Не се ПАРКИРА до ДУПКА!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Не се ПАРКИРА до ДУПКА!!!

Мнение от vlad0 » 24 Фев 2009, 14:52

С много сдържан тон ще споделя едно впечатление:

Когато си паркирате колата на двулентов път от едната страна и до Вас, където трябва да минават колите има дупка, абсолютно всяка кола ще премине през тази дупка заради Вашата глупост и наглост!

Пример: ул. Асен /успоредната на Витошка/

Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 24 Фев 2009, 15:02

Същото важи и за висока шахта. При което избора е между удар отзат при рязко спиране или крива джанта.
Последна промяна agent smit на 24 Фев 2009, 15:04, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Не се ПАРКИРА до ДУПКА!!!

Мнение от vicho » 24 Фев 2009, 15:02

vlad0 написа:С много сдържан тон ще споделя едно впечатление:

Когато си паркирате колата на двулентов път от едната страна и до Вас, където трябва да минават колите има дупка, абсолютно всяка кола ще премине през тази дупка заради Вашата глупост и наглост!

Поздрави!

значи не трябва да паркираме никъде, защото навсякъде има дупки :|
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 24 Фев 2009, 15:05

Схващам идеята ти за колегиалност, само не виждам защо, ако паркирам там, ще съм нагъл/глупав. :roll:
Тази дупка не съм си я донесъл с мен, нали така? :)
Освен това, сам знаеш, каква е ситуацията с намиране на място за паркиране в София.
Даже много добре те разбирам, аз всяка вечер минавам през една уличка, на която има зверска дупка в моето платно и винаги побеснявам, когато идиота в насрещното кара почти в средата на улицата, така че аз, ща не ща, трябва да мина през дупката, при все че в неговото платно има още място за поне половин кола. :roll:

Но с две думи, трябва да ги гоним тези, които са отговорни за дупките, а не да го докараваме на агресия помежду си. ;)

Поздрави и от мен. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Фев 2009, 15:13

Fear написа:Тази дупка не съм си я донесъл с мен, нали така? :)

Това не е много сигурно. С тая жабка, дето минава за багажник на Алфата, като нищо може да караш 1-2 дупки за допълнителна вместимост. :mrgreen:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 24 Фев 2009, 15:18

Поздрави!

М даааа,и аз минавам всяка вечер по тази уличка и я знам тая гадна дупка.Снощи нямаше кола точно до нея и се минаваше спокоино.

Но то повече трябва да е от инстикт за самосъхранение,щото аз никога не бих си спрял колата на такова място ,защото вероятността да си я намериш със счупено огледало -клони към 100 %,и към 80 % да е жулната някъде от някое чуждо огледало или броня до сутринта :roll:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от baselito » 24 Фев 2009, 15:20

vlad0 написа:Пример: ул. Асен /успоредната на Витошка/

:evil: :evil: :evil: мдаа...вчера ми се наложи два пъти да мина през въпросната дупка, докато обикалях да намеря място да паркирам. Дупката се намира в левия край на платното, а от дясно пракират всички. Но...
трябва да ги гоним тези, които са отговорни за дупките, а не да го докараваме на агресия помежду си.
:yes:
Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!! :D
2. Всяко нещо си има край...само салама има два! :D
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 24 Фев 2009, 15:24

чакай някой да се съобразява... те боклуците си паркират пред степенки, ти пък някой ще ти се оглежда за дупки/шахти

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 24 Фев 2009, 15:26

Rebel написа:чакай някой да се съобразява... те боклуците си паркират пред степенки, ти пък някой ще ти се оглежда за дупки/шахти

Изображение

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

ХАХАХА тва кърти миФки
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 24 Фев 2009, 15:38

Rebel написа:Изображение

под наем дават ли в този блок?! :D
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 24 Фев 2009, 15:39

С още по-сдържан тон ще ти отговоря,че не е виновен паркиралия за дупката.Нещо не си се ориентирал от кого да търсиш отговорност за това,че газиш из дупки.За тротоари,входове,стълби,рампи за инвалиди и т.н. съм съгласен,че трябва да не се припречват.
И пред нас имаше такава дупка малка,но доста дълбока и като видях,че не я пълнят хвърлих 1-2 тухли и една плочка отгоре барем не блъска толкова зловещо и така докато я оправиха.Ама да спра на майната си,а не пред нас за да заобикалят другите...Ми утре ако стане кратер къщата ли да бутна,за да има от де да се заобикаля.Проблема не се решава със заобикаляне ;)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 24 Фев 2009, 15:43

Поздрави!

Наглостта на управляващите е вследствие на нашата глупост да плащаме данък- пътища осеяни с дупки и да няма място за паркиране.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 24 Фев 2009, 15:47

Такааа,тука се коват закониииии,май/// ;)

Забранява се на сички от Люлин и Обеля(а скоро и от Младост)да си карат колите в солицата защото имат метроооо
Също така който няма гараж,няма право да си паркира колата пред блока
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 24 Фев 2009, 15:49

Поздрави!

Недей така :) Живях много време на Хан Аспарух и всеки ден съм обикалял карето от улички покрай Витошка поне 30 мин., за да намеря просто къде да паркирам. Проявявайте малко търпимост и уважение, защото всички, които живеят там се борят просто да паркират нормално и да се приберат. Най-големия ми кошмар беше веднъж, като забравих телефона си и трябваше да се върна и да паркирам някъде в района за 3 минути в 10ч. сутринта.
Щастлив съм, че се преместих.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 24 Фев 2009, 15:55

BMDrago написа:Такааа,тука се коват закониииии,май/// ;)

Забранява се на сички от Люлин и Обеля(а скоро и от Младост)да си карат колите в солицата защото имат метроооо
Също така който няма гараж,няма право да си паркира колата пред блока

в този ред на мисли:

когато на пътя има дупка да се паркира върху нея, за да не минава никоя през нея. :)
Изображение Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата