Къде сте обикаляли по-света!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Къде сте обикаляли по-света!

Мнение от hemicharger » 26 Фев 2009, 14:56

Предлагам да си спретнем една тема "Кой до къде е пътувал (по света), често пътува, ще пътува и тн."Както и да сподели впечатления от страната в която е бил.

Аз започвам с:
Живял съм в Африка - Нигерия 4 години, в Либия 3 години, бил съм няколко пъти в Дубай, Тунис, Турция, Малта, Нигер, а тази година в Египет празнувах новата година!
Тази година мисля да направя още един Дубай

Впечатления: Нигерия и Нигер 90-94 г. беше "меко" казано дива Индия, но пък природата може да ти спре дъха, Либия - полицейска страна (беше в Ембарго тогава), Тунис - ме впечатли много (защото по това време живеех в Либия), Дубай е някаква приказка, Малта - малка държавица с богата култура, Египед - цигания и смях

Надявам се да излезне готина темичка :yes:
Последна промяна hemicharger на 26 Фев 2009, 15:12, променена общо 1 път
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Фев 2009, 15:06

Хм,тва май е за страхотни истории :) Само да не излезе,че си ги мерим :mhihi: Иначе ти не си споделил впечатления ,аз няма да го правя тоже,шото нема ми стигне местото :confused:
Начи-Испания (2 години)-то половина България са живели вече там :help: :mhihi: ,после -Норвегия -малко,под 2 месеца,оттам -Дания-годинка и нещо.. :roll: Не съм излизал извън Европа и това ме подтиска безкрайно :mhihi: ,отрязаха ме за US виза :ranting: :censored: :|
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 26 Фев 2009, 15:14

Днес взех виза за САЩ и след месец живот и здраве ще летя до JFK.

Живял съм в Англия почти 1/2 година (разгледах Лондон, ходих до Нюкасъл и Бристол) и съм ходил до Истанбул за няколко дни, като за жалост нямах време да разгледам абсолютно нищо.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Фев 2009, 15:19

Bogat-Beden написа:Хм,тва май е за страхотни истории :) Само да не излезе,че си ги мерим :mhihi: Иначе ти не си споделил впечатления ,аз няма да го правя тоже,шото нема ми стигне местото :confused:
Начи-Испания (2 години)-то половина България са живели вече там :help: :mhihi: ,после -Норвегия -малко,под 2 месеца,оттам -Дания-годинка и нещо.. :roll: Не съм излизал извън Европа и това ме подтиска безкрайно :mhihi: ,отрязаха ме за US виза :ranting: :censored: :|

Да немаш брада :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 26 Фев 2009, 15:20

Бил съм на почивка в Австралия (2 месеца бях там, на доста места), Франция, ОАЕ (Дубай), Гърция (май не се брои), Холандия (Амстердам)...

Наред са Щатите ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 26 Фев 2009, 15:23

Била съм в Германия, Франция, Австрия, Италия, Турция, Норвегия, Дания, минавала съм само през Испания, Сърбия ииии доста други държави в Европа...
Не знам какво да коментирам. В Австрия май най-много ми хареса и Франция също. Очарована съм от Виена и Париж :roll:
Април отивам в Гърция(не съм ходила досега и много се вълнувам)!
Ходила съм четири пъти в Мароко. Хихих, доста впечатления съм събрала от там! Харесват ми определени места, които са ''по-типични'' за там. Например Маракеш :roll: Иначе съм обиколила цялата страна, Рабат, Агадир, Фес, Казабланка, Мекнес...

Абе хубаво е да пътува човек... ох, размечтах се! :roll:
Последна промяна isa на 26 Фев 2009, 15:52, променена общо 1 път
Без подпис

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 26 Фев 2009, 15:25

Ами аз съм пътувал до Австрия -през: Сърбия,Хърватска,Словения та до Австрия.
Ходил съм в Гърция
Живял съм и три месеца в Норвегия-то не беше точно живот ,ами гърбене,щото бях незаконно на работа и бачкахме по лесовете(дърводобив) на остров Олесунд.Иначе по пътя на там съм минал през: Сърбия,Унгария,Австрия,Германия,Швеция и Норвегия.На връщане същото + Чехия и Словакия

ПС.Много ми се ходи във Италия и САЩ
Последна промяна Изрода на 26 Фев 2009, 19:44, променена общо 1 път
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 26 Фев 2009, 15:27

isa написа: Изпания

Ходил съм само из Еуропата... :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 26 Фев 2009, 15:30

aygofan написа:

Е, какво се червиш бе :D Сякаш е задължително.
Има време, спокойно. Аз тези държави съм ги обиколила за 5 години. Преди това не съм си и мислела, че е възможно :D
Без подпис

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Delphin metallic

Мнение от vromosa » 26 Фев 2009, 15:32

Бил съм в Италия,Сърбия,Австрия,Унгария,Турция,Гурция,Румъния,Франция,Португалия,Хърватска,Словения,Полша и също съм прибивавал в Испания 6 месеца от които 3 бях в Мадрид и 3 месеца във Валенсиа
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 26 Фев 2009, 15:33

В Амстердам за няколко дни, през Франкфурт транзитно (само на летището :mhihi: ) и Гоянг (Корея) за около седмица.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 26 Фев 2009, 15:43

ЕгипеД, ИЗпания, Кърватска :shock:
Хора, какво ви става? Запишете си по още едно основно образование :!:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Фев 2009, 15:46

Барселона, командировка за близо седмица. Германия, пак по работа в Лайпциг. Будапеща, на едно състезание, много ми хареса града. Румънските ни братя, ама там нещо не ме кефи... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 26 Фев 2009, 15:49

isa написа:
aygofan написа:

Е, какво се червиш бе :D Сякаш е задължително.
Има време, спокойно. Аз тези държави съм ги обиколила за 5 години. Преди това не съм си и мислела, че е възможно :D

Бъзика те за правописа

По темата: Либия ,Тунис, Оман, Гърция, Франция, Полша, Швейцария, Тайланд, Индонезия - кратките престой не ги броя, че ме мързи да пиша .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 26 Фев 2009, 15:50

Холандия, германия, белгия, гърция на разходки, турция - ама само 2 крачки навътре че ония бяха с много големи автомати, ние нямахме нито паспорти, нито нищо, а и времената бяха леко казано изселнически :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и 3 пъти в люлин
да не се обидят колегите от там само :uups:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Следваща

Назад към Извън Темата