Помощ за КОШНИЧКА
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за КОШНИЧКА
Колеги моляви помогнете ми като ми кажите от къде в София мога да закупя плетени кошнички от дърво (на едро) нешто склад, пазар,......
Ето няколко модела за да се ориентирате за какво говоря (на снимките има в тях нещо, но на мен ми трябват празни).
Благодаря предварително!!!
Ето няколко модела за да се ориентирате за какво говоря (на снимките има в тях нещо, но на мен ми трябват празни).

"The Beast" (звяра).
Знам, че е форум.. където да си помагаме..
за коли, мисля..
преди беше Форумът, свързан с Колите
пък са някви кошнички, стихове, либови, очаквам теми за обрязването и съпричастност към женски проблеми..
иначе братче в гугъл.. понеже се усъмних, че си проверил преди това.. пишеш си "кошница подаръци" и ти излизат безброй решения.. сайтове, далеч по-информативни от един прост авто форум.
за коли, мисля..
пък са някви кошнички, стихове, либови, очаквам теми за обрязването и съпричастност към женски проблеми..
иначе братче в гугъл.. понеже се усъмних, че си проверил преди това.. пишеш си "кошница подаръци" и ти излизат безброй решения.. сайтове, далеч по-информативни от един прост авто форум.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
10-ина едро ли му викашМишел написа:Колко на едро ти трябват? Ако е до 10-на от един вид, имам нещо предвид

!!Frank написа:Знам, че е форум.. където да си помагаме..
за коли, мисля..
Първо на първо съм си пуснал темата в категория "Извън темата" това ще рече, че мога да си пиша каквото си искам независимо дали е за коли или НЕ

Второ май не си ме разбрал какво търся!!!

"The Beast" (звяра).
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
В лозенец има 2-3 места където плетът,ако искаш мога да ти дам кординатиDencheSso написа:bmw_725 написа:Колега мини преэ илиенци там ще намериш
Мерси колега утре ще намина да видя как е положението!
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Re: Помощ за КОШНИЧКА
DencheSso написа:Колеги моляви помогнете ми като ми кажите от къде в София мога да закупя плетени кошнички от дърво (на едро) нешто склад, пазар,......
Ето няколко модела за да се ориентирате за какво говоря (на снимките има в тях нещо, но на мен ми трябват празни)
Че то никой няма да ти ги даде пълни

12 мнения
• Страница 1 от 1