Как да се оттървя от един пес
Модератор: Общи модератори
Как да се оттървя от един пес
Дайте някакви идеи как да разкарам един пес който се живее около блока? В тъпия блок е пълно с бабички дето хранят "горкото кученце". Не искам да хвърлям някви отрови щото се пак има малки деца и може да стане някоя беля.
Други предложения?
Други предложения?
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
кажи на песа да пусне тема у форума : "колко пъти дневно пикате...!?" ше го баннат на секундата и ше се отървеш. 

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Защо трябва да се отърваваш от милото кученце ?
Вариант е да го закараш пред друг блок, надалеч и да го оставиш там... Толкова ли е лош песа ?? И аз си храня две кученца пред нас от 8 години (не съм бабичка) и те ми се отблагодаряват....нощем като слизам в подземния гараж да си прибирам колата слизат с мен да ми правят компания... Много е мило

Вариант е да го закараш пред друг блок, надалеч и да го оставиш там... Толкова ли е лош песа ?? И аз си храня две кученца пред нас от 8 години (не съм бабичка) и те ми се отблагодаряват....нощем като слизам в подземния гараж да си прибирам колата слизат с мен да ми правят компания... Много е мило

Последна промяна kOnPuBkA на 25 Фев 2009, 10:04, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Escape написа:vladuicho написа:отрови бабичките
моля който няма мнение по въпроса да спами излишно. Темата е сериозна
е да де, той това прави...

качи го в колата и го откарай на Витоша! Колко хиляди начина според теб има да се отървеш от куче ?

- SKISA
-
-
онтопик:
в никакъв случай не го стреляй с газов пистолет. не ги лови! пробано!
има спрейчета на илиенци и в оръжейните . пише нато. вземи червен с пипер ,а не зелен! като го срешнеш -дезедорирай го хубаво...! може да прецени ,че вече го мразиш и да смени ареала на пребиваване...
в никакъв случай не го стреляй с газов пистолет. не ги лови! пробано!
има спрейчета на илиенци и в оръжейните . пише нато. вземи червен с пипер ,а не зелен! като го срешнеш -дезедорирай го хубаво...! може да прецени ,че вече го мразиш и да смени ареала на пребиваване...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
хехе, абе... и ние кроим един пъклен план да изтровим 5-6 кучета около блока... Щото, братче, не знам, вградена аларма ли имат, що ли, всяка сутрин точно в 6 се почва едно бесно лаене под прозореца... Има едно спасение, изчезват моментално, ма будиш целия блок, хихихих Мяташ две пиратки / познай дали нямам до прозореца складирани/, от тия дет гръмят по три пъти и песовете изчезват... много ги е страх от силен гръм...
Та сега да ти кажа, след известно проучване как да ги натръшкаме... няма да повярваш от какво умират... АНТИФРИЗ... напояваш една закуска с кремвиршче и им я даваш... първо им ставало лошо, после уш се опрявали за малко и накрая... DEATH...
Да ме простят всички природозащитнци тука, ама то не се издържа... А и аз преди няколко години почти бях нападната от глутница озверели бездомни кучета... Наобиколиха ме, раздразнени и лаещи срущу мен и вече виждах как някое ше ме захапе... няма такъв ужас... добре, че тогава ходех малко въоръжена, та успях да го извадя и да натръшкам 2-3
скапани помияри
абе тва как се пише... Пумияр, помяр, помиар... 
Та сега да ти кажа, след известно проучване как да ги натръшкаме... няма да повярваш от какво умират... АНТИФРИЗ... напояваш една закуска с кремвиршче и им я даваш... първо им ставало лошо, после уш се опрявали за малко и накрая... DEATH...
Да ме простят всички природозащитнци тука, ама то не се издържа... А и аз преди няколко години почти бях нападната от глутница озверели бездомни кучета... Наобиколиха ме, раздразнени и лаещи срущу мен и вече виждах как някое ше ме захапе... няма такъв ужас... добре, че тогава ходех малко въоръжена, та успях да го извадя и да натръшкам 2-3

- SKISA
-
-
Apassionata написа:хехе, абе... абе тва как се пише... Пумияр, помяр, помиар...
ПиаР е от пумиар ,ма съкратено! разнасят тении ,кърлежи,секви гадости и хич не ми пука за природозащитници! и мойта жена е природа-да додат да я защитат и нея ако я погнат псетата....
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Добре де, не може ли просто да звънеш на "кучкарите" за да го приберат? За какво трябва да убиваш животното?...... защото те дразни ли? Мене много хора ме дразнят и по тая логика, трябва да пусна тема във форума "как да се отърва от тях" ли? Или звънни на кучкарите да дойдат да го вземат или го примамваш с нещо за ядене в колата и го караш на витоша примерно. Тъпото е в случая че за всички от форума отговорили сега единственото решение на проблема е смърт! Жалка история
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...