Къде сте обикаляли по-света!
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Къде сте обикаляли по-света!
Предлагам да си спретнем една тема "Кой до къде е пътувал (по света), често пътува, ще пътува и тн."Както и да сподели впечатления от страната в която е бил.
Аз започвам с:
Живял съм в Африка - Нигерия 4 години, в Либия 3 години, бил съм няколко пъти в Дубай, Тунис, Турция, Малта, Нигер, а тази година в Египет празнувах новата година!
Тази година мисля да направя още един Дубай
Впечатления: Нигерия и Нигер 90-94 г. беше "меко" казано дива Индия, но пък природата може да ти спре дъха, Либия - полицейска страна (беше в Ембарго тогава), Тунис - ме впечатли много (защото по това време живеех в Либия), Дубай е някаква приказка, Малта - малка държавица с богата култура, Египед - цигания и смях
Надявам се да излезне готина темичка
Аз започвам с:
Живял съм в Африка - Нигерия 4 години, в Либия 3 години, бил съм няколко пъти в Дубай, Тунис, Турция, Малта, Нигер, а тази година в Египет празнувах новата година!
Тази година мисля да направя още един Дубай
Впечатления: Нигерия и Нигер 90-94 г. беше "меко" казано дива Индия, но пък природата може да ти спре дъха, Либия - полицейска страна (беше в Ембарго тогава), Тунис - ме впечатли много (защото по това време живеех в Либия), Дубай е някаква приказка, Малта - малка държавица с богата култура, Египед - цигания и смях
Надявам се да излезне готина темичка

Последна промяна hemicharger на 26 Фев 2009, 15:12, променена общо 1 път
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хм,тва май е за страхотни истории
Само да не излезе,че си ги мерим
Иначе ти не си споделил впечатления ,аз няма да го правя тоже,шото нема ми стигне местото
Начи-Испания (2 години)-то половина България са живели вече там
,после -Норвегия -малко,под 2 месеца,оттам -Дания-годинка и нещо..
Не съм излизал извън Европа и това ме подтиска безкрайно
,отрязаха ме за US виза

Начи-Испания (2 години)-то половина България са живели вече там

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Днес взех виза за САЩ и след месец живот и здраве ще летя до JFK.
Живял съм в Англия почти 1/2 година (разгледах Лондон, ходих до Нюкасъл и Бристол) и съм ходил до Истанбул за няколко дни, като за жалост нямах време да разгледам абсолютно нищо.
Живял съм в Англия почти 1/2 година (разгледах Лондон, ходих до Нюкасъл и Бристол) и съм ходил до Истанбул за няколко дни, като за жалост нямах време да разгледам абсолютно нищо.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bogat-Beden написа:Хм,тва май е за страхотни историиСамо да не излезе,че си ги мерим
Иначе ти не си споделил впечатления ,аз няма да го правя тоже,шото нема ми стигне местото
![]()
Начи-Испания (2 години)-то половина България са живели вече там![]()
,после -Норвегия -малко,под 2 месеца,оттам -Дания-годинка и нещо..
Не съм излизал извън Европа и това ме подтиска безкрайно
,отрязаха ме за US виза
![]()
![]()
Да немаш брада

Била съм в Германия, Франция, Австрия, Италия, Турция, Норвегия, Дания, минавала съм само през Испания, Сърбия ииии доста други държави в Европа...
Не знам какво да коментирам. В Австрия май най-много ми хареса и Франция също. Очарована съм от Виена и Париж
Април отивам в Гърция(не съм ходила досега и много се вълнувам)!
Ходила съм четири пъти в Мароко. Хихих, доста впечатления съм събрала от там! Харесват ми определени места, които са ''по-типични'' за там. Например Маракеш
Иначе съм обиколила цялата страна, Рабат, Агадир, Фес, Казабланка, Мекнес...
Абе хубаво е да пътува човек... ох, размечтах се!
Не знам какво да коментирам. В Австрия май най-много ми хареса и Франция също. Очарована съм от Виена и Париж

Април отивам в Гърция(не съм ходила досега и много се вълнувам)!
Ходила съм четири пъти в Мароко. Хихих, доста впечатления съм събрала от там! Харесват ми определени места, които са ''по-типични'' за там. Например Маракеш

Абе хубаво е да пътува човек... ох, размечтах се!

Последна промяна isa на 26 Фев 2009, 15:52, променена общо 1 път
Без подпис
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Ами аз съм пътувал до Австрия -през: Сърбия,Хърватска,Словения та до Австрия.
Ходил съм в Гърция
Живял съм и три месеца в Норвегия-то не беше точно живот ,ами гърбене,щото бях незаконно на работа и бачкахме по лесовете(дърводобив) на остров Олесунд.Иначе по пътя на там съм минал през: Сърбия,Унгария,Австрия,Германия,Швеция и Норвегия.На връщане същото + Чехия и Словакия
ПС.Много ми се ходи във Италия и САЩ
Ходил съм в Гърция
Живял съм и три месеца в Норвегия-то не беше точно живот ,ами гърбене,щото бях незаконно на работа и бачкахме по лесовете(дърводобив) на остров Олесунд.Иначе по пътя на там съм минал през: Сърбия,Унгария,Австрия,Германия,Швеция и Норвегия.На връщане същото + Чехия и Словакия
ПС.Много ми се ходи във Италия и САЩ
Последна промяна Изрода на 26 Фев 2009, 19:44, променена общо 1 път
- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic
Бил съм в Италия,Сърбия,Австрия,Унгария,Турция,Гурция,Румъния,Франция,Португалия,Хърватска,Словения,Полша и също съм прибивавал в Испания 6 месеца от които 3 бях в Мадрид и 3 месеца във Валенсиа
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
В Амстердам за няколко дни, през Франкфурт транзитно (само на летището
) и Гоянг (Корея) за около седмица.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Барселона, командировка за близо седмица. Германия, пак по работа в Лайпциг. Будапеща, на едно състезание, много ми хареса града. Румънските ни братя, ама там нещо не ме кефи... 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
isa написа:aygofan написа:isa написа: Изпания
Ходил съм само из Еуропата...
Е, какво се червиш беСякаш е задължително.
Има време, спокойно. Аз тези държави съм ги обиколила за 5 години. Преди това не съм си и мислела, че е възможно
Бъзика те за правописа
По темата: Либия ,Тунис, Оман, Гърция, Франция, Полша, Швейцария, Тайланд, Индонезия - кратките престой не ги броя, че ме мързи да пиша .
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Холандия, германия, белгия, гърция на разходки, турция - ама само 2 крачки навътре че ония бяха с много големи автомати, ние нямахме нито паспорти, нито нищо, а и времената бяха леко казано изселнически
и 3 пъти в люлин
да не се обидят колегите от там само

и 3 пъти в люлин
да не се обидят колегите от там само

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4