... ако форума е ваш и вие сте единствения му модератор
Модератор: Общи модератори
... ако форума е ваш и вие сте единствения му модератор
нека да предположиме че бмв форума е вашо притежание и (така- за дискусията) имате достатъчно време да го модерирате сами.
какъв би бил форума? правила, съдържание, подфоруми, начини на финансова издръжка и тн...
ако имате техническите познания също така каква платформа бихте използвали?
един вид- имате карт бланш..
какъв би бил форума? правила, съдържание, подфоруми, начини на финансова издръжка и тн...
ако имате техническите познания също така каква платформа бихте използвали?
един вид- имате карт бланш..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
TUZara` написа:Абе щеше да е същия,само дето правилата щяха да са значително по-строги..Четвърт от темите щяха да са директно изтривани а 20% от потребителите директно баннати...
Недей така, че ще остане без мод/админ

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
TUZara` написа:Абе щеше да е същия,само дето правилата щяха да са значително по-строги..Четвърт от темите щяха да са директно изтривани а 20% от потребителите директно баннати...
+ на доста хора щях да збраня да пишат в техническите форуми-а само да четат,и като искат да питат нещо-да им минава 1 во през мен въпроса.Щото специално Е36 е пълна БОЗА,и вече рядко го отварям:
какво масло,кая е по добра 320-318 ис ,проблем съединител, и ПОМОЩЩЩЩЩЩЩ.

във кой форум би бил по-строг? този? всичките?
повечето фенове започват да пишат първо тука- във "извън темата".. и да ти кажа много от сега активните сериозни участници започваха доста "лошо" кариерата си...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Трябва да се мобилизират тези модератори/админи,да се затвори този форум за една събота и неделя,да се почисти стабилно...Да се пренареди до колкото е възможно и след като всичко е ток и жица да се пусне отново..Найстина много се популяризира форума и почнаха да влизат от кол и въже да питат за глупости(аз също съм питал в началото неща,за вас смешни,но за мен тогава найстина сериозни) но преди всичко съм ползвал търсачката...За всяко едно нещо има по поне 10 теми.Найстина хората който отговарят за форума си чешат ... Вместо веднага да заключат тема която се вижда,че за нищо не става и е пълна боза първо ВСЕЗНАЕЩИТЕ се изреждат да питат за дозата,дилара,или просто пускат мнение с
или
и оставят темата отворена...следва сериозен спам,караници и тен подобни...Гледал съм теми във форума още от времето когато се е пишело на латиница-тогава определено модовете не са спали...Директно ключ,БАН,или по-правилното...Отговор на въпроса с линк или обяснение и ключ.

paxaH написа:Темите в отделните раздели да преминават модераторски контрол и след това да са видими. Няма да има тъпи анкети, въпроси за актове, гуми, подаръци, чантички и мартеници. Но е въпрос на пари.
И някаква репутация да има...
добра идея. но това означава че форума трябва да е наблюдаван 24х7х365 което.. няма как да стане впредвид доброволните начала на модераторите...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
alx написа:paxaH написа:Темите в отделните раздели да преминават модераторски контрол и след това да са видими. Няма да има тъпи анкети, въпроси за актове, гуми, подаръци, чантички и мартеници. Но е въпрос на пари.
И някаква репутация да има...
добра идея. но това означава че форума трябва да е наблюдаван 24х7х365 което.. няма как да стане впредвид доброволните начала на модераторите...
офроуд форума го правят
не знам как, но успяват
има ефект
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Форума си е идеален
Бих изгонил простите и неграмотните, ама няма смисъл, утре така и така ще ги срещна на улицата
Според мен само раздел "страхотни истории" куца малко... че там всеки превъзбуден тийнейджър разказва днес как го спряли куките, как му написали акт, как някой с Голф го засекъл днес...
Добре че има и умни хора и не всеки си разказва преживяванията за деня, че ще стане една...

Бих изгонил простите и неграмотните, ама няма смисъл, утре така и така ще ги срещна на улицата

Според мен само раздел "страхотни истории" куца малко... че там всеки превъзбуден тийнейджър разказва днес как го спряли куките, как му написали акт, как някой с Голф го засекъл днес...
Добре че има и умни хора и не всеки си разказва преживяванията за деня, че ще стане една...