждо огледало или броня до сутринта

vlad0 написа:Пример: ул. Асен /успоредната на Витошка/

трябва да ги гоним тези, които са отговорни за дупките, а не да го докараваме на агресия помежду си.

Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!!
2. Всяко нещо си има край...само салама има два!
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!
1. Парата прави фукарата !!!

2. Всяко нещо си има край...само салама има два!

3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
чакай някой да се съобразява... те боклуците си паркират пред степенки, ти пък някой ще ти се оглежда за дупки/шахти

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Rebel написа:чакай някой да се съобразява... те боклуците си паркират пред степенки, ти пък някой ще ти се оглежда за дупки/шахти

ХАХАХА тва кърти миФки
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
С още по-сдържан тон ще ти отговоря,че не е виновен паркиралия за дупката.Нещо не си се ориентирал от кого да търсиш отговорност за това,че газиш из дупки.За тротоари,входове,стълби,рампи за инвалиди и т.н. съм съгласен,че трябва да не се припречват.
И пред нас имаше такава дупка малка,но доста дълбока и като видях,че не я пълнят хвърлих 1-2 тухли и една плочка отгоре барем не блъска толкова зловещо и така докато я оправиха.Ама да спра на майната си,а не пред нас за да заобикалят другите...Ми утре ако стане кратер къщата ли да бутна,за да има от де да се заобикаля.Проблема не се решава със заобикаляне

8.32
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Поздрави!
Наглостта на управляващите е вследствие на нашата глупост да плащаме данък- пътища осеяни с дупки и да няма място за паркиране.
Поздрави!
Недей така

Щастлив съм, че се преместих.
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
BMDrago написа:Такааа,тука се коват закониииии,май///![]()
Забранява се на сички от Люлин и Обеля(а скоро и от Младост)да си карат колите в солицата защото имат метроооо
Също така който няма гараж,няма право да си паркира колата пред блока
в този ред на мисли:
когато на пътя има дупка да се паркира върху нея, за да не минава никоя през нея.

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2